NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
sta ono rekose, Durantula preuzeo primat u NBA, yea right
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
pricali ste zadnjih dana o SG poziciji pa vam evo neka lista vezana za istu, ima onako bas propusta na istoj pa mozete diskutovati ili sta vec vam je volja, i da, jos nesto, ne mislim da su propusti pri vrhu
pricali ste zadnjih dana o SG poziciji pa vam evo neka lista vezana za istu, ima onako bas propusta na istoj pa mozete diskutovati ili sta vec vam je volja, i da, jos nesto, ne mislim da su propusti pri vrhu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
"The Warriors were going to go through pre-game warm-ups and take part in the national anthem and starting line-up introductions. They were going to take the floor for the jump ball, dapping up the Clippers players as is customary before games.
"Then once the ball was in the air, they were just going to walk off. All 15 of them."
The boycott was organized by Stephen Curry, David Lee, and Andre Iguodala, and the Warriors would have asked the Clippers to join them if Sterling's punishment wasn't harsh enough.
The plan was scrapped after NBA commissioner Adam Silver banned Sterling for life and moved to force him to sell the Clippers.
Interestingly, Thompson reports that the boycott would have been set into motion if Sterling received only an indefinite suspension and a fine.
That was the exact punishment that most observers expected Silver to hand down coming into the day.
If Silver hit Sterling with the punishment we all expected, the Warriors and Clippers would have walked off the court. Instead, Silver hammered him, and the protest was averted.
"Then once the ball was in the air, they were just going to walk off. All 15 of them."
The boycott was organized by Stephen Curry, David Lee, and Andre Iguodala, and the Warriors would have asked the Clippers to join them if Sterling's punishment wasn't harsh enough.
The plan was scrapped after NBA commissioner Adam Silver banned Sterling for life and moved to force him to sell the Clippers.
Interestingly, Thompson reports that the boycott would have been set into motion if Sterling received only an indefinite suspension and a fine.
That was the exact punishment that most observers expected Silver to hand down coming into the day.
If Silver hit Sterling with the punishment we all expected, the Warriors and Clippers would have walked off the court. Instead, Silver hammered him, and the protest was averted.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
- Titova-Juga
- Kontakt:
2:15-2:22
Tehnička, 1, 2, 3, 4... 10000... Jordanu po današnjim pravilima.
[youtube][/youtube]
Tehnička, 1, 2, 3, 4... 10000... Jordanu po današnjim pravilima.
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jel mi se čini il tu nisu svirali faul Jordana u napadu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
kako mislis faul jordana u napadu, zelis reci da je to moguce?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dobar prijedlog za novi pdf. "Pokušaji humora"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
0:15 faul nad Maloneom
0:32 faul u napadu
#GOAT
i to smecira ga po ruci ali eto, desi seKawhi je napisao/la:0:15 faul nad Maloneom
- Titova-Juga
- Kontakt:
@Kahwi, razumijem starije kojima je nabio mnoge komplexe i nije im dao doći do naslova jer je rođeni pobjednik, ali tebe i slične ipak ne kontam. Y.T ti je jedini relevantni doticaj sa vremenom kada je Najveći bio na košarkaškom parketu.
Ili jednostavno imaš potrebu silom tražiti priliku da budeš u centru pažnje.
Ili jednostavno imaš potrebu silom tražiti priliku da budeš u centru pažnje.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 02 maj 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sta pokusavate ? 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
edin avdić je u tekstovima spominjao situaciju kad mcdaniel navodno hvata za vrat jordana,ima li gdje taj snimak?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pokusavaju da steroidskog krkana stave ispred Jordana

- Titova-Juga
- Kontakt:
U imaginarnom svijetu je čak i to moguće.
Jedni te isti likovi koji umanjuju sve dobro što je recimo K.D uradio ove sezone (njegove najbolje), bez obzira što nije nivo Jamesa generalno, oni su osjetili potrebu da ga blate jer vjerovatno osjećaju ugroženost prema njihovom (N)ajvećem.
Jedni te isti likovi koji umanjuju sve dobro što je recimo K.D uradio ove sezone (njegove najbolje), bez obzira što nije nivo Jamesa generalno, oni su osjetili potrebu da ga blate jer vjerovatno osjećaju ugroženost prema njihovom (N)ajvećem.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Niko nije ni pokušao objasniti zašto nije faul sviran(za to bi trebalo poznavati pravila košarke)nego se odmah prelazi na uobičajenu dogmu:Jordan GOAT,rođeni pobjednik(iako je tek u 27. i 7. sezoni u NBA uzeo prvi prsten),ti imaš 18 godina i živiš u kamenom dobu pa nisi stigao pogledati nijednu tekmu prije nego što si rođen,onda neko spomene LeBrona...LenBias je napisao/la:i to smecira ga po ruci ali eto, desi seKawhi je napisao/la:0:15 faul nad Maloneom
ko umanjuje duranta, pa svi smo se slozili fakticki da treba biti mvp ove sezone, druga je stvar sto je u doigravanju do sinoc igrao kao cista nula uz ostatak njegove ekipe od koje se ocekivalo ove sezone da naprave neki korak vise i mozda cak neki napad na naslov prvaka, ne znam sta ti u tome nije jasno, nemoj izmisljati, nije fer i korektno, eto pogledaj predvidjanja onih nagrada, ogromna vecina se izjasnila da je durant mvp i kako onda nakon toga mozes reci da neko osporava duranta, druga je stvar ako ti mislis da durant (ako izuzmemo utakmicu od sinoc) ima dobru seriju u kojoj dominira na nivou igraca koji je mvp regularne sezone, onda nemamo o cemu dalje da pricamoTitova-Juga je napisao/la:U imaginarnom svijetu je čak i to moguće.
@kawhi
pa kako ce objasniti, nije sviran cist faul i to je to, nema se sta puno objasnjavati, prije liku i zveknu ga po ruci, tacno pravo i cisto smeciranje po ruci i desava se to, nije sramota ali je sramota zmiriti na takve stvari a necije slicne konstantno pljuvati, ismijavati itd, to je vec sve samo ne ok ali eto, sta da se radi
- Titova-Juga
- Kontakt:
Igrao u vrijeme kada je sport, odnosno košarka u ovom slučaju bila više od igre.
Vrijeme kada je bio izazov pobijediti najbolje a ne pridruživati im se da bi se pobijedilo i podiglo trofej.
Ja sam postavio link videa Jordanovih akcija protiv Knicksa, a ti si odlučio da pričaš o nečemu desetom.
Tipično hejtanje i umanjivanje svega što nema veze sa Jamesom. Obojica ste preofirni u tome i krajnje dosadni.
Vrijeme kada je bio izazov pobijediti najbolje a ne pridruživati im se da bi se pobijedilo i podiglo trofej.
Ja sam postavio link videa Jordanovih akcija protiv Knicksa, a ti si odlučio da pričaš o nečemu desetom.
Tipično hejtanje i umanjivanje svega što nema veze sa Jamesom. Obojica ste preofirni u tome i krajnje dosadni.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.