BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 28 maj 2009, 15:47

e pogledaj ti ovih igraca gore, em sto imaju uslove za rad, em sto su vecina talenti, i mozda bude nesto od njih....a pola od njih ce igrati za druge drzave a igrace u velikm klubovima...to je najgore...

kad ti danas moras da gledas Ibrahimovica kako dere guzove i onda skontas da on igra za Svedsku a ne za nas.... :cry:
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 28 maj 2009, 16:12

Maestro je napisao/la:
Cazinski-Vitez je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Pa šta se drugo moglo očekivati. Eh gdje su večeras bili oni silni talenti, pa da pokažu Englezima kako se igra fudbal.
da su igrali igraci poput: ajdina perviza, :cry:
dizes sam sebe, a igras u zadnjoj ligi svicarske sa svojima juniorima. :mrgreen:
koji si ti **** majke ti?
haha kamo li srece da sam ja ajdin perviz, ali hajd..
vjerujem, da ga jos nisi vidio kako igra, ja jesam, jer igra non stop po turnirima u cazinu preko ljeta.

cuj njega, dizem sam sebe.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2009, 16:51

ja znam da imam nakvoga u francuskoj ligi čaušević ili tako nekako, zahirović nikad čuo za njega samo ga znam po manageru.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 maj 2009, 16:59

Rz88 je napisao/la:ja znam da imam nakvoga u francuskoj ligi čaušević ili tako nekako, zahirović nikad čuo za njega samo ga znam po manageru.
ti se oslanjas na menadjer u najmanju ruku smjesno
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 maj 2009, 17:04

el-fighter je napisao/la:Pa šta se drugo moglo očekivati. Eh gdje su večeras bili oni silni talenti, pa da pokažu Englezima kako se igra fudbal.
ja mislim da samo pobjede ne dolaze ako imamo talenat treba taj talenat kanalisati sistemom da se isprofilisu u vrhunske igrace a mi toga nemao tj.tesko mozemo ista u radit u ovim kvalifikacijam cak mislim da ce nas skotska preslusati
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 28 maj 2009, 17:13

MT87TM je napisao/la:
ja mislim da samo pobjede ne dolaze ako imamo talenat treba taj talenat kanalisati sistemom da se isprofilisu u vrhunske igrace a mi toga nemao tj.tesko mozemo ista u radit u ovim kvalifikacijam cak mislim da ce nas skotska preslusati
e to nama fali, strucnjaci...a mi ih nemamo, zapravo imamo, al ne rade za nas fudbal zbog nesposobnih ljudi
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2009, 18:46

MT87TM je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:ja znam da imam nakvoga u francuskoj ligi čaušević ili tako nekako, zahirović nikad čuo za njega samo ga znam po manageru.
ti se oslanjas na menadjer u najmanju ruku smjesno

Ne, već tražim naše igraće u nekim klubovima. Sport ne izvještaje dovoljno o nekim igraćima, nisu nikada navelim ime Izet Zahirović. I čitam sportske novosti, bolje od sporta kako gdo okreneš.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 maj 2009, 21:30

gdje igra taj Zahirovic? daj postavi sliku ili video da vidimo da lik uopste postoji :lol:

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 29 maj 2009, 11:17

calcio je napisao/la:gdje igra taj Zahirovic? daj postavi sliku ili video da vidimo da lik uopste postoji :lol:
Po transfermarkt.de igra za Manc.U19 tim i najskuplji je mladi igrač, međutim nigdje nisam mogao pronaći njegovu sliku ili nešto slično ( a tražio sam skoro sat vremena) čak na jednoj web stranici gdje je predstavljena mladi tim Manc. sa slikama i detaljnim podatcima njega nigdje ne pominju.
SAMO ŽELJO

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 maj 2009, 11:44

taj Izet k'o da je fantom a mozda se i prestao baviti fudbalom, mozda je odlucio da postane doktor ili atomski fizicar... ako je ikad i postojao :mrgreen:
evo satra se trazeci ista o njemu, samo ga malo po forumima neko spomena i to je sve...

kazu da je dao gol za BiH U-21 tim :roll:
"Izet Zahirovic | Manchester United
Just the 11 starts but 5 goals in them, Izet also gained his first international honours with the Bosnian U21 side, scoring once in two caps. The youngest for United’s youth team."

Name: Zahirovic
Surname: Izet
Pseudonym:
Date of birth: 21.10.1991
Age-group: 1991
Size: 178
Nationality: Bosnia and Herzegowina
Position: Forward
Club: Manchester United F.C.
A-National player: no

kazu i da igra za Irsku reprezentaciju, prelist'o sam sve njihove sastave nigdje nema Izeta...

ako ga niko ne moze naci, kako mislite da ga nas nesposobni savez nadje :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 maj 2009, 11:44

SINE je napisao/la:
calcio je napisao/la:gdje igra taj Zahirovic? daj postavi sliku ili video da vidimo da lik uopste postoji :lol:
Po transfermarkt.de igra za Manc.U19 tim i najskuplji je mladi igrač, međutim nigdje nisam mogao pronaći njegovu sliku ili nešto slično ( a tražio sam skoro sat vremena) čak na jednoj web stranici gdje je predstavljena mladi tim Manc. sa slikama i detaljnim podatcima njega nigdje ne pominju.
ne postoji taj igrac uopste, izmisljen u nekoj PC igrici. pa on vec 5 godina igra za ManU U-19 ekipu a nikad ga niko nije vidio. zato ja odavno govorim da se na ovoj temi svasta lupa, kao onaj "mali iz Intera" na primjer. decko bio na jednom treningu u Interu i to vise kao gost iz Bubamare nego kao potencijalni igrac.
nasi talenti su u Engleskoj na turniru i njih pratite, pustite ove "virtualne igrace"

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 29 maj 2009, 11:46

Vama nikada ništa ne valja...Ne valja kada igraju domaći igrači,jer se njih Englezi ne boje :?...Nemojte srati,može se svako dijete upisati da trenira tamo u nakvim Manchesterima itd,pa ga treba zvati,a u Bosni i Hercegovini propada hiljade fudbalera...

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 29 maj 2009, 11:52

Bosnian Football Talents

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 maj 2009, 12:38

RiNo je napisao/la:taj Izet k'o da je fantom a mozda se i prestao baviti fudbalom, mozda je odlucio da postane doktor ili atomski fizicar... ako je ikad i postojao :mrgreen:
evo satra se trazeci ista o njemu, samo ga malo po forumima neko spomena i to je sve...

kazu da je dao gol za BiH U-21 tim :roll:
"Izet Zahirovic | Manchester United
Just the 11 starts but 5 goals in them, Izet also gained his first international honours with the Bosnian U21 side, scoring once in two caps. The youngest for United’s youth team."

Name: Zahirovic
Surname: Izet
Pseudonym:
Date of birth: 21.10.1991
Age-group: 1991
Size: 178
Nationality: Bosnia and Herzegowina
Position: Forward
Club: Manchester United F.C.
A-National player: no

kazu i da igra za Irsku reprezentaciju, prelist'o sam sve njihove sastave nigdje nema Izeta...

ako ga niko ne moze naci, kako mislite da ga nas nesposobni savez nadje :mrgreen:
:roll:

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 29 maj 2009, 20:38

Zabise im Skoti dva komada za 12 minuta.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 maj 2009, 08:28

dizes sam sebe, a igras u zadnjoj ligi svicarske sa svojima juniorima. :mrgreen:[/quote]

vjerujem, da ga jos nisi vidio kako igra, ja jesam, jer igra non stop po turnirima u cazinu preko ljeta.

cuj njega, dizem sam sebe.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
ima i dosta sta igraju na turnirima dobro al u pravom veze nemaju.

sve govori da on igra u najlosijoj ligi juniora. 2. stärkeklasse.

zato nije vrjedan spomena.

ako nisi ti rodzak ti je il tako nesto.

al hajd mozda uspjeh u 1. stärkeklasse kad tad. pa ja :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 30 maj 2009, 11:13

dado83 je napisao/la:Zabise im Skoti dva komada za 12 minuta.
fuj..3:0 koja sramota...

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 30 maj 2009, 11:36

Maestro je napisao/la:dizes sam sebe, a igras u zadnjoj ligi svicarske sa svojima juniorima. :mrgreen:

cuj njega, dizem sam sebe.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
ima i dosta sta igraju na turnirima dobro al u pravom veze nemaju.

sve govori da on igra u najlosijoj ligi juniora. 2. stärkeklasse.

zato nije vrjedan spomena.

ako nisi ti rodzak ti je il tako nesto.

al hajd mozda uspjeh u 1. stärkeklasse kad tad. pa ja :mrgreen:[/quote]

hehe samo da ti kazem da je mali imao i 4 nastupa za profesionalnu ekipu, sa svojih 16 i pol godina.
nije vrijedan spomena, hajde informisi se malo pa se javi, ljudi kao ti mi idu na zivce u pm.
mali proglasen za velikog talenta ovdje u svici, odbio poziv reprezentacije svicarske a ti glumis frajera na forumu.
i jos nesto: nisam mu rodjak, jednostavno sugradjanin sam mu i donekle prijatelj.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 maj 2009, 15:18

da da igrac iz najlosije juniorske lige svicarske da dobija poziv za mlade ekipe svicarske. koga ti hos ovdje da pravis budalom?

veze nemas kako se tamo liga vodi i u kojoj on igra. a vamo nesto da pricas. a to da je igro u prvoj ekipi davno bi se culo. ali posto nije, nije se ni culo.

koji likova ovdje sve.

ps. vaduz juniori isto igraju u ligi svicarske. samo da me za to nebi napo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 maj 2009, 15:49

evo na strani vaduza sve igrace koji su ove saisone igrali za prvu ekipu
http://www.fcvaduz.li/saison/spielerstatistik.html

njega tu nigdje nema.

a ispod imas arhivu od prijasni saisona. isto ga nigdje nema. tako ti porucujem da manje siris dezinformacije jarane.

jer znam ja o cemu pricam.

a gtesko da je igro i prijateljske, jer inace bi ga uzvukli u prvi tim. a imaju oni i a-juniore tako da bi igro vis tu da je ta klasa za koju ga ti dizes.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.