Saša Papac

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 apr 2011, 08:17

ma Papac je jasno rekao zasto nece u repku i ja to postujem...ebiga svis u oni potpisali i na kraju su svi ti igraci okrenuli ledja Papcu...ebiga covjek nije zelio sa onakvim sacezom da bude u reprezetaciji....sad kada se stanje polahko stabilizuje, naravno covjek ima zelju se odazvati ..on se ustvari i ne namece, jasno je ekao, ako ga Susic bude trebao odazvat ce se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 08 apr 2011, 11:46

moze li mi neko pojasniti zasto se sasa papac odazvao pozivu mehe kodre, iako je bio isti savez zbog koga on nije htio igrat' ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 08 apr 2011, 11:50

kivi je napisao/la:moze li mi neko pojasniti zasto se sasa papac odazvao pozivu mehe kodre, iako je bio isti savez zbog koga on nije htio igrat' ??
Vjerovatno zato sto je mislio da dolaze bolji dani,da su se ljudi malo "opametili",svi smo to iskreno pomislili,doveli su BH legendu na klupu,Bolic kao "desna ruka",i onda RASUL
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 08 apr 2011, 11:53

Saban je napisao/la: Eto nek je srecna s'tobom...NOAH - BOSANAC OD GLAVE DO PETE :lol: :lol: :lol: :lol:
Nego sta bi sa onom tiradom o Susicu, nema te nesto, da se nisi prejeo :lol: :lol: :lol: :lol:
nek si ti sabane pravi bosanac, imas pravo sabansko ime :mrgreen: sta cu ti kad neznas ni za pojam nick name :mrgreen:

pa sta bi sa tiradom? jos mislim da nema kapacitet da nas odvede na evropsko, al eto javno cu priznati da sam pogrijesio ako se suprotno desi.

al eto da jos jednom kazem:

SUSICU ODLAZI!!!!!

:mrgreen: :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 apr 2011, 15:14

Saban je napisao/la:a se nece nista uraditi, ziv bio pa vidio tu ce opet biti i Bevanda,Kovacevic, i Munja i svi ostali....
Od cetnicko-ustaske agresije na BiH, dakle od samog pocetka 1992, u Bosni se nije desila bolja stvar, Bosna nije bili srecnija i zanoscnije nego za vrijeme tih kvalifikacija, pod tim Cirom, za razliku od prethodnika Kodre gdje je vladalo opste rasulo. I ti bi Stevo da to izbrises, da kazes da nije treblo tako...da smo trebali biti zadnji u tim kvalifikacijama jer bi eto ovi se posramili pa otisli???? Ovi sto sto bi tada svrsavali od srece kada gledaju kako Bosnu gaze Luksemburg i Moldavija. Litvanija i Letonija...Stivene, ja znam da ti ne saosjecas sa ljudima u Bosni, jer si vjerovatno kao klinjo zdimio u nedodjiju, ali red je da pokazes malo respekta za te ljude, za njihove osjecaje i zelje, a ne da ti diktiras je li trebao Ciro ili nije. Samo budala moze pricati nesto protiv kvalifikacija koje su protekle kao prosle. Ako Bog da Insallah, ove ce biti jos uspjesnije, naravno bez izraubovanih, urvnutih, kao traktor sporih muljatora koji su najavili oprastanje a sada bi da otmu mjesto mladicima Arsenala, HSV-a, Stutgarta. Papcina u kucicu!!!!
ako cemo diskutovati na fin nacin prvo ti malo pokazi respekta prema meni. nemas ti pojma ni tko sam ja, sta sam sve prosao kroz zivot etc a odmah me omolazavas. to nije fair, al' valjda ces i to skontati. necemo mijesati neke pojmove ovdje, recimo radost sto su nam donijeli ti igraci u proslim kvalifikacijama s tim da su promjene mogle biti onda. ima ovdje likova koji pljuju po "uspjehu" cire(doduse neda mi se ici kroz tvoje postove da vidim jesili i ti jedan od njih a to je i nebitno sad) a ovdje pljuju sasu i kodru/bolica. to ne ide nikako. znas i sam da je bila jedinstvena prilika da se rijesimo bande iz saveza onda, i onda gledaj danas gdje smo i sta smo. cijela nam se europa smije radi suspenzije, a upravo ta suspenzija nam je rezultat "rada" te bande iz saveza koja ja nastavila svoje mandate nakon sto su doveli cirkusanta iz zagreba!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 08 apr 2011, 15:20

A sta misle oni koji nisu za to da se papac vrati, da se spahic, mravac, pandza, lulic, salihovic i ostali koji su igrali nekada stopere i lijeve bocne da se ne mogu povrijediti ili biti suspendovani, kao sad nam ne treba papac, a kad zatreba onda se fataj za glavu :!:

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 08 apr 2011, 17:07

čuj priče ne treba nam papac? frajer koji je odigrao više utakmica lige prvaka nego kompletna ostala reprezentacija zajedno i on nam fol ne treba? haha dajte ba ljudi papac je lik pravi i ko covjek i kao igrač i svaka mu cast na svemu. naravno da nam treba!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2011, 17:14

Sitno to Papac ''razabira'' ki foka. :lol:
Isto ko' da dolazi predsjednik u Tesanj :mrgreen:
A raja je pocela da se pali i zari.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 apr 2011, 18:03

fino kaze sasa da je odbio ponudu novog ugovora s rangers a neki ovdje jos trube kako se sad vraca u repku jer mu treba novi angazman. samo kod nas moze takvo razmisljanje :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 08 apr 2011, 18:55

STEVIE je napisao/la:fino kaze sasa da je odbio ponudu novog ugovora s rangers a neki ovdje jos trube kako se sad vraca u repku jer mu treba novi angazman. samo kod nas moze takvo razmisljanje :lol:
I ti vjerujes dokazanom lazovu, hahaha :lol: :lol: :lol:
Pa taj se frajer toliko izlago i isprovaljivo ali kako sam vec reako, "yebo ti nas, sto nas vise bijes (u ovoime slucaju lazes) mi te sve vise volimo.
1) Potpisao pismo da nece igrati dok su ovi u savezu - pogazio rijec - izjavio da se vraca u reprezentaciju
2) Pogazio tek zadatu rijec i nije se vratio u reprezentaciju
3) Izjavio da ce je BiH reprezentacija za njega proslost
4) Najavio povratak u BiH reprezentaciju
5) Izjavio da ce zavrsiti karijeru po isteku ugovora 2011
5) 2011 trpa se u reprezentaciju BiH pokusavajuci istisnuti mladice koji od kojih ima skoro duplo vise godina. Realno i on i oni su za tribina, u najboljem slucaju klupe - pa bolje onda da budu oni
7) Izjavio da je uz savez razlog sto nece da igra u reprezentaciji da zeli da mladji dobiju sansu. Sada POSLE DVIJE GODINE - Vidi pod 5

Covjek od rijeci nama sta...e bosanci moji, da Bog vam malo vise pameti da da vas ne moze trciti kako ko hoce. Nije meni zbog vas...vec zbog ljudi koji su konacno saznali ko su i sta su, koji konacno imaju svoj stav i ponos, kojima konacno svaka shusha ne moze prodavti mosnje umjesto bubrega....
Sasa Papac - lazov i varalica, Bosna mu na vreh k.... tu je samo kada mu licno pase da bude, uaaaa ****, u kucicu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 apr 2011, 19:29

Sasa ti nam trebas vise nego ikad...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 08 apr 2011, 19:45

Saban je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:fino kaze sasa da je odbio ponudu novog ugovora s rangers a neki ovdje jos trube kako se sad vraca u repku jer mu treba novi angazman. samo kod nas moze takvo razmisljanje :lol:
I ti vjerujes dokazanom lazovu, hahaha :lol: :lol: :lol:
Pa taj se frajer toliko izlago i isprovaljivo ali kako sam vec reako, "yebo ti nas, sto nas vise bijes (u ovoime slucaju lazes) mi te sve vise volimo.
1) Potpisao pismo da nece igrati dok su ovi u savezu - pogazio rijec - izjavio da se vraca u reprezentaciju
2) Pogazio tek zadatu rijec i nije se vratio u reprezentaciju
3) Izjavio da ce je BiH reprezentacija za njega proslost
4) Najavio povratak u BiH reprezentaciju
5) Izjavio da ce zavrsiti karijeru po isteku ugovora 2011
5) 2011 trpa se u reprezentaciju BiH pokusavajuci istisnuti mladice koji od kojih ima skoro duplo vise godina. Realno i on i oni su za tribina, u najboljem slucaju klupe - pa bolje onda da budu oni
7) Izjavio da je uz savez razlog sto nece da igra u reprezentaciji da zeli da mladji dobiju sansu. Sada POSLE DVIJE GODINE - Vidi pod 5

Covjek od rijeci nama sta...e bosanci moji, da Bog vam malo vise pameti da da vas ne moze trciti kako ko hoce. Nije meni zbog vas...vec zbog ljudi koji su konacno saznali ko su i sta su, koji konacno imaju svoj stav i ponos, kojima konacno svaka shusha ne moze prodavti mosnje umjesto bubrega....
Sasa Papac - lazov i varalica, Bosna mu na vreh k.... tu je samo kada mu licno pase da bude, uaaaa ****, u kucicu.

Šta ti je?
Frajer rek'o da neće igrat' dok su određeni ljudi tu, i nije igr'o. Ti ljudi su otišli i čovjek bi igr'o ako ga Pape pozove. U čemu je sad tvoj problem, i šta si se zapalio tol'ko?
K'o što je neko već napis'o, frajer ima viša utakmica lige prvaka, nego ostatak reprezentacije zajedno. Al' eto, ti Šabane, znaš da nam on ne treba.
I kome da vjerujem, Saši Papcu, koji daje intervju za jedan sportski portal ili tebi, koji trabunjaš gluposti i ne zna ti se identitet. Ti sa svojim postom nisi ništa dokaz'o.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 apr 2011, 19:58

Pustite Sabana,on misli ako se promjenio potpis da ne mislis da Pape treba otici,koji je ovo lik jbt...I da pazite da vam ne pocne govorit kako bi vas prebio :lol: :lol: gdje Saban pocne,tu logika nestaje !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2011, 20:29

@Saban itekako koristi logiku.
Za razliku od drugih,koji mjenjaju misljenje,potpise u slucaju rezultata i igre.
Apsurdno je pricati koliko bi nam znacio u barazu.nije se udostojio ni javiti .A mi Hrgovice,Kurcevice,Ibricice na toj strani.
Nije pogazio rijec ali u mekinjama.Dolazi u Zenicu a Iljo ga gleda sa tribinina direkt u celenku a ovaj na klupi.Persona se licno naljutila jer mu Iljkan rekao da u zivotu nije vidio veceg kloca od njega :lol: u tom zargonu.Sto donekle nije bio ni daleko,utakmice su mu bile za mokrog strika.I onda ovaj ko' uvrijedjena svekrva ganja satro rijec,kakvo pismo..kakve trice.Cestito se ni sadrzaja ne sjeca, garant.
Sto kaze ona pjesma ''lazi,lazi,lazi me,ti to radis najbolje''.
Iljo i takvi,nisu repka i drzava.Izgleda to nekome nije jasno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 apr 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 apr 2011, 20:39

Ko je rekao da sam ja promjenio misljenje u vezi Susica,i kakve to veze ima ako sam promjenio potpis,moje misljenje ostaje isto.A taj doticni nista drugo i ne zna,nego druge vrijedjat ako su protiv Susica,dovoljno o tom liku,koji ne zna pricat normalnim jezikom,vec vrijedja,ali vrijedjanje je stanje ocaja ;) uzeli smo rumune ocekivano,nisu rumuni kao prije,dva suta na gol,jedan uboli ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2011, 20:50

Bilo je to deset dana mira i tisine,kao i rahatluka. :mrgreen:
BTW Papac izdrzi do kraja,I cistacica ti misli ko' Iljo.Svi su isti u savezu. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 apr 2011, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 apr 2011, 20:52

Pa Harise nemoj imenjaka ,jbg ti ,što ga diraš ipak ste vi imenjaci :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2011, 20:55

legenda reala je napisao/la:Pa Harise nemoj imenjaka ,jbg ti ,što ga diraš ipak ste vi imenjaci :lol: :lol: :lol:
Kakvi imenjaci,y,q,w i ti hepekovi,plus nick ti nije ime.Moj ti Raule-mukaule,osenilio i ti. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 00:05

Da zavrsimo tu pricu, da se ne ponavljam, mada kazu da nekima treba i po sto puta ponavljati ne bi li ukapirali. Dakle evo sazetka. Pod prismotrom Sergeja Barbareza iz sjene, 13 fudbalera potpisalo pismo u kojem trazi smjene i ostvke FS BiH. Pismo poslato sa kompjutera Ninoslava Milenkovica ostalim fudbalerima i oni se izjasnili za. Prvi odustao Dzemo Berberovic, zatim Hrgovic i Bartolovic, pa Misimovic - jedino koji su zauvijek ostali pri pismu su Almir Tolja i Ivica Grlic,,,kako, zbog cega, ne bi da se izjasnjavam. O patriotskoj namjeri pisma nemam dilemu, problem je sto zahtjevi u njemu nisu imali mehanizam da se, ako treba i silom, provedu jer VECINA u FS BiH ne da nisu zeljeli da pokleknu pred pismom, nego su bili ushiceni sto njih 13-nece igrati pa ce BiH postati kanta za nabijanje...Dosao je Kodro, zelen, neiskusan, nikakav...dosao za selektora a jedino iskustvo mu je bilo vodjenje pionira. Izgubio haman sve sto je odigrao...medjutim njegova uloga je bilo pozitivna sa aspekta povratka svih reprezentativaca ukljucujuci i Sasu Papca. Zasluzeno dobio otkaz jer nije dosao na sastanak na kome je morao prisustovati a da prije nije pravilno procjenio svoju snagu...Vec je bio otisao Pasalic i to je bio nekakav kompromis te se vecina fudbalera vratila u drzavni tim, izuzev Sase Papca koji se na nekakvoj licnoj odn. privatnoj bazi sukobio sa Iljom Dominkovicem, po meni jedinim covjekom iz tzv baze Srbi - Hrvati, koji je iskreno zelio dobro BiH. Druga je prica sto je on malo vise zelio dobro sebi, bas kao i ovi tzv. Bosnjacki clanovi predsednistva. Dosao je Ciro i takav kakav je podigao sve iz pepela...ali tezak, nepromostiv problem bili su vanjski odbrambeni igraci. Sasa Papac je igrao po lijevoj strani i to vrlo dobro u ekipi Renzersa za razliku od reprezentacija gdje nije pokazao niti jednu solidnu partiju. Medjutim, izgledalo je da je on jedini koji bi mogao zatvoriti jednu stranu, izgledalo je kao da je sazrio, da bi nam i te kako dobro dosao. Necemo pretjerivati poput Cire pa reci da bi sa njim sigurno osvojili prvo mjesto i otisli na SP, ali da bi kudikamo izgledali bolje to je i najvecim dilajlama jasno. Medjutim Sasa se vadio kako na Ilju - kome je radi ubjedljivosti pridodao i Sulju - tako i na to da treba mladjima (kojih nigdje nije bilo) dati sansu da ce on prestati da igra posle isteka ugovora jer je saobracajna nesreca uticala da karijeru planira zavrsiti u 32 godini (decidno je to rekao). Sada bi sve to pogazio i dosao da uzme mjesto nekome od ovih koji su u zadnje tri utakmice briljirali, ako ne njima onda da uzme mjestu mladicima od 18-20 godina na klupi. Sasa Papac vise nije ni sjena onoga igraca od prije nekoliko godina, kako je sam rekao, izgleda da je ona povreda stvarno uticala...spor trom...ne prelazi svoju polovinu, samo nabija lopte. Mi igramo sitan vez i tu mjesta za takoga krkana nema. Neko rece - neka igra odbranu. Ne, danas i centahalfovi ne vrijede ni pisljiva boba ako ne znaju povuci naprijed. organizovati igru na svome polju i oko centra, a kamoli bocni igraci. Jednostavno, covjek NEMA MJESTA, neka ispuni svoje obecanje i oprosti se - tako ce bar kod ovih naivnih merhametlija ostati u pozitivi...Svi su prije njega na lijevom beku - Salihovic, Lulic, Subasic, Vranjes, Jahic...svi su ispred njega na centarhalfu: Nadarevic, Jahic, Mravac, Pandza, Besic, Bicakcic, Hajrovic. Sasa, kazes da citas portal, mozda i na forum navratis - znam da likujes kada vidis koliko naivaca ima...takvi smo mi, u stvari takvi su oni. Ali znaj da ima i ovih drugih koje pamte da si pod izvlakusama za ublehe odbijao igrati za reprezentaciju kada si bio potreban i kada su drugi igrali sa polomljenim rebrima i petama, mi te ne zelimo nazad jer smo svjesni da hoces da se privuces samo zbog licnog interesa...Ne vrijedis brate vise nista, sramota je da pokusavas uzeti mjesto mladima, koje si pomonjao jos prije dvije godine. Mislim da te i Pape procitao... sta mislis kada on kaze "vidjecemo, pozvacemo ga ako bude trebo...ali tu su Lulic, Salihovic, Subasic". Nije li ti to dovoljno da nas ostavis, ne mozes se ti uklopiti u ovaj vez...Hajd' s'milim Bogom da ti je sretno, ali samo sto dalje od reprezentacije BiH. Nadji neki drugi nacin da se uhljebis jos koju godinu iako si rekao da ces se povuci 2011, zamoli Spahu da isamara kakog predsednika i trenera od nekog kluba pa da te prime....hoce to Spaha, dusa je on od covjeka, za razliku od tebe.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 00:25

STEVIE je napisao/la:
Saban je napisao/la:a se nece nista uraditi, ziv bio pa vidio tu ce opet biti i Bevanda,Kovacevic, i Munja i svi ostali....
Od cetnicko-ustaske agresije na BiH, dakle od samog pocetka 1992, u Bosni se nije desila bolja stvar, Bosna nije bili srecnija i zanoscnije nego za vrijeme tih kvalifikacija, pod tim Cirom, za razliku od prethodnika Kodre gdje je vladalo opste rasulo. I ti bi Stevo da to izbrises, da kazes da nije treblo tako...da smo trebali biti zadnji u tim kvalifikacijama jer bi eto ovi se posramili pa otisli???? Ovi sto sto bi tada svrsavali od srece kada gledaju kako Bosnu gaze Luksemburg i Moldavija. Litvanija i Letonija...Stivene, ja znam da ti ne saosjecas sa ljudima u Bosni, jer si vjerovatno kao klinjo zdimio u nedodjiju, ali red je da pokazes malo respekta za te ljude, za njihove osjecaje i zelje, a ne da ti diktiras je li trebao Ciro ili nije. Samo budala moze pricati nesto protiv kvalifikacija koje su protekle kao prosle. Ako Bog da Insallah, ove ce biti jos uspjesnije, naravno bez izraubovanih, urvnutih, kao traktor sporih muljatora koji su najavili oprastanje a sada bi da otmu mjesto mladicima Arsenala, HSV-a, Stutgarta. Papcina u kucicu!!!!
ako cemo diskutovati na fin nacin prvo ti malo pokazi respekta prema meni. nemas ti pojma ni tko sam ja, sta sam sve prosao kroz zivot etc a odmah me omolazavas. to nije fair, al' valjda ces i to skontati. necemo mijesati neke pojmove ovdje, recimo radost sto su nam donijeli ti igraci u proslim kvalifikacijama s tim da su promjene mogle biti onda. ima ovdje likova koji pljuju po "uspjehu" cire(doduse neda mi se ici kroz tvoje postove da vidim jesili i ti jedan od njih a to je i nebitno sad) a ovdje pljuju sasu i kodru/bolica. to ne ide nikako. znas i sam da je bila jedinstvena prilika da se rijesimo bande iz saveza onda, i onda gledaj danas gdje smo i sta smo. cijela nam se europa smije radi suspenzije, a upravo ta suspenzija nam je rezultat "rada" te bande iz saveza koja ja nastavila svoje mandate nakon sto su doveli cirkusanta iz zagreba!
Hajde eto, rekao sam ti to zbog naivnog stava koji i opet ponavljas da je tada kao eto bilo doslo vrijeme za nesto. Niti je bilo tada, a Boga mi tesko da ce i ikada dak se nesto drasticno ne desi na drzavnom planu. Iskreno da li mislis da je bilo sanse da ikada smjenimo na taj nacin (ovdje se uglavnom govori i bojkotu igraca pa prema tome i te kako je povezano za uspjehom, radoscu, zanosom koji je vladao u BiH u to vrijeme) dakle da li stvarno vjerujes da bi recimo ovi Dodikovci se posramili sto njih 13 nece igrat te otisli? Ako vjerujes onda se nemoj cudit sto sam ti ono gore rekao a i opet cu ti ponoviti da namas pojma o situaciji. Jednostavno vecina njih je bila na zadatku za koji su lijepo placeni, uglavnom od onih protiv kojih su bili poslati....drugi se samo na svoj dzep mislili tako da je i njima bilo lijepo, jedni druge stitili i to je kraj price. Taman da su nas u kvalifikacijam predstavljali juniori Krivaje iz Zavidovica ovi ne bi ustuknuli...Zalosno jeste sto je savez taki, prvenstveno zbog baze, zbog buducih reprezentativaca koji trebaju da dodju iz Bosne, iz domace lige...pitanje je kako ce ova talentovaana djeca iz inostranstva razmisljati i to cak i ova sadasnja generacija omladinaca, a da za buduce ne govorimo...Ali yebiga, tesko da ce biti bolje osim eventualno ako se ne desi nesto o cemu ovdje ne zelim pricati, a do tada treba pokusat sto vise ignorisati taj savez, koncentrisati se samo na reprezentaciju...Bar koliko se moze.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.