Pa kakva je razlika il' dobio od nas CD ili snimio utakmicu koja se emituje na TV iako vam ni to nije trebalo dati jer prvo ste vi trebali objaviti isječke iz Banovica, pa bolan Mujkic i Truma se poslije utakmice izvinjavaju igračima Gradine i govore nije do nas jbg, a vaša smecad objavljuju neko simuliranje igraca Gradine.ASD je napisao/la:To ti i pricam, posle crvenog i penala su se kriteriji malo izjednacili. Gol je i pao poslije tih desavanja.Wandelanoite je napisao/la:Po cemu je bolan pokradena, da su sudije htjele pokrasti Buducnost digle bi ofsajd kod gola i niko im rijeci ne bi mogao reci.ASD je napisao/la:
Buducnost je pokradena u Srebreniku, druga je stvar sto Gradina nije imala kvaliteta da zabije. Na kraju se Buducnost povukla, ali s lijeve strane svaki centarsut je bio los. I bek i krilo nisu normalnog centarsuta uputili, Derdemez igrao spica (sve duele izgubio).
Od svih igraca Gradine jedini koji mi se svidio na tom mecu golman Gluhic.
Penal i crveni su uredni. I ja bi ih svirao. Medjutim ja sam ubijedjen da je bilo krvnickih startova s ledja kada su se prekidale kontre. Sam kapiten Andric je trebao bar dva puta letiti na polje, nije se ni uslo na utakmicu s ledja je polomio igraca, nije ni zuti dobio.
Zbog tih stvari se trazio snimak. Ja pricao s igracima Buducnosti. Kazu da ih je u tom mecu crveni karton spasio jer se tek tada dobilo koliko toliko normalno sudjenje.
Vasi su trazili snimak i receno im je da sve utakmice Gradine imaju na NTV Jata koja je dostupna na gotovo svim kablovskim mrezama i sigurno je i ti imas kod kuce, dok je Buducnost za utakmicu protiv Gradine poslala prazan CD, jos na svojoj stranici objavili kao simuliranje neko igraca Gradine![]()
Ovo sto se danas desilo Banovicima, Gradini se vec desavalo u istoj ovoj Mahali, Priluku, Poljicama pa i u Lukavcu gdje smo primili gol iz ofsajda.
Nasi su trazili na cd-u ili na internetu, ne od trecih lica ili na kablovskoj televiziji jer su htjeli ocito napraviti video sa sumnjivim situacijama.
p.s. u Lukavcu vam je bilo sve po ps-u.
Neuporedivo s ovim, gdje je momak 3-4 puta upalio mobitel i uhvatio 3 nevjerovatne situacije, situacije je bilo mnogo vise.
Bas me zanima hoce li biti objavljivanja video zapisa iz Prokosovica gdje vec unaprijed imate 3 boda, da li ce bit možda video da vidimo ta dva super brza gola u 86oj minuti iz Miricine i taj preokret nakon cega pola ekipe i trener napuštaju ekipu Miricine?