Zašto KK Turbina ne bi išla u Ligu 12?
Navijanje za 10

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
ako je neuslovna to su trebali reci na pocetku sezone,ako je valjala sirokom,bosni sta se onda ovi manekeni zale,vas je strah navijaca u jablanicinacho je napisao/la:Čestitke Turbiniali kako izgubiše od pionira prvu utakmicu
i sala ako je neuslovna ne treba se igrati u njoj, ne znam što je to problem, ako ti trojica kažu da je sala neuslovna lezi i valjaj se
![]()
Navijanje za 10
Ako je neuslovna, prvo je neuslovna KK Turbini. Ali da ne ulazimo dublje u problematiku jer kod nas svakako sve funkcioniše po sistemu ho-ruk, a najmanje se pažnje posvećuje organizaciji. Ja sam i prije rekao da mi je najviše žao zbog navijača jer stvarno su prva liga.adnan6595 je napisao/la:ako je neuslovna to su trebali reci na pocetku sezone,ako je valjala sirokom,bosni sta se onda ovi manekeni zale,vas je strah navijaca u jablanicinacho je napisao/la:Čestitke Turbiniali kako izgubiše od pionira prvu utakmicu
i sala ako je neuslovna ne treba se igrati u njoj, ne znam što je to problem, ako ti trojica kažu da je sala neuslovna lezi i valjaj se
![]()
Navijanje za 10
95% utakmica odigras u toj istoj sali, i dodje celik ovdje, izgubi lagano, sljedece kolo se donosi odluka da sala nije uslovna..slucajnost ?nacho je napisao/la:Čestitke Turbiniali kako izgubiše od pionira prvu utakmicu
![]()
Navijanje za 10
Ti ako misliš da Čelik ima neki budžet i generalno neki uticaj varaš se. Situacija je takva da se na utakmicama pali jedan semafor da bi se uštedila struja, pa se moraš okretati preko ramena tokom utakmicePapastathopoulos je napisao/la:95% utakmica odigras u toj istoj sali, i dodje celik ovdje, izgubi lagano, sljedece kolo se donosi odluka da sala nije uslovna..slucajnost ?nacho je napisao/la:Čestitke Turbiniali kako izgubiše od pionira prvu utakmicu
![]()
Navijanje za 10ne, nas ne zele u ligi 12 pored vas koji imate mnogo veci budzet, dvoranu, dva bivsa reprezentativca itd itd..ali ne i bolji tim..turbina je najmladji tim u ligi i ima najboljeg strijelca lige, al jbg, samo kod nas ima da neko ko je na manjem nivou naredjuje nekom nesto ko je iznad njega (taj neki odbor koji je zaduzen za kosarku u citavoj drzavi i sve lige u njoj je prvobitno donio odluku da turbina moze ovdje igrati u play off-u, ali taj neki odbor (il kako se vec to zove, fakat sam zaboravio) koji je zaduzen samo za A1 ligu donosi odluku da sala nije uslovna, i ovi iznad se samo povuku
da nije smijesno, bilo bi zalosno)
A ovo pitanje zasto turbina ne bi igrala ligu 12, odgovor je nedostatak finansija i sponzora, tako da, ukoliko se nesto drasticno ne promijeni ukoliko bi mi osvojili play off (a hocemo aBd), celik ide u najvisi rang
Ovo su informacije iz prve ruke
Ps. U srijedu je treca utakmica
Evo da ti u kratkim crtama kažem kako je izgubila. Jest da ću malo otegnutinacho je napisao/la:Čestitke Turbiniali kako izgubiše od pionira prvu utakmicu
![]()
Navijanje za 10
bojim se da Bosnjaku i takvim klubovima ni ta nova dvorana nece odgovarati jer je ce ova biti previse dobra za njih a oni mal klubneko_iz_mase je napisao/la:Ove godine otvara se nova dvorana, a valjda se namaknu i neki sponzori, pa ko zna...
Kod nas ti je pravilo u sportskom savezu da se uspjeh kažnjava. Daju se pare nekakvim antitalentima, a za djecu koja pucaju od potencijala, puca im da izvineš qrac.
Ako ne Turbina, ja Čeliku želim svu sreću u ligi 12. Za razliku od Bošnjaka, barem imaju ekipu koja ima glavu i rep.
Bice na x prozor.com vjerovatno klipnacho je napisao/la:Čestitkeu subotu prva utakmica u Prozoru
ako bude kakvih klipova postavite
i neka bolji pobijedi
U prozoru..upravo mi trener receneko_iz_mase je napisao/la:Mislim da se prva igra u Zenici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.