A nikakav cim mu je tesko...Majstor10 je napisao/la:Tesko je Kolasincu ali na kraj svega pokazat ce kakav je Bosanac.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A nikakav cim mu je tesko...Majstor10 je napisao/la:Tesko je Kolasincu ali na kraj svega pokazat ce kakav je Bosanac.
e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes prenesi mu ovakoMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
ubuduce nemoj pisati u ime svih bosanaca i hercegovaca..jer ima nas koji bas i ne mislimo tako..to je tvoje misljenje i kakvo god da je treba se cijeniti...al ne slazem se da bi se olako trebalo odustati od nekog igraca, jer nismo mi Brazil pa da ih imamo na izvoz..onu trojicu koju si spomenuo kapa dole..posebno Pandza i Vranjes..mada se ja dobro sjecam da su mnogi pljuvali i po jednom i po drugom...sto se tice Kolasinca..kakve to veze ima sto je odigrao za U20 repku Njemacke...kad momak sredi papire i kad ga Pape pozove odazvat ce se i to je to..tako barem tvrdi majstor10 ( koji je kao sto kazes il on sam ili neko njemu blizak )kanarinac je napisao/la:e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes prenesi mu ovakoMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
da ga u ovoj ponosnoj prkosnoj najljepsoj drzavi na svijetu ne zeli niko vidjeti ni na slici da je on zaboravljena on je svabo za nas neka igra za svabe zelim mu d abude najbolji igrac svijeta ali sto dalje od bosne i hercegovine jer mi imamo malog vranjesa zukanovica pandzu koji postavljaju glavu gdje taj kolosinac nebi nogu iz razloga jer on ne voli bosnu (ova trojca je vole srcem isto kao i ja) jer bi tu ako dodje da igra igrao iz koristi tako da neka igra za njemacku daleko mu nasa kuca od njegove bila.....on seeferovic i hajrovic su obicne izdajnice p....e koje gledaju svoje korist a neka pogleda sinsonju atmosferu neka pogleda smo jednu utakmicu u zenici koja se igra neka vidi kako se izgara za svoju reprezentaciju i on ce skontat da za ovu prkosnu bosnu nemoze svako igrat za ovu drzavu igraju zmajevi neka vidi kako se voli svoja drzava kako bi ga bosanci volili neka vidi kako dzeko bori se kako navijaci uzvikuju njegovo ime a svabe ce njegovo ime uzvikivat sigruno a znam da nisi fudbaler kako bi te svabe gledali kao obicnog cigana svabe koji oce da nam uzmu vize da nemozemo da hodamo po svijetu za tu reprezentaciju si se ti odlucio ma druze ne treba nam kolisnac i njemu slicni kad bi bili kao san marino..sretno u njegovoj karijeri prenesi mu ovako ali daleko mu bosna bila
Jesi li ovo rekao i Begovicu kada je rekao da ce igrati za Kanadu?kanarinac je napisao/la:e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes prenesi mu ovakoMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
da ga u ovoj ponosnoj prkosnoj najljepsoj drzavi na svijetu ne zeli niko vidjeti ni na slici da je on zaboravljena on je svabo za nas neka igra za svabe zelim mu d abude najbolji igrac svijeta ali sto dalje od bosne i hercegovine jer mi imamo malog vranjesa zukanovica pandzu koji postavljaju glavu gdje taj kolosinac nebi nogu iz razloga jer on ne voli bosnu (ova trojca je vole srcem isto kao i ja) jer bi tu ako dodje da igra igrao iz koristi tako da neka igra za njemacku daleko mu nasa kuca od njegove bila.....on seeferovic i hajrovic su obicne izdajnice p....e koje gledaju svoje korist a neka pogleda sinsonju atmosferu neka pogleda smo jednu utakmicu u zenici koja se igra neka vidi kako se izgara za svoju reprezentaciju i on ce skontat da za ovu prkosnu bosnu nemoze svako igrat za ovu drzavu igraju zmajevi neka vidi kako se voli svoja drzava kako bi ga bosanci volili neka vidi kako dzeko bori se kako navijaci uzvikuju njegovo ime a svabe ce njegovo ime uzvikivat sigruno a znam da nisi fudbaler kako bi te svabe gledali kao obicnog cigana svabe koji oce da nam uzmu vize da nemozemo da hodamo po svijetu za tu reprezentaciju si se ti odlucio ma druze ne treba nam kolisnac i njemu slicni kad bi bili kao san marino..sretno u njegovoj karijeri prenesi mu ovako ali daleko mu bosna bila
ovako nisam znao za begovica ali se ja ne slazem ni za medunjanina i za mujdzu sto igraju ali opet nikada se prema nekom enije bilo opzbiljnije kao prema ovoj 4 ipak on je zvat vec da dodje da se upozna e frajer nije nista ni odgovorio tako da nema price on je zavrsena prica citao sa na jednom portalu izgubili smo jos jednog igraca a a ja u reci kolosinac je izgubio nas tako da nije pozeljan u ovoj prkosnoj bosni a to ce ti potvrditi 90 % pravih bosanacaMajstor10 je napisao/la:Jesi li ovo rekao i Begovicu kada je rekao da ce igrati za Kanadu?kanarinac je napisao/la:e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes prenesi mu ovakoMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
stvar i jest u tome sto je to tvoje misljenje...i imas pravo tako da mislis..ali ne mozes sad reci da ga ne zeli niko vidjeti..otkud znas danas sutra sve se moze promjenitikanarinac je napisao/la:pa momci molim vas zasto ste takvi popustljivi nismo mi kaze jedan brazil a mljudi nije ni brazil mi pa covjece pa kavi ste ljdui treba nekog molit pa znate koliko se vuce prica o ovom kolosincu zove ga susic kaze papiri kaze mu susic treba igrat ma mladu reprezentaciju on kaze necu ja za mladu nece mi dat klub kakvo je to obrazlozenje pa ljudi ja sam radi tog dolosinca cekao snimak utakmice sallkea jer je on igrao 18 min d avidim naseg bosanca a on frajer ovi ga zovu da se upozna sa reprezeentacijom da se pokrene oko tih papira da vidi atmosfera a taj lik i ne odgovori pa da kaze ja necu doci igrat cu za njemacku u 20 to mi treba radi kluba da bi rpije napredovao a li ne brinite igram za bosnu a reprezentaciju ali covjek nas ne **** ni 1 % pa ljudi sta je vama jeli treba nekog moliti nemogu da vjerujem sta citam mi smo nekome rezervna opcija ma mi nismo vise mali d abi bili nekome rezervna opcija..izgleda da ja nisam pravi bosanaca a vi ste pravi bosanci i ako je vas vecina ja cu to prihvatiti ali cu ostat pri svome misljenu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, perun i 13 gostiju.