Savičević savjetuje ćeli i silviju da kupe Krasića, e to bi bilo pojačanje i po, a za jovanovića nije 100% dogovoreno ništa, al čim je jeftin znači on je taj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je samo u italiji moguce.Kazu da Beckama cuvaju 20 zastitara. Boje se da ga ne bi kidnapovali.
HeHEhe. A i mene je svrbio citav dan, al me zeznu Realgeronimo je napisao/la: Svaka cast momci, i vama i Milanu, koji trenutno vodi 4-1...zato je mene svrbio lijevi dlan, evo para veceras, samo sam vas cekao
U potpunosti se slazem...po meni je Antonini odigrao vrlo dobro...2 direktne asistencije...a zna li neko zasto Pato nije bio ni na klupi,nije ni povrijedjen to sam vidio danas???tony-mortale je napisao/la:hehe hvala drug i ja sam nešto keša uzeo,
drugo poluvrijeme još i bolje odma na početku extra akcija dinjo duga lopta za antoninia ovaj ostavlja borijelu koji sa par metara matira ameliju, oko 60. potez utakmice opet borielo nekim poluvolejom-polumakazicama od stativu, ali meni se učinilo iz malog ofsajda(samo jednom repriza bila)
u 73 opet penal ali poslije jedne egzibicije ronaldinja očit prekršaj, daje huntelaru da ga izvede(ušao umjesto boriela) i 5-1, do kraja milan igrao rutinski i lagano, nesta pogriješio poslije jednog nonšalantnog dodavanja i suazo postavio konačnih 5-2. Po meni najbolja utakmica sezone, svi manje više ok, na talijanskom forumu su zadovoljni i bekovima, valjda jer su talijani, po meni oni najtanji dio tima, bez nekih probijanja po boku i centaršuteva.
U startnoj postavi istrčalo 7 (SEDAM) talijana-to neki timovi nikad neće dočekati.
U subotu očekujem totalno nešto suprotno, ružnu i dosasdnu utakmicu, bez puno golova, lijepih poteza i sl., a sa puno prekršaja i opstrukcije igre