Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 15 apr 2010, 12:24

naprijed chicago sad idemo napatit cavse ko boston prosle godine kad su izgubili onih 10 niko nije vjerovao osim nas

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 apr 2010, 21:14

sad cavsi subota u 9 kako bi volio da ih iznenade ko boston prosle godine mislim da ce cavsi morati igrati max ozbiljno ako zele proc ove bullse koji se nikada ne predaju kad nemaju nikakve sanse tad su opasni

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 apr 2010, 11:53

bit ce teske tekme sa cavsima, imam osjecaj da sve ide u sedmu tekmu, bullsi su najbolji kada ih otpises u potpunosti 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 apr 2010, 13:22

Nadam se da ce pruziti dobar odpor, jer Cavsi su dosta iskusni i bolji u ovom trenutku.Ovdje navijaci uopste ne vjeruju da Bullsi mogu napraviti iznenadjenje, ali bez obzira na to ipak su zadovoljni sto su i pored svih problema upjeli doci do play offa gdje su u zadnjih nekoliko utakmica imali najtezi raspored.

Kada smo kod trenera Del Negra, znam da mnogi ne gaje neko samopuzdanje u trenera kome je ovo tek druga sezona, ali smai igraci su zadovoljnji njegovim radom, a i veci broj navijaca ovdje.Ja iskreno ne mogu reci da covjek nije uradio dobro za ekipu, jer znamo koliko je smao imao problema da sastavi petorku pored onih silnih povreda. U nekim momentima me jeste nervirao, a to je ut renutcima kada zove time out ili ga uopste ne zove na vrijeme, ali stojim iza toga da Del Negro pored svih ovih problema koje je imao nije zasluzio da bude tek tako otjeran.Jedino dolazi u obzir, ukoliko su u klubu zainteresovani da dovedu jednog iskusnog trenera koji bi dobro dosao igracima poput Noaha,Gibsona ,Rosa , a ukoliko misle dovesti manje poznato trenersko ime, onda im je bolje da ostave Del Negra.Bilo bi idealno dovesti Barona Scotta i Del Negru ponuditi mjesto pomocnog trenera gdje bi tu mogao dosta da nauci i stekne iskustva.
Bosh je izjavio da bi volio doci u Bullse, a juce je i zvanicno potvrdio da zeli ici tamo gdje ce igrati u play offu, a Bullsi su za to jedina spremna ekipa uz Miami koji imaju novce, a i ekipe za Play off.Ukoliko dodje Bosh , onda bi Gibson bio na klupi, i tada vjerujem da bi i Milera potpisali na jos jednu godinu i sigurno da bi slijedece godine ekipa sa klupe bila dosta solidna, sa Gibsonom,Hinrichom,Milerom i Jamsom...prepostavljam da ce Bullsi jos ganjati sutera, koji im itekako fali u ekipi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 apr 2010, 17:00

ma imali su najvise problema od svih ekipa u play offu uz naravno i portland a sto mi se svidjelo kod del negra ok nema dovoljno iskustva ali to se da popravit nije se nikad zalio posloije poraza imamo povrede i to nego je govorio moramo zbiti redove borit se igrat bez ikakvih iopravdanja za poraze i tvrdio je cim budu zdravi da ce se vratiti u borbu za play of sto su i ucinili.ne znam sto se paxson htio tuc s njim zbog minuta noah kom je igrao zilav je del negro a da apsolutno ta kombinacija scot del negro super bi to bilo
bosh ce mislim i biti u bullsima on zna da bi mu tu bilo najbolje bolje nego u miamiu jer ovdje bi ipak imao vise paznje nego u miamiu pored wade i jos nesto ne zele oni s wadeom on vec ima titulu i koliko god bi osvojili s njim imali bi opet manje od njeg

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 16 apr 2010, 20:17

¸Ja mislim da treba Del Negro ostat. Mlad tim, mlad trener, pa nek se zajedno razvijaju. Lani se pokazo kao dobar trener, posebno u play off-u. Ima malih greskica ali tek mu je druga sezona, bice on strasan trener.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 17:09

veceras bullsi cavsi jos u 9 a bi volio da mogu gledat e stvarnio steta sto niko ne prenosi osim sport kluba i steta sto ga nema na kablovskoj kal bi volio da bullsi iznenade da se malo zakuha odmah da ih ucinimo nervoznim

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 apr 2010, 17:16

dema je napisao/la:veceras bullsi cavsi jos u 9 a bi volio da mogu gledat e stvarnio steta sto niko ne prenosi osim sport kluba i steta sto ga nema na kablovskoj kal bi volio da bullsi iznenade da se malo zakuha odmah da ih ucinimo nervoznim
Kod mene ima sport klub i sport klub+ na kablovskoj (velnet, Mostar).

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 17:26

blago tebo u ze nema imamo eurosportove koji repriziraju i ono malo sto prenose i arenu sport koja prenosi grcku kosarku i ncaa ali nba nema jbg hoce li biti prenos na sport klubu ove utakmice

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2010, 17:35

dema je napisao/la:blago tebo u ze nema imamo eurosportove koji repriziraju i ono malo sto prenose i arenu sport koja prenosi grcku kosarku i ncaa ali nba nema jbg hoce li biti prenos na sport klubu ove utakmice
nece,prenose veceras Lyon-Bordoux u 9 tak da se i meni valja snalazit sa streamovima :roll:

sutra na sportklubu Lakers-Oklahoma u 9 ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 18:49

steta iako ja ionako ne bi mogao gledat ma i ja bi na stream ali malo mi ostalo do limita nece moc biti

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 19:19

wade volim chicago ali moje je srce u miamiu a djeca mu u chicagu isto sto li sad pred play off daje ovakve izjave cuj volim chicago ali mi je srce u miamiu ne kontam ovu recenicu da izgleda da voli i jedne i druge kaze trenutno nema sanse da igra u bullsima pa nema trenutno ali od ljeta ima hehe

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2010, 20:36

ma neznam sta ce u Miamiu vidis da svake godine imaju problema sa prodajom ulaznica, jer nemaju ni publiku... nego ja ga nebi doveo uA Bullse svakako i on je zadnja opcija od svih free agenta.On nam uopste ne treba vec smo pisali ko nam je ppotrebni u ovom trenutku, a to su Bosh,,Johnson,Amare.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 20:42

ma mogoa bi on igrati beka i to bi bilo ludilo ma i ja mislim da je bosh nama najpotrebniji i jedan suter e sad 22 milona imaju kontaju 1 potpisat i drugog kroz sign and trade mozda za hinricha a spominje se da bi u tom slucaju jedna opcija mogao biti monta ellis

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2010, 21:28

Ima li kakav stream
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 21:30

imas adthe.net ali ja ne gledam los s limitom pratim na espn sam0o score ubiste nas sad za sad

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2010, 21:32

dema je napisao/la:imas adthe.net ali ja ne gledam los s limitom pratim na espn sam0o score ubiste nas sad za sad
Ma i ja sam kritičan s limitom pratiću text prijenos očekivao sam da će sportitalia prenosit,ali oni sutra OKC-LAL :x
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 21:34

ma da imas li nova sports kanal ili nova sport
imas na njemu na digitalnoj ja je nemam ali imas na njoj

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2010, 21:37

dema je napisao/la:ma da imas li nova sports kanal ili nova sport
imas na njemu na digitalnoj ja je nemam ali imas na njoj
Nema prenose Bordo-Lyon :x kako sam se iznervirao kada sam vidio,a šta vam je ovo 32 ste u prvoj primili

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2010, 21:39

ubio nas shaq a i klupa je tanka koliko bolju klupu imate evo ovaj muray ofula 3 zaredom cekaj ta nova sport ima 3 kanala a na digitalnoj ima samo 1 ili gresim e onda nis

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.