Armin Gigović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Armin Gigović
Gigara do izlaska ponajbolji igrač (uz Demirovića i Šunjića).
Konačno je odigrao top utakmicu za reprezentaciju.
Konačno je odigrao top utakmicu za reprezentaciju.
Dugo nismo imali veznjaka koji zna dati go, a jos je spreman trcati ko lud. I njemu kao i Sunjicu fali malo bolja pas igra, valjda to dodje s vremenom.
Steta sto nosi prezime kao onaj smrad iz nase lige.
Top utakmica, sigurno najbolja njegova dosad
Top utakmica, sigurno najbolja njegova dosad

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije slucajno zabio veceras Rumuniji, kao sto nije zabio slucajno Bayernu…
Sjajno prelazi na amf poziciju kad se stvara guzva u protivnickom sesnaestercu
Gigovic je jedan od nasih narednih igraca koji ce napraviti transfer u neki ozbiljniji klub
Sa 22 godine ima dosta prostora
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hvala Armine!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Slušam sad Barbarezovu pressicu od sinoć, i na pitanje da li je Armin Gigović ozbiljnije povrijeđeni, kaže on: "Gigović je pao na rame, ali vidio sam ga kako klepće u svlačionici. Nije mu ništa, ja ću ga srediti.”
Meni Armin baš djeluje raja lik, veseljak, dobar momak. Utisak mi se samo potvrdio u onom intervjuu sa Makijem.

Meni Armin baš djeluje raja lik, veseljak, dobar momak. Utisak mi se samo potvrdio u onom intervjuu sa Makijem.

Njega niko da spomene. Meni se ne sviđa ovo što on igra u reprezentaciji izuzev junskih utakmica. Možda je sada belaj što ne igra na prirodnoj poziciji ali u globalu je nevidljiv na terenu, na stranu onaj gol za pobjedu u Rumuniju, svaka cast za to.
Slabo se oktriva, slabo ucestvuje u igri, nije mi ni cudo sto je izvadjen vec na poluvremenu.
Slabo se oktriva, slabo ucestvuje u igri, nije mi ni cudo sto je izvadjen vec na poluvremenu.
-
- Kontakt:
Generalno malo je nezahvalno i komentarisati kad često igrači igraju na neprirodnim pozicijama, ali davno rekoh za njega "k'o muha bez glave". Trči on, borben je, ali bez nekog većeg učinka. Za gol svaka čast, međutim u globalu slaba izdanja.
Armin je igrač koji prima loptu na centru i mijenja ritam igre, može igrati i box-to-box i širiti igru. Mi tek započinjemo gradnju nekih automatizama u igri, meni je na oko puno bolji igrač od Šunjića i Tahirovića tehnički i sigurno da će izgledati još bolje kad mi kao ekipa budemo sigurni u posjedu lopte. Najbliže Misimoviću što imamo trenutno i kao takav će biti starter.Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 10:29Generalno malo je nezahvalno i komentarisati kad često igrači igraju na neprirodnim pozicijama, ali davno rekoh za njega "k'o muha bez glave". Trči on, borben je, ali bez nekog većeg učinka. Za gol svaka čast, međutim u globalu slaba izdanja.
Ima puno bolje osnove da postane igrač od Tahirovića, a obojica imaju 22 godine. Vjerovatno zato i igra redovno u Bundesu, a ovaj se traži po Europi.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Klupiran. To mu je nagrada za odlične partije u zadnje vrijeme
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Do kad je on potpisao ugovor s Kielom zna li iko? Na transfermarktu nema podatak o tome..
Valjda ga uzme neki drugi bundesligas na kraju sezone jer je ispadanje u cvajtu prilicno sigurno.
Valjda ga uzme neki drugi bundesligas na kraju sezone jer je ispadanje u cvajtu prilicno sigurno.
Edit: Armin Gigovic (Central Midfield) has 1 year and €750,000 Estimated Gross Salary remaining on his contract with Holstein Kiel (1.Bundesliga), expiring on Jun 30, 2025. Armin Gigovic, who is 22 years old, will earn an Estimated Base Salary of €750,000 for the 2024-2025 Season, or €14,423 gross per week, excluding bonuses.
Valjda je ovo kredibilno, capalogycom..
Ma samo da ne zavrsi u cvajti to je najbitnije.
Nece on da produzi ugovor i zato ga klupiraju. Zato ce i ispasti u cvajtu. Otice Giga u bolji klub, samo sto ne valja sto ne igra zbog toga.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Ne gledam utakmicu, ali na rezultatima pise da je frajer napravio 3 izmjene u jednom minutu, sto ce reci da je pogresno birao na startu i da je nezadovoljan.
I od te 3 niti jedna nije Armin, sto ce reci da mu je bolje da odmah trazi klub.
Mozda ga jos boli rame, ne znam je li poslije Kipra klepetao!?
I od te 3 niti jedna nije Armin, sto ce reci da mu je bolje da odmah trazi klub.
Mozda ga jos boli rame, ne znam je li poslije Kipra klepetao!?
I njega u Kolnu očekujem ako je tako. 

Pregledan je od medicinskog tima i bolje je da odmara, da ne riskira težu povredu.
-
- Kontakt:
U prvih 11 danas. Bilo bi dobro da zareda dobre partije do kraja sezone zbog transfera, Kiel ima samo teoretske šanse da opstanu u Bundesligi.
Ma 2 pobjede i odmah se tu dosta toga promijeni. Evo i Heidenheim je zaredao dvije pobjede pa skočise sa zadnje pozicije na poziciju koja garantuje razigravanje s treceplasiranim timom Cvajte. Prije toga Bochum bio najgori tim pa zaredao par dobrih rezultata i bili na toj poziciji.
U svakom slucaju nije ništa izgubljeno još uvijek mada bih lično volio da ispadnu sve 3 tima (Heidendeim, Bochum i Kiel) a udju HSV, Koln i Kaiserslautern...bar prema trenutnoj tabeli, a mogu i Hanover ili Fortuna umjesto Kaiserslauterna. Dobila bi Bundesliga na tome, ipak su to imena u Njemačkoj.
Sto se tice Gigovica, mislim da zbog njegove trke i borbe ne bi bilo zime za njega, za razliku od Huseinbašića recimo. Tj., vjerujem da bi ga neki bundesligas uzeo u slučaju ispadanja Kiela.