Sead Kolašinac

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

lolcina
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la lolcina » 07 feb 2013, 22:34

Majstor10 je napisao/la:Tesko je Kolasincu ali na kraj svega pokazat ce kakav je Bosanac.
A nikakav cim mu je tesko... :roll:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 feb 2013, 22:55

Majstor10 je napisao/la:slika
sead kolasinac
e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes prenesi mu ovako
da ga u ovoj ponosnoj prkosnoj najljepsoj drzavi na svijetu ne zeli niko vidjeti ni na slici da je on zaboravljena on je svabo za nas neka igra za svabe zelim mu d abude najbolji igrac svijeta ali sto dalje od bosne i hercegovine jer mi imamo malog vranjesa zukanovica pandzu koji postavljaju glavu gdje taj kolosinac nebi nogu iz razloga jer on ne voli bosnu (ova trojca je vole srcem isto kao i ja :evil: ) jer bi tu ako dodje da igra igrao iz koristi tako da neka igra za njemacku daleko mu nasa kuca od njegove bila.....on seeferovic i hajrovic su obicne izdajnice p....e koje gledaju svoje korist a neka pogleda sinsonju atmosferu neka pogleda smo jednu utakmicu u zenici koja se igra neka vidi kako se izgara za svoju reprezentaciju i on ce skontat da za ovu prkosnu bosnu nemoze svako igrat za ovu drzavu igraju zmajevi neka vidi kako se voli svoja drzava kako bi ga bosanci volili neka vidi kako dzeko bori se kako navijaci uzvikuju njegovo ime a svabe ce njegovo ime uzvikivat sigruno a znam da nisi fudbaler kako bi te svabe gledali kao obicnog cigana svabe koji oce da nam uzmu vize da nemozemo da hodamo po svijetu za tu reprezentaciju si se ti odlucio ma druze ne treba nam kolisnac i njemu slicni kad bi bili kao san marino..sretno u njegovoj karijeri prenesi mu ovako ali daleko mu bosna bila
Samo Sarajevo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 feb 2013, 23:05

Neka, nije to kolektivno mišljenje, sačekaj dok peticiju sastavimo :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 feb 2013, 23:07

@kanarinac,

Ovo je demokratsko društvo, i veliki je problem generalizacija. Ne možeš govoriti u ime nacije. Potrebno je reći "moje mišljenje je.."

Dakle, ti smatraš da on više nije dobrodošao u bh dres. Super. Od 4 i nešto miliona ljudi, vala neko će se naći da misli suprotno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 feb 2013, 23:09

kanarinac je napisao/la:
sead kolasinac
e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes prenesi mu ovako
da ga u ovoj ponosnoj prkosnoj najljepsoj drzavi na svijetu ne zeli niko vidjeti ni na slici da je on zaboravljena on je svabo za nas neka igra za svabe zelim mu d abude najbolji igrac svijeta ali sto dalje od bosne i hercegovine jer mi imamo malog vranjesa zukanovica pandzu koji postavljaju glavu gdje taj kolosinac nebi nogu iz razloga jer on ne voli bosnu (ova trojca je vole srcem isto kao i ja :evil: ) jer bi tu ako dodje da igra igrao iz koristi tako da neka igra za njemacku daleko mu nasa kuca od njegove bila.....on seeferovic i hajrovic su obicne izdajnice p....e koje gledaju svoje korist a neka pogleda sinsonju atmosferu neka pogleda smo jednu utakmicu u zenici koja se igra neka vidi kako se izgara za svoju reprezentaciju i on ce skontat da za ovu prkosnu bosnu nemoze svako igrat za ovu drzavu igraju zmajevi neka vidi kako se voli svoja drzava kako bi ga bosanci volili neka vidi kako dzeko bori se kako navijaci uzvikuju njegovo ime a svabe ce njegovo ime uzvikivat sigruno a znam da nisi fudbaler kako bi te svabe gledali kao obicnog cigana svabe koji oce da nam uzmu vize da nemozemo da hodamo po svijetu za tu reprezentaciju si se ti odlucio ma druze ne treba nam kolisnac i njemu slicni kad bi bili kao san marino..sretno u njegovoj karijeri prenesi mu ovako ali daleko mu bosna bila
ubuduce nemoj pisati u ime svih bosanaca i hercegovaca..jer ima nas koji bas i ne mislimo tako..to je tvoje misljenje i kakvo god da je treba se cijeniti...al ne slazem se da bi se olako trebalo odustati od nekog igraca, jer nismo mi Brazil pa da ih imamo na izvoz..onu trojicu koju si spomenuo kapa dole..posebno Pandza i Vranjes..mada se ja dobro sjecam da su mnogi pljuvali i po jednom i po drugom...sto se tice Kolasinca..kakve to veze ima sto je odigrao za U20 repku Njemacke...kad momak sredi papire i kad ga Pape pozove odazvat ce se i to je to..tako barem tvrdi majstor10 ( koji je kao sto kazes il on sam ili neko njemu blizak )

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 07 feb 2013, 23:15

kanarinac je napisao/la:
sead kolasinac
Jesi li ovo rekao i Begovicu kada je rekao da ce igrati za Kanadu?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 feb 2013, 23:20

Majstor10 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
sead kolasinac
Jesi li ovo rekao i Begovicu kada je rekao da ce igrati za Kanadu?
ovako nisam znao za begovica ali se ja ne slazem ni za medunjanina i za mujdzu sto igraju ali opet nikada se prema nekom enije bilo opzbiljnije kao prema ovoj 4 ipak on je zvat vec da dodje da se upozna e frajer nije nista ni odgovorio tako da nema price on je zavrsena prica citao sa na jednom portalu izgubili smo jos jednog igraca a a ja u reci kolosinac je izgubio nas tako da nije pozeljan u ovoj prkosnoj bosni a to ce ti potvrditi 90 % pravih bosanaca ;)
Samo Sarajevo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 feb 2013, 23:23

Sada imamo i prave i krive Bosance, kako se diferenciramo, rastopiti ćemo se.
Ja mislim da ćemo na ovom popisu stanovništva imati ponuđeno pravi i krivi Bosanac, pa kako se ko izjasni.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 07 feb 2013, 23:25

Kolasinac je rekao Jagodicu da ce igrati za Bosnu. Sta to sada ima veze jeli igra za Njemacku U20.. vidis da je momak munja, koristi ih pa ce ih izdati.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 feb 2013, 23:30

pa momci molim vas zasto ste takvi popustljivi nismo mi kaze jedan brazil a mljudi nije ni brazil mi pa covjece pa kavi ste ljdui treba nekog molit pa znate koliko se vuce prica o ovom kolosincu zove ga susic kaze papiri kaze mu susic treba igrat ma mladu reprezentaciju on kaze necu ja za mladu nece mi dat klub kakvo je to obrazlozenje pa ljudi ja sam radi tog dolosinca cekao snimak utakmice sallkea jer je on igrao 18 min d avidim naseg bosanca a on frajer ovi ga zovu da se upozna sa reprezeentacijom da se pokrene oko tih papira da vidi atmosfera a taj lik i ne odgovori pa da kaze ja necu doci igrat cu za njemacku u 20 to mi treba radi kluba da bi rpije napredovao a li ne brinite igram za bosnu a reprezentaciju ali covjek nas ne **** ni 1 % pa ljudi sta je vama jeli treba nekog moliti nemogu da vjerujem sta citam mi smo nekome rezervna opcija ma mi nismo vise mali d abi bili nekome rezervna opcija..izgleda da ja nisam pravi bosanaca a vi ste pravi bosanci i ako je vas vecina ja cu to prihvatiti ali cu ostat pri svome misljenu :roll:
Samo Sarajevo

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 feb 2013, 23:35

@ Majstor10

psuti ba ove provokatore, daj ti nama neku novu sliku Kolašinca, čisto da se ne zaboravi ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 feb 2013, 23:36

kanarinac je napisao/la:pa momci molim vas zasto ste takvi popustljivi nismo mi kaze jedan brazil a mljudi nije ni brazil mi pa covjece pa kavi ste ljdui treba nekog molit pa znate koliko se vuce prica o ovom kolosincu zove ga susic kaze papiri kaze mu susic treba igrat ma mladu reprezentaciju on kaze necu ja za mladu nece mi dat klub kakvo je to obrazlozenje pa ljudi ja sam radi tog dolosinca cekao snimak utakmice sallkea jer je on igrao 18 min d avidim naseg bosanca a on frajer ovi ga zovu da se upozna sa reprezeentacijom da se pokrene oko tih papira da vidi atmosfera a taj lik i ne odgovori pa da kaze ja necu doci igrat cu za njemacku u 20 to mi treba radi kluba da bi rpije napredovao a li ne brinite igram za bosnu a reprezentaciju ali covjek nas ne **** ni 1 % pa ljudi sta je vama jeli treba nekog moliti nemogu da vjerujem sta citam mi smo nekome rezervna opcija ma mi nismo vise mali d abi bili nekome rezervna opcija..izgleda da ja nisam pravi bosanaca a vi ste pravi bosanci i ako je vas vecina ja cu to prihvatiti ali cu ostat pri svome misljenu :roll:
stvar i jest u tome sto je to tvoje misljenje...i imas pravo tako da mislis..ali ne mozes sad reci da ga ne zeli niko vidjeti..otkud znas danas sutra sve se moze promjeniti ;) svako ima pravo da igra za koga hoce...onaj koji se osjeca Bosancem i koji voli Bosnu on ce naravno igrati za nas..naravno ne treba nikog moliti...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 feb 2013, 23:39

Prvo udari ovo :
slika
Da nam je svima lakše čitati šta si htio reći :)
Gledaj, ja sam replicirao na tvoj post o pravim i krivim Bosancima na taj način da sam želio reći da je to u najmanju ruku besmisleno.

Poštujem tvoje mišljenje, ali on, nije još uvijek izgubljen za nas, ako je odbio neslužbeni poziv, a prihvatio službeni, to znači da se brine za svoju karijeru nogometaša.
Jagodić ne bi tek tako rekao da je on naš, da nemaju neki kontakt sa njim.
Kasnije se javio i rekao da ne može doći.

S obzirom da mu nisi papiri gotovi, ne može da igra za našu reprezentaciju u bilo kojoj kategoriji.
Ta izjava da je on rekao da ne može doći u U - 21 repku je lažna.
Papiri mu ne dopuštaju da igra, a ne Schalke, Schalke bi ga bio obavezan pustiti da ima papire.

Nismo mali sada, al pogledaj na našu mladež, koga mi to imamo u mlađim kategorijama da bi mogao nositi igru reprezentacije u budućnosti ?
Treba gledati u budućnost, a ne živjeti za moment.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 feb 2013, 23:40

da ga u ovoj ponosnoj prkosnoj najljepsoj drzavi na svijetu ne zeli niko vidjeti ni na slici da je on zaboravljena on je svabo za nas neka igra za svabe zelim mu d abude najbolji igrac svijeta ali sto dalje od bosne i hercegovine jer mi imamo malog vranjesa zukanovica pandzu koji postavljaju glavu gdje taj kolosinac nebi nogu iz razloga jer on ne voli bosnu (ova trojca je vole srcem isto kao i ja :evil: ) jer bi tu ako dodje da igra igrao iz koristi tako da neka igra za njemacku daleko mu nasa kuca od njegove bila.....on seeferovic i hajrovic su obicne izdajnice p....e koje gledaju svoje korist a neka pogleda sinsonju atmosferu neka pogleda smo jednu utakmicu u zenici koja se igra neka vidi kako se izgara za svoju reprezentaciju i on ce skontat da za ovu prkosnu bosnu nemoze svako igrat za ovu drzavu igraju zmajevi neka vidi kako se voli svoja drzava kako bi ga bosanci volili neka vidi kako dzeko bori se kako navijaci uzvikuju njegovo ime a svabe ce njegovo ime uzvikivat sigruno a znam da nisi fudbaler kako bi te svabe gledali kao obicnog cigana svabe koji oce da nam uzmu vize da nemozemo da hodamo po svijetu za tu reprezentaciju si se ti odlucio ma druze ne treba nam kolisnac i njemu slicni kad bi bili kao san marino..sretno u njegovoj karijeri prenesi mu ovako ali daleko mu bosna bila[/quote]
Jesi li ovo rekao i Begovicu kada je rekao da ce igrati za Kanadu?[/quote]
ovako nisam znao za begovica ali se ja ne slazem ni za medunjanina i za mujdzu sto igraju ali opet nikada se prema nekom enije bilo opzbiljnije kao prema ovoj 4 ipak on je zvat vec da dodje da se upozna e frajer nije nista ni odgovorio tako da nema price on je zavrsena prica citao sa na jednom portalu izgubili smo jos jednog igraca a a ja u reci kolosinac je izgubio nas tako da nije pozeljan u ovoj prkosnoj bosni a to ce ti potvrditi 90 % pravih bosanaca ;)[/quote]
pozeljan je itekako, zbog takvih kao ti covjek se moze osjecati nepozeljnim u nasem dresu pa odbiti poziv...nadam se da ti nece priustiti to zadovoljstvo...
mujdza svaku tekmu za reprezentaciju gine na terenu, tako da ne palamudruj bezveze..
a sto se tice medunjanina, u to vrijeme kad su oni lopovi sjedili u savezu, ja ga donekle i razumijem sto nije tada prihvatio poziv u reprezent...
u svakom slucaju, dobrodosao Kolasinac, bicakcic, i ostali, a tek onda, kada dodju, pa ne budu ginuli za repku, mozes nesto palamudrovati...
sreca pa se ti ne pitas....

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 07 feb 2013, 23:41

Javio je i cisto rekao da nije mogao doci jer mu klub nije dozvolio. Sta je jos mogao glavonja da uradi??

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 feb 2013, 23:47

vi njemu padnite na koljena jer ovaj majstor to je on i molite ga jbg to njemu inponuje mozda i prihvati a ako ne jbg staces to je njegovo on je bosanac ali igra za njemacku i seferocvic je bosnac bio pa nas izradi i hajrovic jer su lopovi tu u nasem savezu i dalje tako ti je to ja sam izgubio bolan vjeru u ove bosanse strance moj otac i jos koliko njih su trunuli u rovovima 4 godine da Bi imali ovu drzavu jos da ne spominejm koji su poginuli na putu spasa nase drzave a sada treba moliti nekog klecat mu...ali nebi dao ni nokat od pandze i vranjesa za njega ali i to ej moje misljenje ;)..a iskreno ako si ti majstore kolosinac daj ba reci nam zasto oklijevas zatso n dodjes i kazes ocu za bosnu da se zavrse papiri pa da i ja popustima li moras shvatit nakon ove dvojce svicaraca ja sam vliki pesimista
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 feb 2013, 23:48

Nego ti nama majstore stavi sliku igraca koji moze zamijeniti Spahu. :mrgreen:
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 feb 2013, 23:57

Ja nisam nigdje spomenuo u svom postu da ih se treba moliti, nego sam ti argumentovao i demantirao tvoje tvrdnje.
Sada, što ste vi svi kivni na dijasporce ( slučaj " Švicarci ), to sam već jednom gore pisao na ovoj istoj stranici ako se ne varam, to je druga stvar.

Na nama je da vjerujemo, i da se nadamo, i ponoviti ću neke forumaše, po ko zna koji put, da, ako ima ikakva mogućnost da neki od igrača naših korijena zaigra za nas, treba je iskoristiti, iscrpiti.
Ne moliti, ne klečati, ne se ponižavati kako ti imaš naviku da kažeš, nego jednostavno privoliti.

Naša budućnost nije sjajna, ako želimo rezultate i u budućnosti trebamo biti konkretni, hirurški precizni, i neumoljivi, u jednu ruku i dosadni, ali u cilju općeg dobra.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 07 feb 2013, 23:59

slika

slika
sead kolasinac

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 feb 2013, 00:08

Ova papcina ne zasluzuje temu. Brisite ovo :!:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, perun i 13 gostiju.