onda jbg. džaba pitas nas...mi znamo bas onoliko koliko i ti..Stole iz Bora je napisao/la:Eto covjek gore rece da su prosli put ostali svih 90 minuta sto znaci da je ponasanje "na nivou" ..edo_malesak je napisao/la:sve zavisi kako ste se do sada ponasali i kako cete se ponasati taj dan..ultrasi su prosli put pravili sranja i nakon 15 minuta odvezeni dok su sada bili fini ali zbog zasluga od prosli put usli su 10 minuta kasnije i otisli 15-tak minuta prije kraja...a to sa naplacivanjem nemam pojma...a svim ostalim je bilo kako je knele rekao a koliko se ja sjecam i vi ste nase sutnuli 15 minuta prije prosle sezoneStole iz Bora je napisao/la:Kakva je situacija u Gradaccu sa gostujucim navijacima? Jeli ih izbace 15 minuta prije kraja utakmice?. Za karte nisam ni pitao, kako svima tako i meni.
Nismo vas MI sutnuli nego uprava .. Sto se mene tice ja bi radije gostujuce navijace ostavio malo duze nego da ih se izbacuje 15 minuta ranije.
NK Zvijezda Gradačac
- edo_malesak
Re: NK Zvijezda Gradačac
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma ja sam pitao cisto informativno. Vi ste ipak ti koji ste na utakmicama i znate kad izlaze gostujuci navijaci. Ako nas puste do kraja ili nas izbace ranije nece niko spominjati navijace nego upravu .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- edo_malesak
kako se mup i uprava dogovore..po misljenju nas trebali bi ostat i nadam se da hocete do samog kraja..nego koliko vas to dolazi..Stole iz Bora je napisao/la:Ma ja sam pitao cisto informativno. Vi ste ipak ti koji ste na utakmicama i znate kad izlaze gostujuci navijaci. Ako nas puste do kraja ili nas izbace ranije nece niko spominjati navijace nego upravu ..
btw. smajlovic potpisao za Croatiju Sesvete....nek mu je sa srecom,ako je tamo moze naci
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nemam blage veze koliko ce nas doci .. Samo mislim da ce biti vise nego proslih godina jer su se raja nalozila .. Dok nas neku ne spusti na zemlju ..edo_malesak je napisao/la:kako se mup i uprava dogovore..po misljenju nas trebali bi ostat i nadam se da hocete do samog kraja..nego koliko vas to dolazi..Stole iz Bora je napisao/la:Ma ja sam pitao cisto informativno. Vi ste ipak ti koji ste na utakmicama i znate kad izlaze gostujuci navijaci. Ako nas puste do kraja ili nas izbace ranije nece niko spominjati navijace nego upravu ..

AMAR OSIM
Mislim da svi nećemo stati u dio predviđen za gostujuće navijače. Navodno nam je ostavljeno oko 200 mjesta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- edo_malesak
mislim da ce se moci dogovoriti ako vas dolazi vise...ima onaj brijeg ondje iza gola ako si bio do sada..poredate se tamoVirtu4l je napisao/la:Mislim da svi nećemo stati u dio predviđen za gostujuće navijače. Navodno nam je ostavljeno oko 200 mjesta.
Kakav crni brijeg? Pa nećemo goste iz Sarajeva doživljavati kao stokuVirtu4l je napisao/la:Mislim da svi nećemo stati u dio predviđen za gostujuće navijače. Navodno nam je ostavljeno oko 200 mjesta.

Imat će onda pristup dijelu ostale tribine, a naši navijači, odnosno obični simpatizeri, biti će pomaknuti par metara i to je to. Uostlaom, u box ide 250-ak, ostalo pored boxa na tribini.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- edo_malesak
kako da ne..znas da prosli put ni mi nismo mogli stat..da su se kapije morale zatvorit...tesko je to izvedivo..odmah ti treba i pocija da napravi tampon zonu..ovo ono..teskoKnele je napisao/la:Kakav crni brijeg? Pa nećemo goste iz Sarajeva doživljavati kao stokuVirtu4l je napisao/la:Mislim da svi nećemo stati u dio predviđen za gostujuće navijače. Navodno nam je ostavljeno oko 200 mjesta.![]()
Imat će onda pristup dijelu ostale tribine, a naši navijači, odnosno obični simpatizeri, biti će pomaknuti par metara i to je to. Uostlaom, u box ide 250-ak, ostalo pored boxa na tribini.
ovaj knele je car,svaka mu cast.E da je više ovakvih u bosni.....
kinone je napisao/la:Iz uprave Zvijezde rekli su da ce naplatiti ulaz 5 KM, pa ako mozes provjeri pa mi javiKnele je napisao/la:Pozdrav'Stole iz Bora je napisao/la:Kakva je situacija u Gradaccu sa gostujucim navijacima? Jeli ih izbace 15 minuta prije kraja utakmice?
U Gradačcu se najviše gleda na to da se sačuva obraz, da se ispoštuje sve, te da gostujući navijači i igrači budu dobro dočekani, bez obzira kako mi bili (ne)dočekani na drugim terenima.
Ulazite, čim dođete (bez ikakvog zakašnjenja), ostajete malo duže na stadionu ili u isto vrijeme kada sudija odsvira kraj izlazite. Budi bez brige, imamo poštovanja.
Cijene nikada gostima ne naplaćujemo, mislim da posebno navijačima Želje nećemo, jer i mi na Grbavicu ulazimo besplatno.
Još jednom, dobrdošli u Gradačac, nadam se dobroj utakmici, dobrom navijanju na tribinama, i na kraju krajeva da se prijateljski okonča ova utakmica. Ja sam od sutra u Zagrebu, nažalost nemam mogućnost da popratim ovaj meč.
Pozdrav raji iz Sarajeva i da im kazem dobro nam dosli nismo mi kao oni vasi sa sjevera pa da vas gadjamo koje kakvi predmetima ja sam vodja Zmajeva i kako sam pricao sa upravom za vase karte rekli su mi da imate 100 ulaznica djaba ali danas imam sastanak sa njima u 3 sata pa cu vidjeti sa njima da vam daju malo vise od 100 komada aj pozdrav i sretno sutra neka bolji pobjedi . NAPRIJED ZVIJEZDO LJUBAVI MOJA

Fatko ba, Željine navijače treba besplano pustiti na Banju da ih dođe milion, mi smo raja s njima. Vidi to s Ferhatom (Feratom kako bi se to reklo u Vučkovcima).
A đe da znam?!
ma ja vjerujem da ce pustiti nase i van tog "kaveza", a siguran sam da ce nas doci puno vise od 250.
aBd da sve sutra prodje fer i normalno i da pobijedi bolji, a vama puno srece u ostalim utakmicama.
aBd da sve sutra prodje fer i normalno i da pobijedi bolji, a vama puno srece u ostalim utakmicama.

ma znam ja sto se mene tice ja bih pustio sve ali kako oni meni kazu stav uprave je takvi da ce dati samo 100 komada djaba znas ti dobro da se sa fehraticom nemoze pricati posto je sebi ufuro neke stvari da ti pravo kazem kako je dosao na tu poziciju on se sa nama navijacima nije sasto nijednom jos ma **** njega i to mi neki direktor aj pozz.Raz_ba je napisao/la:Fatko ba, Željine navijače treba besplano pustiti na Banju da ih dođe milion, mi smo raja s njima. Vidi to s Ferhatom (Feratom kako bi se to reklo u Vučkovcima).
Ljudi još malo je ostalo do utakmice. Hajmo ko zna uzimajte avdest da se šta otklanja nebil bilo kake nafake za Zvijezdu. Od ovih 250 Željinih navijača najmanje 100 je hadžija. Puni su im džepovi hamajlija ko da je Pekarić iz Sarajeva a ne iz Lukavca.
A đe da znam?!
- edo_malesak
haha...gdje pekarica nadje...abd evo ja cekam 16:00 da idem dole..iako mi je 2 mminute do stadiona..ipak je bolje otici ranije da mozes sudiiju zajebavat dok se zagrijaje...Raz_ba je napisao/la:Ljudi još malo je ostalo do utakmice. Hajmo ko zna uzimajte avdest da se šta otklanja nebil bilo kake nafake za Zvijezdu. Od ovih 250 Željinih navijača najmanje 100 je hadžija. Puni su im džepovi hamajlija ko da je Pekarić iz Sarajeva a ne iz Lukavca.
žNedajte mu da se zagrije, turite ga malo u Vidaru s brane, da može "hladne glave" odluke donosit, heheheedo_malesak je napisao/la:haha...gdje pekarica nadje...abd evo ja cekam 16:00 da idem dole..iako mi je 2 mminute do stadiona..ipak je bolje otici ranije da mozes sudiiju zajebavat dok se zagrijaje...Raz_ba je napisao/la:Ljudi još malo je ostalo do utakmice. Hajmo ko zna uzimajte avdest da se šta otklanja nebil bilo kake nafake za Zvijezdu. Od ovih 250 Željinih navijača najmanje 100 je hadžija. Puni su im džepovi hamajlija ko da je Pekarić iz Sarajeva a ne iz Lukavca.
A đe da znam?!
Eno edo_malesak već na stadionu zahandraje sudiju. Dobro mu dođe ko uvertira za štimung koji se očekuje danas. Biće lijepo ako Bog da, a kako i ne bi kad će Zvijezda od danas bit bogatija za tri boda. Ha ja!
A đe da znam?!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo sad sa utakmice, gledalaca izmedju 5000-6000 hiljada, manijaka pun kavez 250 grlatih i neumornih. Zeljo je imao u prvom blagu dominaciju, ali u drugom ulazi Vedad Omeragic i sva se igra Zvijezde okrece. Redamo prilike , tako i Zeljo ali mi smo uspjeli svoje dvije prilike iskoristit. Zelji je onaj penal cist poklon i sudijska trojka nije za PL. Papci nemaju blage veze o sudjenju ili je to ova nova situacija sto se primjenjuje, pa se sada vise paznje poklanja gostima tj. naklonjeni su gostima. Doduse kod Zvijezde nikad nije ni bilo domacinskog sudjenja, pa ovo sad je bilo ocito navlacenje sudija prema Zelji. Sramota za nas fudbal da te neko ispred 5-6 hiljada ljudi krade i pokusava svim silama da nategne bilo kakve bodove gostu. A eto uzeli smo tri bobe i idemo dalje u sledece "podvale".
Dragon Town
-
- Kontakt:
Obavezno postiti ovaj Ramazan momci, ima te srece! 

Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
Nije ono brate navlačenje, nego ste vi navikli na domaćinsko suđenje pa vam je ovo mali šok.Morate priznati da ste i ovaj put imali sreće ali šta je tu je.Čestitke na pobjedi, ali imam osjećaj da ste tanji nego prošle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.