Oklahoma City Thunder
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Oklahoma City Thunder
Ja ne znam koji njemu qrac bude u playoffu? Pa jel ga toliko strah?
Every single time..
Pocinje ovo navijanje za Oklahomu ubijati u pojam.. Kao sto napisa gore u nba temi, ja bi vise volio da su nas mavsi pomeli, nego da ovu seriju izgubimo,nismo zasluzili da ispadnemo,uzeli smo timu koji je u cijeloj sezoni imao 9 poraza,3 u 6 utakmica..
Every single time..
Pocinje ovo navijanje za Oklahomu ubijati u pojam.. Kao sto napisa gore u nba temi, ja bi vise volio da su nas mavsi pomeli, nego da ovu seriju izgubimo,nismo zasluzili da ispadnemo,uzeli smo timu koji je u cijeloj sezoni imao 9 poraza,3 u 6 utakmica..
Zadnja izmjena: Sarmelino, dana/u 29 maj 2016, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- branimir85
- Kontakt:
ništa nije gotovo ima još jedna šansa, teren je jedino mjesto dokazivanja,a ko pobjedi sedmu taj je zaslužio .a to 3 od 6 je samo fini statistčki podatakSarmelino je napisao/la:Ja ne znam koji njemu qrac bude u playoffu? Pa jel ga toliko strah?
Every single time..
Pocinje ovo navijanje za Oklahomu ubijati u pojam.. Kao sto napisa gore u nba temi, ja bi vise volio da su nas mavsi pomeli, nego da ovu seriju izgubimo,nismo zasluzili da ispanemo,uzeli smo timu koji je u cijeloj sezoni imao 9 poraza,3 u 6 utakmica..

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ma znam da ima jos jedna sansa, ali nisam nesto optimistican..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
ni ja,al imamo sanse ,normalno nismo se slucajno doveli u situaciju da mozemo proc ekipu sa rekordnom regularnom sezonom.U redu je sto mediji prebacuju ulogu favorita na GsW,al to ce sve bit u knap.
Ajd barem ce Durant ostati..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Wess nije jednako dobar igrac kad je primoran da konstantno igra na postavljene odbrane bez prostora u tranziciji da udje u ono svoje ludilo kad nosi sve pred sobom. Realno, on nema neki poseban kosarkaski talent, neku nevjerovatnu vjestinu kao Kevin npr al zato ima ludjacku energiju kojom nosi sve pred sobom i zivi od te neke napaljenosti i momentuma. Ko bi rekao da ce GSW, koji je u RS raznosio sve zivo visokim tempom i tranzicijom ovako preokrenuti seriju igrajuci postavljene napade.
nije n to bas sigurno,po meni..Sarmelino je napisao/la:Ajd barem ce Durant ostati..
Slazem se.Epidaurus je napisao/la:Wess nije jednako dobar igrac kad je primoran da konstantno igra na postavljene odbrane bez prostora u tranziciji da udje u ono svoje ludilo kad nosi sve pred sobom. Realno, on nema neki poseban kosarkaski talent, neku nevjerovatnu vjestinu kao Kevin npr al zato ima ludjacku energiju kojom nosi sve pred sobom i zivi od te neke napaljenosti i momentuma. Ko bi rekao da ce GSW, koji je u RS raznosio sve zivo visokim tempom i tranzicijom ovako preokrenuti seriju igrajuci postavljene napade.
@Reds1234
Ma hoce, govorilo se da mu je uslov minimalno finale zapada, pa eto..

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nova sezona,novo razocarenje...
Mada nisam ni ocekivao da cemo do finala doci, a ne da cemo biti u situaciji u kakvoj smo bili.Nakon mnogih glupo izgubljenih utakmica u RS,raspada igre,Durant&WB utakmica ocekivao sam poraz od Spursa koliko god ova 2 individualno odlicni bili..
Sjajno je to sto smo dosli i do WCF, ali eto opet to chokanje, nikako ga se rijesiti.Barem se dokazalo da mozemo igrati kao ekipa koliko toliko i da smo u vrhu lige.Aktuelnog sampiona i tim sa najvise pobjeda u RS dovesti do game 7 nije mala stvar, ali opet od sramote i chokanja praviti uspjeh i nije bas neka fora, trebali smo to rijesiti u 6, ali eto tradicija.
U offseasonu se nadam da cemo zadrzati Duranta i to je to, dovoljno.
I da, valjda sljedeca sezona bude bez ovakvih razocarenja..
Mada nisam ni ocekivao da cemo do finala doci, a ne da cemo biti u situaciji u kakvoj smo bili.Nakon mnogih glupo izgubljenih utakmica u RS,raspada igre,Durant&WB utakmica ocekivao sam poraz od Spursa koliko god ova 2 individualno odlicni bili..
Sjajno je to sto smo dosli i do WCF, ali eto opet to chokanje, nikako ga se rijesiti.Barem se dokazalo da mozemo igrati kao ekipa koliko toliko i da smo u vrhu lige.Aktuelnog sampiona i tim sa najvise pobjeda u RS dovesti do game 7 nije mala stvar, ali opet od sramote i chokanja praviti uspjeh i nije bas neka fora, trebali smo to rijesiti u 6, ali eto tradicija.
U offseasonu se nadam da cemo zadrzati Duranta i to je to, dovoljno.
I da, valjda sljedeca sezona bude bez ovakvih razocarenja..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- IlCapitano
- Kontakt:
https://theringer.com/kevin-durant-thun ... .ntttcoh60
BS kad šuti i samo piše ovakve kolumne jedan je od najboljih novinara.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:https://theringer.com/kevin-durant-thun ... .ntttcoh60

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne znam sta da mislim o ovom trejdu, vjerovatno pokusaj da se nagovori KD da ostaje, jeste da je Ibaka kreno nizbrdo odavno ali opet sam skeptican...
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trejd je fantastican,a vec sam napisao u temi Orlando kako je Adrian Griffin majstorki odradio posao protiv svog bivseg kluba 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Westbrook & Oladipo. E to to jedva cekam da vidim.Sarmelino je napisao/la:Ne znam sta da mislim o ovom trejdu, vjerovatno pokusaj da se nagovori KD da ostaje, jeste da je Ibaka kreno nizbrdo odavno ali opet sam skeptican...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Al opet mislim da smo mi bolje prosli od Magica though
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Glavni igrac fransize se dokazao kao najveca kukavica u historiji, WB uzima MVP ovu sezonu.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Rip. Potpuno zasluzeno nakon svega.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
koga sad dovesti?
Nece nikakvog scorera sigurno, westbrook ce silovati i to je to
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Idemo Russ. 35, 10, 13 očekujem ove sezone.
Očekujem najljepšu košarku od vas sljedeće sezone. Dovođenje Oladipa, sad ima smisla. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.