Pricekaj jos jednu godinu hocu i ja domacu utakmicu u Gradaccu na godinuDrustveniParazit je napisao/la:Buraz, hoću i ja jednom u životu na 'domaću' otići.MortemHz je napisao/la:Mani se ti ''kraljeva'' jedan klub ceka na tebeDrustveniParazit je napisao/la:Joj Bašića stručnjaka, idu ga crveni pravo. Hajmo Kraljevi u PL aBd.
NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Odg: RE: Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Zao mi je ali nista od vas ove godineesprit24 je napisao/la:Pricekaj jos jednu godinu hocu i ja domacu utakmicu u Gradaccu na godinuDrustveniParazit je napisao/la:Buraz, hoću i ja jednom u životu na 'domaću' otići.MortemHz je napisao/la: Mani se ti ''kraljeva'' jedan klub ceka na tebe
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Danas pobjeda,,,ali sporo igramoo,,,spori su bokovi,,,poobjejujemo na srecu,,nek je i danas bude,,,
Nek vas danas sreca napustifulam je napisao/la:Danas pobjeda,,,ali sporo igramoo,,,spori su bokovi,,,poobjejujemo na srecu,,nek je i danas bude,,,
www.nkbratstvogracanica.com
Teren u Jajcu "Mrčaj" u katastrofalnim stanju,još jučer na njemu igrana utakmica kantonalne lige.Tako da danas nema fudbala već nabij,izbij,.....
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sta ces??cokara je napisao/la:Teren u Jajcu "Mrčaj" u katastrofalnim stanju,još jučer na njemu igrana utakmica kantonalne lige.Tako da danas nema fudbala već nabij,izbij,.....
- DrustveniParazit
- Kontakt:
A ne znam šta ste drugo očekivali, igralo se jučer na njemu, u proteklih par dana je dosta kiše palo još plus u ovom periodu godine sunca i ako bude šta skoro da ga Mračaj ni ne vidi kako treba. Nije sjajan teren ali se igralo i na gorim, ni jednim ni drugim to ne treba biti izgovor za eventualni loš rezultat.GracanicaAA je napisao/la:Sta ces??cokara je napisao/la:Teren u Jajcu "Mrčaj" u katastrofalnim stanju,još jučer na njemu igrana utakmica kantonalne lige.Tako da danas nema fudbala već nabij,izbij,.....![]()
Nadam se da danas Metalleghe pobjeđuje i dolazi na prvo mjesto i do kraja ga ne ispušta, fakat je vakat.
Matej Delač
Matej Delač
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro drug...Nego da li imate pomocni stadion?DrustveniParazit je napisao/la:
A ne znam šta ste drugo očekivali, igralo se jučer na njemu, u proteklih par dana je dosta kiše palo još plus u ovom periodu godine sunca i ako bude šta skoro da ga Mračaj ni ne vidi kako treba. Nije sjajan teren ali se igralo i na gorim, ni jednim ni drugim to ne treba biti izgovor za eventualni loš rezultat.
Nadam se da danas Metalleghe pobjeđuje i dolazi na prvo mjesto i do kraja ga ne ispušta, fakat je vakat.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ima pomoćni odmah pored, evo na ovoj slici možeš vidjetiGracanicaAA je napisao/la:Ma dobro drug...Nego da li imate pomocni stadion?DrustveniParazit je napisao/la:
A ne znam šta ste drugo očekivali, igralo se jučer na njemu, u proteklih par dana je dosta kiše palo još plus u ovom periodu godine sunca i ako bude šta skoro da ga Mračaj ni ne vidi kako treba. Nije sjajan teren ali se igralo i na gorim, ni jednim ni drugim to ne treba biti izgovor za eventualni loš rezultat.
Ovo 'ovalno' je glavni a ovaj pravougani je pomoćni.
Matej Delač
Matej Delač
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Jel istina ovo raja ??
Da je Nacelnik Nusret Helic fizicki napadnut i dobio udarac od pomocnog trenera Metalleghea?
Da je Nacelnik Nusret Helic fizicki napadnut i dobio udarac od pomocnog trenera Metalleghea?
jeste nokautiran je i zavrsio na hitnoj.to mu je tek prvi nokaut ove polusezone
Napao naseg trenera,pa uhvatio pomoćnog za vrat,i čovjek samo vratio,a on pao kao da ga je stativa pogodila,sve u svemu opet on zakuhao kao i prošli put.GracanicaAA je napisao/la:Jel istina ovo raja ??
Sta reci , kakvu posluku porati 
bravo Keno sine , iako svi znamo da ce vatreno da bude u Gracanici u proljece uffffffffff
bravo Keno sine , iako svi znamo da ce vatreno da bude u Gracanici u proljece uffffffffff
Kruze glasine da pomocni trener nasih kraljeva dosta doprinosi i nekim losim mjedjuljudskim odnosima u ekipi,,,da li tu ima istine..da je to problem, a kraljevi bi bili jos bolji,... da zbog njega neki igraci koji sigurno imaju kvalitet i ne igraju,,,ima li tu istine,, samo rezultat sve to ne dize u vis, pa za sada nema probljema...da li ima istne,,ali dok pobjedjujemo dobro je,,,,,
Kako ja znam momci se odlicno druze i svi se lepo uklopili,,,
Standardno kod nas čim ima nešto dobro u gradu,odmah ajmo sve pokvariti cccccc
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nadam se da Metalleghe neće silaziti sa ovog mjesta do kraja sezone, red je vala više da se dođe i do te PL

Nije uredu gurati probleme pod tepih kad je preočito da ih ima.josip3 je napisao/la:Standardno kod nas čim ima nešto dobro u gradu,odmah ajmo sve pokvariti cccccc
Sve će se vidjeti kad završi ovaj dio polusezone, pojedinci su, kako sam čuo, spremni platiti samo da odu. Na kažem da je istina al' eto vidjet ćemo. Samo onaj Bašić je uffff, imal' njega sad na forumu?fulam je napisao/la:Kruze glasine da pomocni trener nasih kraljeva dosta doprinosi i nekim losim mjedjuljudskim odnosima u ekipi,,,da li tu ima istine..da je to problem, a kraljevi bi bili jos bolji,... da zbog njega neki igraci koji sigurno imaju kvalitet i ne igraju,,,ima li tu istine,, samo rezultat sve to ne dize u vis, pa za sada nema probljema...da li ima istne,,ali dok pobjedjujemo dobro je,,,,,
Matej Delač
Matej Delač
zznaci ima istine,,,a ko to zeli otic,,,DrustveniParazit je napisao/la:Nadam se da Metalleghe neće silaziti sa ovog mjesta do kraja sezone, red je vala više da se dođe i do te PL![]()
Nije uredu gurati probleme pod tepih kad je preočito da ih ima.josip3 je napisao/la:Standardno kod nas čim ima nešto dobro u gradu,odmah ajmo sve pokvariti cccccc
Sve će se vidjeti kad završi ovaj dio polusezone, pojedinci su, kako sam čuo, spremni platiti samo da odu. Na kažem da je istina al' eto vidjet ćemo. Samo onaj Bašić je uffff, imal' njega sad na forumu?fulam je napisao/la:Kruze glasine da pomocni trener nasih kraljeva dosta doprinosi i nekim losim mjedjuljudskim odnosima u ekipi,,,da li tu ima istine..da je to problem, a kraljevi bi bili jos bolji,... da zbog njega neki igraci koji sigurno imaju kvalitet i ne igraju,,,ima li tu istine,, samo rezultat sve to ne dize u vis, pa za sada nema probljema...da li ima istne,,ali dok pobjedjujemo dobro je,,,,,
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Neki igrači koji su došli ljetos, predstavljeni kao velika pojačanja a ni minute nisu dobili.fulam je napisao/la: zznaci ima istine,,,a ko to zeli otic,,,
Matej Delač
Matej Delač
eeee, pa kako ja vidjeh to su bas dobri igraci, steta je,ne vidjeh niti jednog igraca koj je bio u nekim losim ekipama ili ligama,,,ali snaci ce se oni i u jacim ligama, mada nije u redu kvalitetnim igracima ne dati mo minut...ako je tako,,DrustveniParazit je napisao/la:Neki igrači koji su došli ljetos, predstavljeni kao velika pojačanja a ni minute nisu dobili.fulam je napisao/la: zznaci ima istine,,,a ko to zeli otic,,,
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Majestic-12 [Bot], TefalTava i 7 gostiju.