Poslovnice centrotransamiralem444 je napisao/la:ljudi ja sam iz tuzle gdje mogu kupit ulaznice .....hvala..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Poslovnice centrotransamiralem444 je napisao/la:ljudi ja sam iz tuzle gdje mogu kupit ulaznice .....hvala..
hvala brate...bosanac035 je napisao/la:Poslovnice centrotransamiralem444 je napisao/la:ljudi ja sam iz tuzle gdje mogu kupit ulaznice .....hvala..
U svakom dobru ali s tim neces nista postici .. samo da nas fifa i uefa jos vise mrze :Smiralem444 je napisao/la:26.3. idemo havarij da napravimo....da naderemo rumune da pokazemo svima ko je gazda u ovoj grupi....
Pa sta ima vezeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ako nas suspenduju onda odoše kvalifikacije za nas i ovako i onako u nešto ....![]()
![]()
![]()
Tokom utakmice pokušat ću ne misliti da ima mogućnosti da izgubimo kvalifikacije, mada džaba svaka utakmica repke se žeeeeljnoooo iščekuje ♥ ♥ ♥ ♥ ....Goalgetter je napisao/la:Pa sta ima vezeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ako nas suspenduju onda odoše kvalifikacije za nas i ovako i onako u nešto ....![]()
![]()
![]()
Treba li sada sjesti plakati sto ce nas ''mozda'' suspendovati. Nastavi igrati koliko mozes, ako nas suspendiraju, makar da se oprostimo pobjedom
Evo ja skoro dobio 3 karte za zapad,ali tebi treba istok...ma zezam se malo samo mi drago što imam kartu.Cilj mi je da odem na tekmu a poslije nek nas suspenduju raspuste savez,napravimo novi i onda laganini opet na tekme.patinho7 je napisao/la:Ko ima prodat 3 karte (istok) do 80-90 KM ?
Ako ima ko nek se javi ...
Nemam istok,ako zapad moze pomoc,javi se..patinho7 je napisao/la:Ko ima prodat 3 karte (istok) do 80-90 KM ?
Ako ima ko nek se javi ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.