NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA Playoff 2011
Bogme ovaj Memphis se ne sali....Atlanta ce izbaciti Bullse, BOston prolazi MIami,dok dallas ima velike sanse da obori na pleca Lakerse....Nadam se da ce Oklahoma proci dalje,videcemo ima jos dosta da se igra, brejk memphisa na pocetku... Ovaj Randolph sjajan igrac steta sto ove godine nije igrao all star,po meni jedan od boljih PF
jesi ziv sto te nema,skola problem ili,ma Bullsi prolazealfarouqaminu je napisao/la:Bogme ovaj Memphis se ne sali....Atlanta ce izbaciti Bullse, BOston prolazi MIami,dok dallas ima velike sanse da obori na pleca Lakerse....Nadam se da ce Oklahoma proci dalje,videcemo ima jos dosta da se igra, brejk memphisa na pocetku... Ovaj Randolph sjajan igrac steta sto ove godine nije igrao all star,po meni jedan od boljih PF
Evo ja sam odlucio da ne gledam vise seriju izmedju Hawksa i Bullsa, jer Begonja i Alfa su rekli svoje. Upravo sad pisem kolumnu koje su prednosti i mane Hawksa uoci duela sa Bostonom ili Miamijem u finalu konferencije.alfarouqaminu je napisao/la:Bogme ovaj Memphis se ne sali....Atlanta ce izbaciti Bullse, BOston prolazi MIami,dok dallas ima velike sanse da obori na pleca Lakerse....Nadam se da ce Oklahoma proci dalje,videcemo ima jos dosta da se igra, brejk memphisa na pocetku... Ovaj Randolph sjajan igrac steta sto ove godine nije igrao all star,po meni jedan od boljih PF
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kako možeš biti takav papakBIHfan je napisao/la:Evo ja sam odlucio da ne gledam vise seriju izmedju Hawksa i Bullsa, jer Begonja i Alfa su rekli svoje. Upravo sad pisem kolumnu koje su prednosti i mane Hawksa uoci duela sa Bostonom ili Miamijem u finalu konferencije.alfarouqaminu je napisao/la:Bogme ovaj Memphis se ne sali....Atlanta ce izbaciti Bullse, BOston prolazi MIami,dok dallas ima velike sanse da obori na pleca Lakerse....Nadam se da ce Oklahoma proci dalje,videcemo ima jos dosta da se igra, brejk memphisa na pocetku... Ovaj Randolph sjajan igrac steta sto ove godine nije igrao all star,po meni jedan od boljih PF
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hoce li Gasol ici ispod 14,5 veceras..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bosh ti je sigurica manje, za Gasola ti nisam siguranBaja_Zvjerka je napisao/la:Hoce li Gasol ici ispod 14,5 veceras..![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Imaj malo kulture, po cemu sam papak?LBJ MVP je napisao/la:Kako možeš biti takav papakBIHfan je napisao/la:Evo ja sam odlucio da ne gledam vise seriju izmedju Hawksa i Bullsa, jer Begonja i Alfa su rekli svoje. Upravo sad pisem kolumnu koje su prednosti i mane Hawksa uoci duela sa Bostonom ili Miamijem u finalu konferencije.alfarouqaminu je napisao/la:Bogme ovaj Memphis se ne sali....Atlanta ce izbaciti Bullse, BOston prolazi MIami,dok dallas ima velike sanse da obori na pleca Lakerse....Nadam se da ce Oklahoma proci dalje,videcemo ima jos dosta da se igra, brejk memphisa na pocetku... Ovaj Randolph sjajan igrac steta sto ove godine nije igrao all star,po meni jedan od boljih PFČovjek je napisao svoje mišljenje ne mogu svi isto ko ti mislit jbt
Pazi, evo nekolko njih je 100 % uvjerena da ce Hawksi izbacit Bullse, bez da nam daju imalo sanse.
Vidis da cak i postujem njihovo misljenje tako sto sam potpisao pobjedu Hawksa koju oni predvidjaju.
Pridruzi im se slobodno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
[quote="BIHfan"]
Zar je bitno šta većina misli,a i oni svi trebaju znati ovo je NBA jedna utakmica ne može ništa odlučit
Ko prvi dođe do 3 pobjede taj je favorit za prolaz
Možda jeste smiješno,ali jbg tako je
Bullsi su bili bolja ekipa u reg.sezoni u PO ne mora biti tako
Zar je bitno šta većina misli,a i oni svi trebaju znati ovo je NBA jedna utakmica ne može ništa odlučit
Ko prvi dođe do 3 pobjede taj je favorit za prolaz
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa ako smo bili prvi to odmah znaci da ne smijemo izgubit, jel?LBJ MVP je napisao/la:BIHfan je napisao/la: Zar je bitno šta većina misli,a i oni svi trebaju znati ovo je NBA jedna utakmica ne može ništa odlučit
Ko prvi dođe do 3 pobjede taj je favorit za prolaz![]()
Znas li otkad nismo izgubili u United Centru? Ja mislim Clipersi nas zadnji pobjedili.
Hawksima je tu noc sve islo za rukom, pogadjali nerezonske i teske suteve, a i mi smo utakmicu olako shvatili.
Iskreno meni je drago sto smo izgubili, jer ce ih ovo trgnut malo i natjerat da sledecu utakmicu raznesu Hawkse na proste faktore.
Bold: Problem je u tome sto oni ne znaju.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Chicago samo mora poceti igrati odbranu kako zna i onda ce doci efort koji te onda gura i u napad.
Chicago je odbranu kako zna igrao samo u 4/4 prve 4 utakmice i u 5 tekmi protiv Indiane.
Za Atlantu je potrebno vise jer imaju 2 strijelca i to jednog koji je miss mach J.Johnson , previsok za bilo kojeg beka a zna sebi izgraditi sut. Nesto kontam u ligi na poziciji SG ide Kobe pa Wade pa Ginobili pa onda J.J. nevidim nikog boljeg
Chicago je odbranu kako zna igrao samo u 4/4 prve 4 utakmice i u 5 tekmi protiv Indiane.
Za Atlantu je potrebno vise jer imaju 2 strijelca i to jednog koji je miss mach J.Johnson , previsok za bilo kojeg beka a zna sebi izgraditi sut. Nesto kontam u ligi na poziciji SG ide Kobe pa Wade pa Ginobili pa onda J.J. nevidim nikog boljeg
- SaltCityAttack
- Kontakt:
izgubili smo jer Rose nije ni isao ispod kosa, pa cak nije nje ni slobodno izveo, a da je otisao 10x kao sto zna otici, to bi bila nasa utkamica...smao Rose da ima svoju igru koju inace igra, i pobjeda u svakoj narednoj utkamici mora bitiBIHfan je napisao/la:Pa ako smo bili prvi to odmah znaci da ne smijemo izgubit, jel?LBJ MVP je napisao/la:BIHfan je napisao/la: Zar je bitno šta većina misli,a i oni svi trebaju znati ovo je NBA jedna utakmica ne može ništa odlučit
Ko prvi dođe do 3 pobjede taj je favorit za prolaz![]()
Znas li otkad nismo izgubili u United Centru? Ja mislim Clipersi nas zadnji pobjedili.
Hawksima je tu noc sve islo za rukom, pogadjali nerezonske i teske suteve, a i mi smo utakmicu olako shvatili.
Iskreno meni je drago sto smo izgubili, jer ce ih ovo trgnut malo i natjerat da sledecu utakmicu raznesu Hawkse na proste faktore.
Bold: Problem je u tome sto oni ne znaju.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bostonu se sprema metla. Oni ovom Majamiju mogu samo čistiti patike.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mislis li se ti uozbiljiti covjece?...stvarno nigdje veze, a Bosotn u ovoj utkamici dobar dio meca je imao prednost i sad je 5 razlike za Miami i stvarno ne zlaze se nisacim ovo sto ti pises kontantno na ovom forumu...prvo za Bullse, sad za Boston i tdBegonja je napisao/la:Bostonu se sprema metla. Oni ovom Majamiju mogu samo čistiti patike.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da se uozbiljim? Izgleda li tebi ovaj Boston kao ekipa koja može pobjediti ovakav Majami. Do kraja utakmice Majami ide na +15. Šta sam to napisao protiv Chicaga? Jedino da sam razočaran igrom u play off-u, pogotov se to odnosi na MVP-a i da će ispasti od Atlante što je i sljepcu jasno kao dan.SaltCityAttack je napisao/la:mislis li se ti uozbiljiti covjece?...stvarno nigdje veze, a Bosotn u ovoj utkamici dobar dio meca je imao prednost i sad je 5 razlike za Miami i stvarno ne zlaze se nisacim ovo sto ti pises kontantno na ovom forumu...prvo za Bullse, sad za Boston i tdBegonja je napisao/la:Bostonu se sprema metla. Oni ovom Majamiju mogu samo čistiti patike.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma fazon je sto nisi napisao nista za Chicago ni lose, a ni dobro...evo sad si napisao nesto konkretno po prvi put....ok, ali ako je ovaj Boston slab, zasto onda Miami nema vecu prednost?...ebiga ne mozes tek tako reci da Boston moze prati patike Miamiu i slicno zbog toga ti se i obracam...ja ne volim Boston to stoji i jedino zasto zelim da igraju Bullsi sa Bostonom, to je zbog Rondo-Rose duel i zato sto ovdje pored Bullsa ima najvise navijaca Bostona i LA barem tako mislim...naravno ima i Spursa, a nesto manje aktivnih navijaca Miamia
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Lakersi Dominiraju
!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Šta je ovo!? Ubio ih LBJ u 40 sekundi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jao koraka Jamesa

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Gotovo je , Big Baby zavrsava kljucne napade za Boston
A inda neznaju zatvoriti kada im J,Antony skace off skok onda nisi ni zasluzili bolje
A inda neznaju zatvoriti kada im J,Antony skace off skok onda nisi ni zasluzili bolje
Kobe Bryant je napisao/la:Gotovo je , Big Baby zavrsava kljucne napade za Boston![]()
![]()
Upravo hocu da napisem...jbt. tim u kojem G.Davies uzima 4-5 uzastopnih lopti u 4/4...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.