NBA Offseason 2025-2026

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Offseason 2025-2026

Post Postao/la alemsa » 28 jul 2025, 14:56

JHam je napisao/la:
28 jul 2025, 14:53
alemsa je napisao/la:
28 jul 2025, 13:09
leo1946 je napisao/la:
28 jul 2025, 11:53
Vidim li jos jednom negdje jokica i lafo njegovo plakanje za konjima bacit cu i mobitel i laptop i sve kroz prozor. Jes frajer naporan covjece, idi batali onda loptu i jasi paripe. A pa da, to ti nece donijeti stotine miliona jbg :yawn:
Ma dobro, coj'k ima pravo da voli vise stvari. Ali sto kosarku tretira kao da igra preko one stvari tipa kamena s ramena je nepostivanje sporta, to se slazem.
ovo je velika laz...covjek ne pokazuje emocije ko amerikanci, ne glumi majmuna bespotrebno, ne komunicira toliko s publikom, ali da je tretira kao da igra preko neke stvari je glupost koju americki mediji guraju, jer ga boli ona stvar za medije...stvarno mislis da covjek koji tako tretira da bi igrao kao sto igra?
Ne zezaj, i sam je rekao da kosarku tretira samo kao posao i nista vise od tog.

Ne pokazuje emocije u kosarci a pokazuje s konjima, daj brate

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 jul 2025, 14:59

alemsa je napisao/la:
28 jul 2025, 14:56
JHam je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Ma dobro, coj'k ima pravo da voli vise stvari. Ali sto kosarku tretira kao da igra preko one stvari tipa kamena s ramena je nepostivanje sporta, to se slazem.
ovo je velika laz...covjek ne pokazuje emocije ko amerikanci, ne glumi majmuna bespotrebno, ne komunicira toliko s publikom, ali da je tretira kao da igra preko neke stvari je glupost koju americki mediji guraju, jer ga boli ona stvar za medije...stvarno mislis da covjek koji tako tretira da bi igrao kao sto igra?
Ne zezaj, i sam je rekao da kosarku tretira samo kao posao i nista vise od tog.

Ne pokazuje emocije u kosarci a pokazuje s konjima, daj brate
pa covjeku vecu satisfakciju to donosi, ne vidim problem u tome, covjek je iz manjeg mjesta...ali i u kosarci daje 100% i pokazao je 1000x da to nije "samo posao", to sto ga nerviraju glupa pitanja pa preko kurca odgovara, to je drugi par cipela

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 28 jul 2025, 15:04

JHam je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
leo1946 je napisao/la:
28 jul 2025, 11:53
Vidim li jos jednom negdje jokica i lafo njegovo plakanje za konjima bacit cu i mobitel i laptop i sve kroz prozor. Jes frajer naporan covjece, idi batali onda loptu i jasi paripe. A pa da, to ti nece donijeti stotine miliona jbg :yawn:
Kako je laž kad lik hladno na presicama i na nedvosmislena pitanja o košarci uvijek vidno daje utisak nedostatka entuzijazma?

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 jul 2025, 15:20

TripleThreat je napisao/la:
28 jul 2025, 15:04
JHam je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Kako je laž kad lik hladno na presicama i na nedvosmislena pitanja o košarci uvijek vidno daje utisak nedostatka entuzijazma?
zato sto lika ne interesuje taj dio posla, odigra 40minuta utakmice, izgubi, sjeban , nikakav, i dodje ti neki novinar "sta mislis zasto ste izgubili", "sta mislis o Shaiu za MVP-a", "sta mislis kako je odigrao *ubaciGlavnogIgracaProtivnickeEkipe*"...ili kad on nije na presici, svako pitanje "kako je igrati s Jokicem"...dosadni ste ljudi, ako nemate pametnijih pitanja nemojte nista ni pitati...i onda on kako god da odgovori nadje se neki pametan novinar da sere po njemu, i onda opet slejdecu utakmicu on tom istom treba da odgovara? ja ga u potpunosti razumijem, novinarima bi bolje chat gpt generisao pitanja

isto tako razumijem da su ta pitanja mozda zanimljiva onima koji odgledaju tu i tamo neku utakmicu Denvera, pa ne kontaju koliko su cesta glupa pitanja

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 28 jul 2025, 15:23

JHam je napisao/la:
28 jul 2025, 15:20
JHam je napisao/la:

zato sto lika ne interesuje taj dio posla, odigra 40minuta utakmice, izgubi, sjeban , nikakav, i dodje ti neki novinar "sta mislis zasto ste izgubili", "sta mislis o Shaiu za MVP-a", "sta mislis kako je odigrao *ubaciGlavnogIgracaProtivnickeEkipe*"...ili kad on nije na presici, svako pitanje "kako je igrati s Jokicem"...dosadni ste ljudi, ako nemate pametnijih pitanja nemojte nista ni pitati...i onda on kako god da odgovori nadje se neki pametan novinar da sere po njemu, i onda opet slejdecu utakmicu on tom istom treba da odgovara? ja ga u potpunosti razumijem, novinarima bi bolje chat gpt generisao pitanja
Ne govorim uopće o tim pitanjima, nego sasvim uobičajena i na mjestu pitanja oko osvajanja titule, ambicija u playoffu i sl. Skoro uvijek entuzijazam na nuli. Kad pogledaš kako su ostali igrači kroz historiju (uključujući MJ-a, LeBrona, Stepha, itd. itd) to emocionalno podnosili, odgovoarali, prenosili, jasno je zašto se javnost tako očituje oko Jokića.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 28 jul 2025, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 jul 2025, 15:35

28 jul 2025, 15:23
JHam je napisao/la:
28 jul 2025, 15:20

Ne govorim uopće o tim pitanjima, nego sasvim uobičajena i na mjestu pitanja oko osvajanja titule, ambicija u playoffu i sl. Skoro uvijek entuzijazam na nuli. Kad pogledaš kako su ostali igrači kroz historiju (uključujući MJ-a, LeBrona, Stepha, Currya, itd. itd) to emocionalno podnosili, odgovoarali, prenosili, jasno je zašto se javnost tako očituje oko Jokića.
ja razumijem zasto javnost takav pristup ima, ali covjek je nakon osvojene titule prvo otisao da ispostuje protivnicke igrace, dao normalan intervju za nekog kome engleski nije maternji jezik i otisao proslaviti sa ekipom, to sto tu i tamo ubaci malo zajebancije "da mu nije stalo" je samo da pokaze da mu nije stalo do tog dijela...proslavi sa ljudima do kojih mu je stalo, na svoj nacin, opet dodje i da sve od sebe i kuci...ni na ovim konjickim trkama ne glumi budalu jel, ali mozda covjeka to vise pogadja jer je to nesto njegovo...kad ne zna sta da odgovori, nema snage da "slaze pametne recenice", prebaci malo na salu i onda to ovi izvuku iz konteksta

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 28 jul 2025, 16:03

Smijesno je prozivati Jokica oko toga. Covjeka koji najmanje tekmi propusta tokom sezone. Uz to od 40. picka napredovat do mvp-a lige ne mozes ako ne volis sport kojim se bavis.

Djela, a ne rijeci. :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 jul 2025, 17:13

Masqareda je napisao/la:
28 jul 2025, 16:03
Smijesno je prozivati Jokica oko toga. Covjeka koji najmanje tekmi propusta tokom sezone. Uz to od 40. picka napredovat do mvp-a lige ne mozes ako ne volis sport kojim se bavis.

Pa covjek je profesionalac i obavlja svoj posao, ne dovodi niko to u pitanje, sto (kako mi se cini da @jham shvata tako), nego jednostavno kosarku smatra cistim poslom. Tipa evo mozda je Curry sanjao da ce biti mvp lige od 7e godine zivota, ovaj je sanjao da mu konj pobjedi veliku trku, a mvp mu je nagrada u poslu kojim se bavi.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 jul 2025, 18:36

alemsa je napisao/la:
28 jul 2025, 17:13
Masqareda je napisao/la:
28 jul 2025, 16:03

Pa covjek je profesionalac i obavlja svoj posao, ne dovodi niko to u pitanje, sto (kako mi se cini da @jham shvata tako), nego jednostavno kosarku smatra cistim poslom. Tipa evo mozda je Curry sanjao da ce biti mvp lige od 7e godine zivota, ovaj je sanjao da mu konj pobjedi veliku trku, a mvp mu je nagrada u poslu kojim se bavi.
pa ima njegov stari intervju, covjek ne glumi ono sto nije

https://www.theplayerstribune.com/artic ... basketball

vidis da i sam kaze da voli kosarku, ali jbg ocigledno ga jahanje vise ispunjava, to sto zbog visine ne moze da se natjece to je drugo

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 28 jul 2025, 19:35

Auh sta Luka napravi od sebe, ja mislim da Nico Harrison razmislja o samoubistvu. Ne pamtim niciju ovakvu transformaciju u roku od bukvalno 2 mjeseca.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 28 jul 2025, 20:43

UmjetnikZijad je napisao/la:
28 jul 2025, 19:35
Auh sta Luka napravi od sebe, ja mislim da Nico Harrison razmislja o samoubistvu. Ne pamtim niciju ovakvu transformaciju u roku od bukvalno 2 mjeseca.
Nico mu dao najbolju motivaciju. I ja kad sam raskinuo sa bivsom rekao joj da je debela i zenska se za koji mjesec dovela u top formu u teretani. :yawn:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.