objasni ?pintol_TM87 je napisao/la:ovo ide u najsmjesnije postove..Scof1eld je napisao/la:zar u 2011. godini ima neko ko ne zna skin postaviti^ cuj ovog nemam graphics folder
![]()
usput kakav je taj novi famozni team talk

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
objasni ?pintol_TM87 je napisao/la:ovo ide u najsmjesnije postove..Scof1eld je napisao/la:zar u 2011. godini ima neko ko ne zna skin postaviti^ cuj ovog nemam graphics folder
![]()
usput kakav je taj novi famozni team talk
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam sta je, al ovo mi se desava
izbriso demo, izbriso steam, antivirus, sve uradio, al opet mi ovo pokazuje...
Evo uspio ga instalirati.nero.piroman je napisao/la:i ja se mucim sa tim editorombadblueboylivno je napisao/la:Napravit ću ja fantasy ligu BiH, samo kad skopčam kako instalirati editor.nero.piroman je napisao/la:da li ce neko praviti nasu ligu?
samo poredaj te filove u tom redosljedu i onda radi . ima li netko link za facepacknero.piroman je napisao/la:kako si instalirao editor?
supersonic83 je napisao/la:samo poredaj te filove u tom redosljedu i onda radi . ima li netko link za facepacknero.piroman je napisao/la:kako si instalirao editor?
probaj ovakofifa09 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam sta je, al ovo mi se desava
izbriso demo, izbriso steam, antivirus, sve uradio, al opet mi ovo pokazuje...
Ljudi kako ste rijesili ovaj error gore pomagajte ??? Dva puta jaranu instaliram igru kako treba krekujem fino sve i opet ovo izbaci ????![]()
moze. hvaladr.van nostrand je napisao/la:supersonic83 je napisao/la:samo poredaj te filove u tom redosljedu i onda radi . ima li netko link za facepacknero.piroman je napisao/la:kako si instalirao editor?
Sebi skinuo ovaj facepack.
Megapack od 11 linkova, ako hoces mogu postaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.