AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 28 dec 2009, 19:37

Beckham jutros sletio u Milano, danas odradio prvi trening s ekipom, ostaje samo do kraja sezone, nevjerujem da će nešto puno dati milanu za ovih par mjeseci.
Savičević savjetuje ćeli i silviju da kupe Krasića, e to bi bilo pojačanje i po, a za jovanovića nije 100% dogovoreno ništa, al čim je jeftin znači on je taj :roll: , a po talijanskim forumima se priča da će huntelar na posudbu u Genou, pa vidjećemo sad u januaru
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 dec 2009, 20:28

joj sto me nervira ova politika **** ih i krasic i jovanovic koji ce im oni qrac. nama citava ekipa vrijedi 90 miliona dok ljudi tolko placaju jednog igraca. stavrno zalosno. da nas hoce kupit onaj seik da se ponovo rodim.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 30 dec 2009, 11:38

Piše talijanski list sportski skupio pare za Đžeku da li je šala ;) ošteta je velika .
Sretno ak ima šta od ovoga!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 30 dec 2009, 17:30

Pisu da smo skupili nekih 25 miliona eura za Dzeku,dali je to dosta ljudi????Ne bih bas rekao...A da nas seik kupi svanulo bi nam,a Fly Emirates je dugi niz godina sponzor,ajd nek udju malo dublje u savez...Beckham nece puno doprinijeti ekipi ali mislim da ce samo zauzimat mjesto za 11 igraca u ekipi...na tom mijestu bi bio igrac koji bi se sigurno zalagao vise od Beck's-a...
U zadnjih 6-7 godina Milanovi skauti su napravili 2 dobra posla(Kaka iz Sao Paola i Pato iz Internacionala)nadam se da je na pomolu i treci(siguran sam)u vidu Dominika Adiyiaha..mlad igrac od kojeg se svi odbijaju i padaju kao domine...Siguran sam da ce izrasti u velikog igraca..Pozz svim navijacima Milana
..Siamo l'armata Rossonera..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jan 2010, 06:48

Kazu da Beckama cuvaju 20 zastitara. Boje se da ga ne bi kidnapovali.
Ovo je samo u italiji moguce.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 01 jan 2010, 12:36

Beks naučio talijanski priča on dobro čovijek uči jezik,lijepo ;)

Kažu Milanezi našeg dijamanta čekaju do ljeta ,a onda via Italia .
Fi hajati.
GO Bosno.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 04 jan 2010, 19:53

Dajte ljudi nek ozivi malo ova tema..nemogu vjerovati da najtrofejniji klub svih vremena nema navijaca na ovom forumu..Aaa Beck's je odradio 2 treninga preko vikenda al se nezna dal ce bit spreman za srijedu protiv Genoe...
pOZz svim navijacima AcM

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 jan 2010, 17:53

Meni je tu najdraži bio Maldini još kad sam vidjela prošlu godinu da je potpisao za Islam u Italiji on i par igrača Nesta,Inzaghi,Pato,Dida, protiv diskriminacije vjere od tad mi je klub nekako posato draži nažalost tad je samo rijaset ba stranica to objavio .Neću o vjeri ali to mi je bilo golemo ,jer tad je nešto bio problem s Vatikanom i Islamom u Italiji,dobro je i ovo znat,humanisti ;)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 jan 2010, 21:36

Dobro prvo poluvrijeme protiv vrlo dobre Genove. Steta promasenog penala,da bude ubjedljivije vodstvo.
Nesto kontam,da je ovaj Nesta samo 5 godina mladji,gdje bi mu kraj bio. I ovako,ovi pojedini preplaceni igraci,mogli bi komotno na kurs kod njega :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 jan 2010, 21:42

prvo poluvrijeme protiv genoe završilo, milan puno bolji, genoa iz jedine prave šanse zabila gol,
već u trećoj minutu beckham centrira borielu kojem amelia skida šut sa 5 metara, u 13. ambrosini ulazi u šesnaesterac biava postavlja nogu i sudac svira penal(množda nije baš najočitiji penal ikad al kontakta je bilo) ronaldinjo šuta ali loše i amelija brani(drugi put već, prošle mu je sezone skinuo penal i izjavio da zna kako dinjo šuta jer puno igra play station i tako kaže da je naučio ;)
u 25 po boku palacio probija antoninia i na 5-6 metara nalazi sculia kojem nije bilo teško zabiti jer abate koji je bio kraj njega je samo posmatrao
31. opet penal na ambrom-ovaj put ga amelija čisti i dobija i žuti-sad ronaldinjo ne griješi
38, duga akcija-nakon par dodavanja ambrosini šuta ali amelija brani, odbija se lopta silvi koji zabija za 2-1
bilo je još par pokušaja beckhama i ronaldinha pored gola, sve u svemu milan igra lijepo možda i sa kojim atraktivnim potezom viška, svima prolazna ocjena osim bekovima kojih milan kao da i nema pod hitno kupiti jednog pravog lijevog beka i pravog napadača, kad nema pata nema ko zaboto gola

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jan 2010, 22:15

Kako ovo lijepo izgleda, kad se par istinskih simpatizera nekog kluba jave tek po okoncanju prvog poluvremana. pa iznesu svoje zakljucke i utiske o utakmici. A ne ko pojedini sto rade, svaki start obiljeze ovdje na forumu. :mrgreen:

Svaka cast momci, i vama i Milanu, koji trenutno vodi 4-1...zato je mene svrbio lijevi dlan, evo para veceras :P , samo sam vas cekao ;)
Vom Jäger zum Gejagten

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 06 jan 2010, 22:37

SJAJNA UTAKMICA:
MILAN-GENOA 5:2

Milan odigrao odlicnu utakmicu,bez Seedorfa i Pata;
Golove za Milan dali su Ronaldinho(p),Thiago Silva,Borriello,Borriello i Huntelaar(p)...Borriello dokazuje da je jedan od najboljih svjetskih napadaca..
Aa cestitam na dobitku,mene jedino Kinezi povalise danas protiv Sirije,neke kvalifikacije Azijske...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 06 jan 2010, 22:39

Grande victoria,čestitke to je fudbal.
Fi hajati.
GO Bosno.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 jan 2010, 22:44

hehe hvala drug i ja sam nešto keša uzeo ;) ,
drugo poluvrijeme još i bolje odma na početku extra akcija dinjo duga lopta za antoninia ovaj ostavlja borijelu koji sa par metara matira ameliju, oko 60. potez utakmice opet borielo nekim poluvolejom-polumakazicama od stativu, ali meni se učinilo iz malog ofsajda(samo jednom repriza bila :roll: )
u 73 opet penal ali poslije jedne egzibicije ronaldinja očit prekršaj, daje huntelaru da ga izvede(ušao umjesto boriela) i 5-1, do kraja milan igrao rutinski i lagano, nesta pogriješio poslije jednog nonšalantnog dodavanja i suazo postavio konačnih 5-2. Po meni najbolja utakmica sezone, svi manje više ok, na talijanskom forumu su zadovoljni i bekovima, valjda jer su talijani, po meni oni najtanji dio tima, bez nekih probijanja po boku i centaršuteva.
U startnoj postavi istrčalo 7 (SEDAM) talijana-to neki timovi nikad neće dočekati.
U subotu očekujem totalno nešto suprotno, ružnu i dosasdnu utakmicu, bez puno golova, lijepih poteza i sl., a sa puno prekršaja i opstrukcije igre

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 jan 2010, 22:55

geronimo je napisao/la: Svaka cast momci, i vama i Milanu, koji trenutno vodi 4-1...zato je mene svrbio lijevi dlan, evo para veceras :P , samo sam vas cekao ;)
HeHEhe. A i mene je svrbio citav dan, al me zeznu Real :)
slika

Al valjda ovaj drugi prodje :)

slika

Sto se tice utakmice, s prekidom sam je gledao,al sam skoro sve golove osim 4-og upratio.
Samo da ovako nastave.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 06 jan 2010, 22:55

tony-mortale je napisao/la:hehe hvala drug i ja sam nešto keša uzeo ;) ,
drugo poluvrijeme još i bolje odma na početku extra akcija dinjo duga lopta za antoninia ovaj ostavlja borijelu koji sa par metara matira ameliju, oko 60. potez utakmice opet borielo nekim poluvolejom-polumakazicama od stativu, ali meni se učinilo iz malog ofsajda(samo jednom repriza bila :roll: )
u 73 opet penal ali poslije jedne egzibicije ronaldinja očit prekršaj, daje huntelaru da ga izvede(ušao umjesto boriela) i 5-1, do kraja milan igrao rutinski i lagano, nesta pogriješio poslije jednog nonšalantnog dodavanja i suazo postavio konačnih 5-2. Po meni najbolja utakmica sezone, svi manje više ok, na talijanskom forumu su zadovoljni i bekovima, valjda jer su talijani, po meni oni najtanji dio tima, bez nekih probijanja po boku i centaršuteva.
U startnoj postavi istrčalo 7 (SEDAM) talijana-to neki timovi nikad neće dočekati.
U subotu očekujem totalno nešto suprotno, ružnu i dosasdnu utakmicu, bez puno golova, lijepih poteza i sl., a sa puno prekršaja i opstrukcije igre
U potpunosti se slazem...po meni je Antonini odigrao vrlo dobro...2 direktne asistencije...a zna li neko zasto Pato nije bio ni na klupi,nije ni povrijedjen to sam vidio danas???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jedva cekam derbi..mozemo li dobiti tamo...ako bude se ponovio danasnji dan mislim da je Juve jadan...prvo njihova utakmica protiv Parme vrlo lose..Parma napada 90 min...autogolom slavili pobjedu...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 jan 2010, 23:34

Pato je povrijedjen to sam negdje procitao. Danas utakmica za 10-ke. idemo po Scudetto lagano.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jan 2010, 23:37

Drugi penal ovaj iz kog je Ronaldinho zabio gol je smjesno dosudjen,Ambrosini pada prije kontakta i ide golmanu koji je vec u padu baca se na ruku da bi iznudio neki kontakt iako je vec dosta ranije pao...
[youtube][/youtube]Jasno se vidi kolko je Ambrosini prije poletio nego sto ga je golman tek kasnije dofatio

I drugi Borrielov gol zabijen iz ofsajda,ali bolje sto ga nije svirao jel je lijep gol pao
[youtube][/youtube]

Cestitke :) :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 jan 2010, 00:25

taj penal što je tebi sumnjiv je apsolutno čist, golman ide klizati na loptu i fula je barem pola metra kasnije ruši ambrosinija koji bi je sigurno stigao i pospremio u praznu mrežu, čak i da nije bilo kontakta to je penal jer ga ometa bez da je loptu i dotakao a kontakta je bilo što se i vidi na ovom tvom klipu, prvi penal je meni onako pola pola, dok je trećo takođe čist, hrvački zahvat na ronaldinju poslije jednog joga bonito poteza, a ja sam odma i rekao da je ovaj drugi gol borijela zaleđe ili ti ofsajd ;)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jan 2010, 09:22

sjajna pobjeda milana sinoć! očekivao sam da će protiv genoe biti mnogo teže bez pata i seedorfa ali pokazalo se da momci ne zavise o par individualaca već su postali pravi tim. kada je sinoć genoa povela očekivao sam da će to biti jedna od onih utakmica milana kada ništa neide od noge. ali tim je ubacio u brzinu više i to gosti iz genove nisu mogli pratiti i dobili su peticu! po mom mišljenju cijeli tim je odigrao odlično, čak se i beckham dobro snašao na desnom krilu koje je nekad igrao u unitedu kao momak a naročito su se istakli borriello i ambrosini koji je izborio 2 penala i presjekao mnogo protivničkih napada. drago mi je da je i klaas zaigrao i postigao gol na san siru pa makar iz penala. kada bi se sabrale sve minute koje je igrao ove sezone i podijelile sa 3 gola koja je postigao vjerujem da bi imao solidan koeficijent. u nedjelju će biti teška utakmica protiv juventusa ali siguran sam da milan neće izgubiti. juve je u krizi ali imat će motiv više na svome terenu da pobijedi naročito sada kada su dobili parmu u gostima.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Adi33 i 4 gosta.