Pomoći ću vam ,od 1425. do 1873. jedna godina jest.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
e sad to i geografijaVolimLiverpool je napisao/la:Koje godine u Rusiji na vlast dolazi dinastija Romanov ?
Mislim da si treb'o ovo negdje drugo smjesti.VolimLiverpool je napisao/la:Koje godine u Rusiji na vlast dolazi dinastija Romanov ?
1613 ili 1614VolimLiverpool je napisao/la:Koje godine u Rusiji na vlast dolazi dinastija Romanov ?
Sarajlijc@ je napisao/la:1613 ili 1614VolimLiverpool je napisao/la:Koje godine u Rusiji na vlast dolazi dinastija Romanov ?
Ostaci vrste koja je skoro izumrla.Sarajlijc@ je napisao/la:Vidim ja cudno mi![]()
![]()
![]()
Sta su to relikti ?
To je kti koji vozi reli !!Sarajlijc@ je napisao/la:Vidim ja cudno mi![]()
![]()
![]()
Sta su to relikti ?
HAhahahaha **** zaboravih.Arnelinho je napisao/la:Ništa, ovaj se ne javlja, ajde nema veze. Očekivao sam da mi potvrdi (ili ne) odgovor ,jer je iz glave i nisam siguran da li je baš tačan, no nema veze. Ja ću postaviti pitanje.![]()
Otkud ime Australija?
To je to ja mislim,o tome sam učio ovd godine...Nepoznata južna zemljaSarajlijc@ je napisao/la:HAhahahaha **** zaboravih.Arnelinho je napisao/la:Ništa, ovaj se ne javlja, ajde nema veze. Očekivao sam da mi potvrdi (ili ne) odgovor ,jer je iz glave i nisam siguran da li je baš tačan, no nema veze. Ja ću postaviti pitanje.![]()
Otkud ime Australija?
Ja mislim da ime potjece od neke latinske rijeci sto u prevodu znaci nepoznata juzna zemlja tako nesto
Jedan čovjek po imenu Austral je jednom prilikom hodao pored rijeke. Zatekao je dva prijatelja.Arnelinho je napisao/la: Otkud ime Australija?
Dobro je da nisu Austr i Alija, jer bi' se već zabrin'o. Mislio bi' da imamo pravo na Australiju.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedan čovjek po imenu Austral je jednom prilikom hodao pored rijeke. Zatekao je dva prijatelja.Arnelinho je napisao/la: Otkud ime Australija?
Pozdravio se kao inače, te je jedan upitao " Ko će nam otići po pive kada smo se već ovako lijepo okupili "
Njegov brat je rekao " Pa dobro, kad već pitaš - otići ćemo Austral i ja " Od tada se to mjesto gdje su se zacugali
zove Australija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.