baš tako potpiscalcio je napisao/la:jbg meni je iskreno zao jer imam stvarno dobrih prijatelja u Hrvatskoj. znam da oni navijaju za nas pa zato i ja navijam za njih.
a **** mi se za skutoriju, njima ni u dzep ni iz dzepa sto se kaze, izgubljeni ljudi u vremenu i prostoru.
capelo sjebo vas Capelo danascapelo111 je napisao/la:Evo BBB vas podrzali u Sarajevu, a vi tako protiv Hrvatske sramota,vama je draze što je Hrvatska ispala, nego eventualni plasman Bosne, ne spominjem Hercegovinu jer tu Bosna ima veuma mali broj navijaca, i zato nikada nije odigrala niti jednu domacu tekmu, jer bi bila gost u svojoj zemlji.
Pa nisu samo čitluk i čapljina u Hercegovini. Za tvoju informaciju i Konjic je i Jablanica i Mostar i stolac itd..pa ne bi se reklo da nema Bosna navijača u Hercegovini...A ti što jednom godišnje sa argetom i paradajizom dobaciš do Makarske rivijere na jedan dan pa misliš da živiš u Hrvatskoj i da je to tvoja repka stvarno mi te žao, žao mi te prvo što te jadan niko tamo ne voli, ni u ZG ni u Rijeci ni u Puli, pa ti živiš u zabludi....jadan je insan bez domovine kao neko siroće , ali eto mi smo dobar narod (MI BOSANCI I HERCEGOVCI) pa čemo te prihvatiti i pustiti da navijaš za BiH.capelo111 je napisao/la:Evo BBB vas podrzali u Sarajevu, a vi tako protiv Hrvatske sramota,vama je draze što je Hrvatska ispala, nego eventualni plasman Bosne, ne spominjem Hercegovinu jer tu Bosna ima veuma mali broj navijaca, i zato nikada nije odigrala niti jednu domacu tekmu, jer bi bila gost u svojoj zemlji.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.