kad ti danas moras da gledas Ibrahimovica kako dere guzove i onda skontas da on igra za Svedsku a ne za nas....

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
koji si ti **** majke ti?Maestro je napisao/la:dizes sam sebe, a igras u zadnjoj ligi svicarske sa svojima juniorima.Cazinski-Vitez je napisao/la:da su igrali igraci poput: ajdina perviza,el-fighter je napisao/la:Pa šta se drugo moglo očekivati. Eh gdje su večeras bili oni silni talenti, pa da pokažu Englezima kako se igra fudbal.
ti se oslanjas na menadjer u najmanju ruku smjesnoRz88 je napisao/la:ja znam da imam nakvoga u francuskoj ligi čaušević ili tako nekako, zahirović nikad čuo za njega samo ga znam po manageru.
ja mislim da samo pobjede ne dolaze ako imamo talenat treba taj talenat kanalisati sistemom da se isprofilisu u vrhunske igrace a mi toga nemao tj.tesko mozemo ista u radit u ovim kvalifikacijam cak mislim da ce nas skotska preslusatiel-fighter je napisao/la:Pa šta se drugo moglo očekivati. Eh gdje su večeras bili oni silni talenti, pa da pokažu Englezima kako se igra fudbal.
e to nama fali, strucnjaci...a mi ih nemamo, zapravo imamo, al ne rade za nas fudbal zbog nesposobnih ljudiMT87TM je napisao/la:ja mislim da samo pobjede ne dolaze ako imamo talenat treba taj talenat kanalisati sistemom da se isprofilisu u vrhunske igrace a mi toga nemao tj.tesko mozemo ista u radit u ovim kvalifikacijam cak mislim da ce nas skotska preslusatiel-fighter je napisao/la:Pa šta se drugo moglo očekivati. Eh gdje su večeras bili oni silni talenti, pa da pokažu Englezima kako se igra fudbal.
MT87TM je napisao/la:ti se oslanjas na menadjer u najmanju ruku smjesnoRz88 je napisao/la:ja znam da imam nakvoga u francuskoj ligi čaušević ili tako nekako, zahirović nikad čuo za njega samo ga znam po manageru.
Po transfermarkt.de igra za Manc.U19 tim i najskuplji je mladi igrač, međutim nigdje nisam mogao pronaći njegovu sliku ili nešto slično ( a tražio sam skoro sat vremena) čak na jednoj web stranici gdje je predstavljena mladi tim Manc. sa slikama i detaljnim podatcima njega nigdje ne pominju.calcio je napisao/la:gdje igra taj Zahirovic? daj postavi sliku ili video da vidimo da lik uopste postoji
ne postoji taj igrac uopste, izmisljen u nekoj PC igrici. pa on vec 5 godina igra za ManU U-19 ekipu a nikad ga niko nije vidio. zato ja odavno govorim da se na ovoj temi svasta lupa, kao onaj "mali iz Intera" na primjer. decko bio na jednom treningu u Interu i to vise kao gost iz Bubamare nego kao potencijalni igrac.SINE je napisao/la:Po transfermarkt.de igra za Manc.U19 tim i najskuplji je mladi igrač, međutim nigdje nisam mogao pronaći njegovu sliku ili nešto slično ( a tražio sam skoro sat vremena) čak na jednoj web stranici gdje je predstavljena mladi tim Manc. sa slikama i detaljnim podatcima njega nigdje ne pominju.calcio je napisao/la:gdje igra taj Zahirovic? daj postavi sliku ili video da vidimo da lik uopste postoji
RiNo je napisao/la:taj Izet k'o da je fantom a mozda se i prestao baviti fudbalom, mozda je odlucio da postane doktor ili atomski fizicar... ako je ikad i postojao![]()
evo satra se trazeci ista o njemu, samo ga malo po forumima neko spomena i to je sve...
kazu da je dao gol za BiH U-21 tim![]()
"Izet Zahirovic | Manchester United
Just the 11 starts but 5 goals in them, Izet also gained his first international honours with the Bosnian U21 side, scoring once in two caps. The youngest for United’s youth team."
Name: Zahirovic
Surname: Izet
Pseudonym:
Date of birth: 21.10.1991
Age-group: 1991
Size: 178
Nationality: Bosnia and Herzegowina
Position: Forward
Club: Manchester United F.C.
A-National player: no
kazu i da igra za Irsku reprezentaciju, prelist'o sam sve njihove sastave nigdje nema Izeta...
ako ga niko ne moze naci, kako mislite da ga nas nesposobni savez nadje
fuj..3:0 koja sramota...dado83 je napisao/la:Zabise im Skoti dva komada za 12 minuta.
koji si ti **** majke ti?Maestro je napisao/la:dizes sam sebe, a igras u zadnjoj ligi svicarske sa svojima juniorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.