Danas sam prošao i vidio sam novi sjever. Mogu reći da će biti najbolji stadion u BiH kada se završi.slani grad je napisao/la:posto je Tusanj jedini stadion koji se gradi de nek neko ko zivi blizu ako ga ne mrzi slika trenutno stanje....inace..izgled sjevera je BRUTALAN
Au šalungi.sony_91 je napisao/la:Radovi na stadionu Rudara iz Kaknja
Probisvjet je napisao/la:
Evo Ajla postavila sliku na FK Soboda pa neka ima i ovdje. gotov pola istoka je zavrseno.
Koliko će imati sjedećih mjesta?Probisvjet je napisao/la:To nije mala tribina.jacky09 je napisao/la:15 mjeseci grade ovu tribinu?
To je ova tribina prva koja se vidi! Kada se kompletira bice ok. Bolje i sporije graditi, a da se uradi ovakav stadion!
Uskoro ce se poslovi na izgradnji aktivirati!
oko 20-25 k ....almin9 je napisao/la:Koliko će imati sjedećih mjesta?Probisvjet je napisao/la:To nije mala tribina.jacky09 je napisao/la:15 mjeseci grade ovu tribinu?
To je ova tribina prva koja se vidi! Kada se kompletira bice ok. Bolje i sporije graditi, a da se uradi ovakav stadion!
Uskoro ce se poslovi na izgradnji aktivirati!
Jedini ???slani grad je napisao/la:posto je Tusanj jedini stadion koji se gradi de nek neko ko zivi blizu ako ga ne mrzi slika trenutno stanje....inace..izgled sjevera je BRUTALAN
koje ti je skromno naseljeSamo F.K.S !! je napisao/la:U mom skromnom naselju se gradi kompleks sportskih terena kako sam cuo trebala bi biti 2 mala s umjetnom travom,1 teniski i 1 pravi fudbalski teren nabavicu par slika ovih dana
Da sjevera.TZ_BoY je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:
Evo Ajla postavila sliku na FK Soboda pa neka ima i ovdje. gotov pola istoka je zavrseno.
Mislis pola sjevera :S
mislio sam jedini u premijer ligi koji se trenutno gradi....do mene....i neznam sto ce ti ta ironija.....nesto se iscudzavas ko da smo njemacka i ko da stadioni nicu ko gljive na sve straneŽbljohar je napisao/la:Jedini ???slani grad je napisao/la:posto je Tusanj jedini stadion koji se gradi de nek neko ko zivi blizu ako ga ne mrzi slika trenutno stanje....inace..izgled sjevera je BRUTALAN:?:Ti ocito ne vidis dalje od Tusnja
Imaš još jedan u susjedstvu koji se gradislani grad je napisao/la:mislio sam jedini u premijer ligi koji se trenutno gradi....do mene....i neznam sto ce ti ta ironija.....nesto se iscudzavas ko da smo njemacka i ko da stadioni nicu ko gljive na sve straneŽbljohar je napisao/la:Jedini ???slani grad je napisao/la:posto je Tusanj jedini stadion koji se gradi de nek neko ko zivi blizu ako ga ne mrzi slika trenutno stanje....inace..izgled sjevera je BRUTALAN:?:Ti ocito ne vidis dalje od Tusnja
.....
[/quote]
gdje to u Sarajevu,na KoševuSamo F.K.S !! je napisao/la:Samo nek se radi !
Kod nas se radi punom parom uskoro par slikica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.