igraće on protiv nas, ide tek poslije ovog dvomečazizu1991 je napisao/la: A Mariborčani prodaše onoga Velikonju, ajde, možda bude na povuci - potegni, pa ih se prođe, al veoma teško

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
igraće on protiv nas, ide tek poslije ovog dvomečazizu1991 je napisao/la: A Mariborčani prodaše onoga Velikonju, ajde, možda bude na povuci - potegni, pa ih se prođe, al veoma teško
MI PROŠLI I BODOVE DONIJELI ZA DRŽAVU ,NARAVNO I ZA SEBE. HAJMO OSTALI!GaziHusrevbeg je napisao/la:Manji sarajevski prvoligaš će barem proći u drugo pretkolo, tako da nas je na kraju ipak Borac više obrukao.
Sreća po sarajevo je ta što su oni levati na Koševu dobili crveni i tako olakšali "divovima" posao, inače bi im večeras bio tutanj kao i Borcu.
Žalosno kako računaš ali ipak smo najbolji BH tim po toj statistici u Europi ali ne želim da se prepucavam ni sa kim rekao sam činjenice da je Sarajevo prošlo. Nije blistalo ali je prošlo e kamo puste sreće i da je Borac prošao ali eto ima prilika i za druge da se pokažu i dokažu a Sarajevo ima najtežeg protivnika od sva tri tima što su ostala ,pa sad što bude bit će.England je napisao/la:Bodove, niti bod...0,75.smješno.
nema svatko istu sreću u ždrijebu..do kjednima doazi DUdelange drugima dođe Austrija,Hapoel, Bešiktaš pa i Sturm..konkretno Zrinjski je puno dobio kad je prošao Partizana iako je popušio u dvi tekme 11:0Jack777Pott je napisao/la:@sekac - Po toj statistici koju on racuna vi niste najbolji. Prvo mjesto dijelite s Zeljom, a i on se zeznuo, mogao bi covjeku i zahvalit, jer je napisao 0.750, a imate 0.625 ovu sezonu
I evo koeficijentata:
1.Zeljeznicar 4.441
2.Sarajevo 4.441
3. Zrinjski 3.441
4. Siroki Brijeg 3.191
5. Borac 3.191
6.Slavija 2.441
Nacionalni koeficijent, onaj koji koriste ostali timovi 1.441
I vjecno ce mi ostat neshvatljivo da Siroki koji ima duplo vise utakmica od Zrinjskog ima manji koeficijent od njih. Jest da se gleda zadnjih 5 sezona i nije bitno koliko je utakmica bilo prije, al Siroki bas svake sezone izadje u Europu, dok Zrinjski ne i opet ih ne mogu pretec. Isto tako mi je neshvatljivo da i taj Borac ima koeficijent jednak koeficijentu Sirokog. Sirokobrijezani se jednostavno moraju trgnut i kad vec svake sezone imaju priliku onda nek ju vec jednom iskoriste i naprave neki iskorak.
što če reći da Široki mora početi prolaziti dalje u europi a Sturm i Austria su u rangu Genk i Helsinborg koje je Sarajevo prošlo...Kevin je napisao/la:nema svatko istu sreću u ždrijebu..do kjednima doazi DUdelange drugima dođe Austrija,Hapoel, Bešiktaš pa i Sturm..konkretno Zrinjski je puno dobio kad je prošao Partizana iako je popušio u dvi tekme 11:0Jack777Pott je napisao/la:@sekac - Po toj statistici koju on racuna vi niste najbolji. Prvo mjesto dijelite s Zeljom, a i on se zeznuo, mogao bi covjeku i zahvalit, jer je napisao 0.750, a imate 0.625 ovu sezonu
I evo koeficijentata:
1.Zeljeznicar 4.441
2.Sarajevo 4.441
3. Zrinjski 3.441
4. Siroki Brijeg 3.191
5. Borac 3.191
6.Slavija 2.441
I vjecno ce mi ostat neshvatljivo da Siroki koji ima duplo vise utakmica od Zrinjskog ima manji koeficijent od njih. Jest da se gleda zadnjih 5 sezona i nije bitno koliko je utakmica bilo prije, al Siroki bas svake sezone izadje u Europu, dok Zrinjski ne i opet ih ne mogu pretec. Isto tako mi je neshvatljivo da i taj Borac ima koeficijent jednak koeficijentu Sirokog. Sirokobrijezani se jednostavno moraju trgnut i kad vec svake sezone imaju priliku onda nek ju vec jednom iskoriste i naprave neki iskorak.
Široki je realno zasluzio prolaz u ta dva susreta, protiv Sturma bio bolji u tri poluvremena, a protiv Austrie imao cist prolaz do nesretno primljenog pogotka u zavrsnici susreta te promasaja par kapitalnih sansi nakon toga, samo je manjak srece nazalost pokvario prikazano na terenu.Bistrik je napisao/la:što če reći da Široki mora početi prolaziti dalje u europi a Sturm i Austria su u rangu Genk i Helsinborg koje je Sarajevo prošlo...Kevin je napisao/la:nema svatko istu sreću u ždrijebu..do kjednima doazi DUdelange drugima dođe Austrija,Hapoel, Bešiktaš pa i Sturm..konkretno Zrinjski je puno dobio kad je prošao Partizana iako je popušio u dvi tekme 11:0Jack777Pott je napisao/la:@sekac - Po toj statistici koju on racuna vi niste najbolji. Prvo mjesto dijelite s Zeljom, a i on se zeznuo, mogao bi covjeku i zahvalit, jer je napisao 0.750, a imate 0.625 ovu sezonu
I evo koeficijentata:
1.Zeljeznicar 4.441
2.Sarajevo 4.441
3. Zrinjski 3.441
4. Siroki Brijeg 3.191
5. Borac 3.191
6.Slavija 2.441
znam da je to namjerno uradjeno kada je u pitanju LP, trazili su nacin kako da bude vise timova iz "slabijih" liga u grupnoj fazi, a isto tako da sto vise "najjacih" klubova iz Evrope odmah pocinje iz grupne faze. Mislim, samo 10 klubova dolazi iz kvalifikacija, 5 kroz takozvanu sampionsku rutu (ekipe cija je liga 13. ili slabije rangirana), i 5 kroz nesampionsku rutu (15 najbolje rangiranih liga), cak 22 kluba odmah pocinju iz grupne faze...Edol je napisao/la:Generalno gledajući, nakon razdvajanja prvaka i neprvaka u kvalifikacijama LP, puno se lakše kvalifikovati u Ligu Prvaka nego u Ligu Evrope. Za LP ne možete naići na predstavnike 12 najboljih evropskih liga, dok za EL sve one imaju po tri i više predstavnika koje je jako teško izbjeći ako niste nositelj.
Jest samo sto ce Salzburg proci Dudelanga a Zrinjski je ispao od tih kuhara i gradjevinara......Crveni Barun je napisao/la:ajde neka se ne brukaju samo naši po europi događa se i boljima hahahhaha![]()
![]()
![]()
Dudelange
1 - 0 Salzburg![]()
![]()
![]()
![]()
Vadi Maltu, uvreda je bilo koga stavljati u isti koš sa ove 2 ''velesile''Grdan je napisao/la:Ništa čudno Luksemburg odavno ne spada u rang sa Maltom,Andorom i San Marinom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.