Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- stomaklija
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa
Ono sto sam ja zapazio u svojoj dugogodisnjoj karijeri kvota 1,15 na kosarku je puno bolja nego na fudbal. Nadjes evropsku kosarku ne NBA, dobro pogledaj tabelu i prolazi 99%. Ili fudbal mozda ekipa daje gol. Slonovi su me neki dan zamalo srušili. Sve najbolje....GunnerS je napisao/la:Ovako ja od danas.... Nadam se da će biti sreće...
@Stomaklija
Koliko sam ja skužio ovo je neka prilagođena verzija Hašekovih stupova...
Zasigurno jedan od isplativijih strategija. (ako u kladionici takvo nešto postoji)
Na kojem god koraku da izgubiš, gubiš samo početni ulog, onaj od 10KM. Samo dok prvi dobitak kapne, kasnije je lakše ići i na veće dobitke (mislim na više koraka, ne na veći ulog). Jer tad se igra sa "njihovim" parama
Za ovu strategiju treba muda i strpljenja.
Probat ću i ja malo s ovom strategijom, valjda mi neće zafalit nečeg od ovdje spomenutog

Zasigurno jedan od isplativijih strategija. (ako u kladionici takvo nešto postoji)
Na kojem god koraku da izgubiš, gubiš samo početni ulog, onaj od 10KM. Samo dok prvi dobitak kapne, kasnije je lakše ići i na veće dobitke (mislim na više koraka, ne na veći ulog). Jer tad se igra sa "njihovim" parama

Probat ću i ja malo s ovom strategijom, valjda mi neće zafalit nečeg od ovdje spomenutog

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- stomaklija
- Kontakt:
Jbg nisam izdrzao do krajaLivnobet je napisao/la:@Stomaklija
Na kojem god koraku da izgubiš, gubiš samo početni ulog, onaj od 10KM. Samo dok prvi dobitak kapne, kasnije je lakše ići i na veće dobitke (mislim na više koraka, ne na veći ulog). Jer tad se igra sa "njihovim" parama![]()
![]()
Probat ću i ja malo s ovom strategijom, valjda mi neće zafalit nečeg od ovdje spomenutog![]()

dva prolazna sinoc

dva na kojima je falilo samo malo srece

jako malo je falilo da bude 1000+ noc ali i ovako je zavrsila veoma dobro

dva na kojima je falilo samo malo srece

jako malo je falilo da bude 1000+ noc ali i ovako je zavrsila veoma dobro

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
pametno brate, bolje u ruci nego na grani, onako te ponese iznos i sve to a ti si na vrijeme ovo prekinostomaklija je napisao/la:
Jbg nisam izdrzao do krajaJucer popodne odigram jos jedan dignem blizu 60. 50 u dzep i sinoc opet krenem ponovo, strah me bilo vikenda da ne popuš.. uglavnom samo polako i drzi se evropske kosarke ili ekipa daje gol. Sretno.
svaka cast

@LenBias ako Sveti vidi ove listice nayebo si

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
http://pokit.org/get/?0398e9600f1e4dead ... 675479.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
i onda kada me neko pita zasto volim viku

400 KM
onda malo svega:

jos 400
i za kraj malo rukometa

850, nije lose

400 KM
onda malo svega:

jos 400

i za kraj malo rukometa

850, nije lose

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
koji si ti Bog

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- stomaklija
- Kontakt:
Idemo dalje, zivio 1,30
http://www.dodaj.rs/?1o/ya/21Idfq6L/untitled.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.dodaj.rs/?1o/ya/21Idfq6L/untitled.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
vidim tema 'slike dobitnih tiketa' i zadnji postao 'admir_sa' i nisam mogao da vjerujem da je lik uspio dobiti 
u svakom slucaju, svaka ti cast kralju

u svakom slucaju, svaka ti cast kralju

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
nisam ni ja fakat kad je braga dala go, sve kontam sad ce ga poništit na ttx, nema šanse da je istina i slicno
hvala ti

hvala ti
nema potpisa
[img]img441.imageshack.us/img441/6538/imagepnmr.jpg[/img]
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.