PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:05
Zvezda se bazira na starije igrace, kojima cijena nikad nece biti visoka zbog godina. Eto taj Ivanic, da je pet godina mladji sigurno bi bio na barem 10m ako je sada na 6.5m
Kazem, Lovric je eksplodirao u Gorici, pricalo se puno o njemu, upao je u reprezentaciju, spominjao se transfer vani, sad je sve to polako ali sigurno propalo i cijena ce padati.
On je na 6m zbog te price oko njega, nitko drugi u Gorici nije iznad 1.5m
I btw, Gorica posljednjih godina pravi slicne transfere kao Zvezda, tu negdje oko 1.5m
Kakva bre Gorica?
Jel' ti dete drago znas sta je uopste Zvezdin prioritet?
Ovi mali klubovi poput eto te Gorice mogu da se ogranice samo na prodaju igraca. Prodali i Vozdovac i Cukaricki igrace za vece pare od Zvezde, pa? Kad ce Gorica igrati grupnu fazu evrotakmicenja? Gde vam je Hajduk? Ne moze 10 godina da se plasira u grupe, a proglasavate ga boljim i od Partizana. Dinamo igra redovno i oni zasluzuju jedini postovanje, Rijeka svaku drugu sezonu otprilike i to je to, a i kada udje sluzi za nabijanje gol-razlike, kad su prezimili? Pre 40 godina.
Zvezda i Partizan ce narednih godina REDOVNO ne igrati, nego fakticki biti na kontu ligaskog rejtinga delegirani u grupne faze. Ako izguraju ovu jesen kako treba do kraja, ulazi se u otvorenu borbu sa Rusima i Ukrajincima za top 10-11, a tu je i mnogo opasniji rival koji nam je jos uvek iza ledja - Belgija.
Zvezda igra petu uzastopnu sezonu grupnu fazu, kakva Gorica, kakvi bakraci. Lebe dragi, sta sve ovde necu procitati. Sa plasmanom u top11, a postoji sansa ove sezone (manja) i sledece (velika), mi obezbedjujemo i trecem klubu direktno grupnu fazu! Ko ce to biti, Vojvodina, Spartak, TSC, Cukaricki, ne znam. To su najozbiljniji kandidati. Dok ce Hajduk i dalje da ispada od nekakvih Tobola i Gziri. CSKA Sofija rastavi Osijek, a najbolji igrac CSKA u poslednjih par godina dodje da igra u - Proleter iz Novog Sada!
Mani me bre nekakvih Gorica, ne znam im nijednog igraca, niti ih gledam u grupnim fazama evrokupova, do juce nisam ni cuo za taj klub. Anonimusi!