Senijad Ibričić

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2010, 15:50

Zavisi šta se misli pod tim "jači klub". Ima status Boga u Hajduku, odlična primanja, te je u sjajnoj formi. Iskreno, mislim da je prevazišao Hrvatsku ligu, no ko je spreman platiti 6 miliona Eura? A Trabzon će se ove godine namučiti da bi zaigrao u Ligi Evrope.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 16:17

Monolog je napisao/la:Zavisi šta se misli pod tim "jači klub". Ima status Boga u Hajduku, odlična primanja, te je u sjajnoj formi. Iskreno, mislim da je prevazišao Hrvatsku ligu, no ko je spreman platiti 6 miliona Eura? A Trabzon će se ove godine namučiti da bi zaigrao u Ligi Evrope.
Zamisli samo Lovrena i njegovih 8-9 milona od strane Lyona.
Guran je u ekipu zbog te sume.
Medjutim sve i jedan mec mu je bio katastrofalan.Dva kupa su prosuli zbog licno njegovih gresaka.
Vec se sada prica da Lyonci kazu za njega da je jedan od najvecih promasaja u klubu u istoriji.
Moze odigrati na stoperskoj i na strani beka.
ibricicu komotno i rukavice u ruke mozes dati,sto se tice pozicija na kojim je igrao.iako je on kao srednjak najbolji,naravno.
Plus sto mu je tek 24-25 godina.tako da je 6 miliona mizerija.
Trabzonspor je komedija jer nemaju ni pola da daju a kamoli 6 miliona.
Njih niti Hajduk niti Ibricic ne shvata ozbiljno.
P.S Da ne govorim i o Kalinicu koji je skuplje prodan iako je jasno da je Ibro kompletniji igrac od njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2010, 16:23

Oni koji imaju taj novac(kada pogledaš o kakvim se transferima radi/lo), ne žele Ibričića. No, oni koji nemaju taj novac bi ga rado vidjeli u svojim redovima.
Za Lovrena sam govorio da ne vrijedi toliko, no i on je mlad + igrao je u Dinamu, a znaš kakav lobi ima Maminjo. Ipak, svi su navikli na provjerene igrače iz ovog kluba(Ćorluka, Modrić, Bišćan, pa i Eduardo), te su se zbog toga i zaletili da uzmu Lovrena.
Kalinić je tek ove godine pokazao zašto su ga smatrali najvećim talentom. No, ipak je ono premalo golova(čini mi se samo 2 u premier ligi)za onoliku minutažu.
Da, Senijad je dobar, no kada su transferi(budući)u pitanju, jedino što ga koči je što igra u Hajduku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 16:44

Monolog je napisao/la:Oni koji imaju taj novac(kada pogledaš o kakvim se transferima radi/lo), ne žele Ibričića. No, oni koji nemaju taj novac bi ga rado vidjeli u svojim redovima.
Za Lovrena sam govorio da ne vrijedi toliko, no i on je mlad + igrao je u Dinamu, a znaš kakav lobi ima Maminjo. Ipak, svi su navikli na provjerene igrače iz ovog kluba(Ćorluka, Modrić, Bišćan, pa i Eduardo), te su se zbog toga i zaletili da uzmu Lovrena.
Kalinić je tek ove godine pokazao zašto su ga smatrali najvećim talentom. No, ipak je ono premalo golova(čini mi se samo 2 u premier ligi)za onoliku minutažu.
Da, Senijad je polivalentan igrač, majstor svog zanata, no, kada su transferi(budući)u pitanju, jedino što ga koči je što igra u Hajduku.
Ma njega je Zagreb zeznuo posteno.
Frajo je otisao na pripreme sa Dinamom Kijev zabio u tim mecevima gol,dva.Ovi bili super zadovoljni sa njim i vec ugovor bio skoro gotov.
I onda onaj predsjednik Zagreba odglumio''bolesnog majmuna'' i digao odjednom cifru za duplo :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 21 apr 2010, 16:50

ibrici je kompletniji igrac od kalinica kale je utopljen za velike pare,nije pokazo do sad ni pet posto onog sto ce pokazati...vidis sta se desava mandzi?nije to losa forma,nego je to jednostavno kad prevazidjes tu ligu,i ibru ju je davno prevazisao ali on opet eto gine za bili dres i zbog toga je dole nesto bozanstvo...prodat ce se i ibro iako kao sto i sam kaze nigdje ne zuri...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2010, 19:15

Izboren jedanaesterac, sam uzima odgovornost i promašuje. Lagano bosansko psovanje p**ke materine i onda inat koji je proradio na samom kraju utakmice. Dobro je, nije zaboravvio zabijati. :D

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 apr 2010, 19:27

davno sam ja reko da je hajduk cista nula bez ibre, svaka cast ibro!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 apr 2010, 19:27

i on i Zec davno prevazisli hrvatsku ligu,,,,trebaju otici u njemacku na rad!!! Ibra u Schalke ,,a Zec u Stuttgart ili Werder,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 21 apr 2010, 19:29

sjedim s prijateljom gledam hajduka,ibricic uzima loptu da puca,govorim mu sto posto ce promasit tako i bude...njemu drago posto je on dinamovac,ali reko **** ce njih ibro do kraja...tako i bi....
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 21 apr 2010, 21:50

Gol Ibre za Hajduk
Dao gol za 2:1, opet je "spasio" bijele

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 00:07

Covjek odluke. Robbenov klon. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 00:12

omerbavarac je napisao/la:Covjek odluke. Robbenov klon. :D
Ova je dobra,a obadvojica celava...lice,lice :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 apr 2010, 07:44

Legenda uvijek bio, majstor nek se zna. ;)
Samo gas gas Ibro :P

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 apr 2010, 19:39

Evo opet ga Ibro zabio

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 apr 2010, 19:41

neznam kako se neki hajdukovi igrači mogu govoriti kako dinamo nije bolji od njih pa hajduk karlovca,šibenika,istru dobija jedva u zadnjim minutama,ma neće oni još 10 god osvojit prvenstvo--

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 apr 2010, 20:11

ovaj splitski bili klub se nezove hajduk vise,,, nego Ibrduk,, ma nije ni dinamo nista bolji sve je to isto,, mala razlika,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 24 apr 2010, 20:13

Haha pa zar opet :D. Nemogu vjerovat lika, fkt je nevjerovatan, hajduk mu treba spomenik podic :D.
--Pametnij popusta--

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 apr 2010, 20:23

Jeli iz penala zabio? u kupu mu je protiv Sibenika golman odbranio penal, ali je bio pravo traljavo opucan.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 24 apr 2010, 20:25

calcio je napisao/la:Jeli iz penala zabio? u kupu mu je protiv Sibenika golman odbranio penal, ali je bio pravo traljavo opucan.
Jest jest penal sad procita na Hrvatskom forumu nekom :mrgreen: .
--Pametnij popusta--

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2010, 21:46

calcio je napisao/la:Jeli iz penala zabio? u kupu mu je protiv Sibenika golman odbranio penal, ali je bio pravo traljavo opucan.
Sad ga je naplatio uz kamate.Samo jedan gol ga dijeli da bude najbolji strelac uz Mandju :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.