PS. Pisajući tekst, pogledah, i nasmijah se... Mullin ne iskoristi savršenu šansu za Kazan.
Europa League 2013/2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Europa League 2013/2014
Yup. Domaće igrače sačuva fortuna, mada su Béticosi dosta aktivniji u ovom trenutku. 
PS. Pisajući tekst, pogledah, i nasmijah se... Mullin ne iskoristi savršenu šansu za Kazan.
Sóc Culer.
"Simple football is the most beautiful. But playing simple football is the hardest thing." - Johan Cruyff
"Simple football is the most beautiful. But playing simple football is the hardest thing." - Johan Cruyff
EL je slabija sto zbog male nagrade sto zbog timova. Npr u Engleskoj timovi koji pobijede ili budu u finalu kupa dobijaju plasman u EL. Tako je vise puta bilo timova koji su ispali u drugi rang i u isto vrijeme igraju EL. Jos kad shvatimo kako se steli izvlacenje parova u engleskim skupovima, skoro svake godine u finalu oba kupa igra jedan tim iz top6 i jedan slabiji tim. Zadnji primjer je Wigan.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Consigliere
- Kontakt:
Ako vam se gleda FUDBAL gledajte, ako ne, nemojte i tacka
Betis vodi, ajmo lagano ka Derbiju Seville u osmini finala
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Rode? Šta je s njim?Neutral je napisao/la:Eintracht je ostao bez svog najboljeg igrača, teško da mogu nešto više bez njega protiv Porta. Zaista šteta.
Btw, navijači Frankfurta nastavljaju sa sjajnim koreografijama u Evropi.
Eintracht-ovi navijači rade nešto slično kao Gladbach-ovi prošle sezone (preko 10.000 u gostima protiv Lazia). Njemačke ekipe imaju strašnu podršku kući i u gostima, upravo su ova dva tima pravi pokazatelje ljubavi prema svom klubu.
Mislim da je to sada toConsigliere je napisao/la:Ako vam se gleda FUDBAL gledajte, ako ne, nemojte i tacka![]()
RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
BRAVO BETIS! 
Ma, nema veze taman. Ne bi Betis mogao proci jos jedno kolo.... I ovo je 'cudo' nakon onako nepovoljnog rezultata iz prve.Lillard0 je napisao/la:Mislim da je to sada toConsigliere je napisao/la:Ako vam se gleda FUDBAL gledajte, ako ne, nemojte i tacka![]()
Betis vodi, ajmo lagano ka Derbiju Seville u osmini finala. Golcina Rubena Castra. Steta sto se susrecu vec u iducem kolu, ali bit ce to poslastica.
Lep fudbal igra Betis, ljudi se bore za opstanak, a ovde laganica.
Kvalitet.
Evo Swansea izjednacio.
Evo Swansea izjednacio.
4 zuta u prvom i niti jedan u drugom, aaaaaaaaaaParadajz je napisao/la:Lep fudbal igra Betis, ljudi se bore za opstanak, a ovde laganica.Kvalitet.
Evo Swansea izjednacio.
Vidim mnogi kladinicari bogaraju na taj mec.Lillard0 je napisao/la:Plzenj..
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Boze dragi...Gunner4 je napisao/la:Vidim mnogi kladinicari bogaraju na taj mec.Lillard0 je napisao/la:Plzenj..
Nista to nije cudno, svako iskusan je igro na Cehe. Igra se na neutralnom terenu, protiv kluba koji jeste favorit ali dolazi iz zemlje koja je pred ratom i njima je najmanje do fudbala. Navijaci i igraci (ovi malobrojni Ukrajinci) razmisljaju o sebi i svojoj porodici dok ovi Brazilci kako pobjeci od tamo... 2 ko kuca..
Sta je tu cudno? Zar nije tako?Consigliere je napisao/la:Boze dragi...Gunner4 je napisao/la:Vidim mnogi kladinicari bogaraju na taj mec.Lillard0 je napisao/la:Plzenj..
Nista to nije cudno, svako iskusan je igro na Cehe. Igra se na neutralnom terenu, protiv kluba koji jeste favorit ali dolazi iz zemlje koja je pred ratom i njima je najmanje do fudbala. Navijaci i igraci (ovi malobrojni Ukrajinci) razmisljaju o sebi i svojoj porodici dok ovi Brazilci kako pobjeci od tamo... 2 ko kuca..
![]()
Ala se uzivio frajer na Areni
Mada je tekma prava.
Mada je tekma prava.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
Kao prvo: gdje si danas na Prijedlozima sa tim vidjenjima buducnosti?Gunner4 je napisao/la: Sta je tu cudno? Zar nije tako?
Kao drugo: igra se na odlicno popunjenoj Donbass Areni, domu Shakthara
Jesili siguran? Pisalo se da ce se mec igrati na Kipru.Consigliere je napisao/la:Kao prvo: gdje si danas na Prijedlozima sa tim vidjenjima buducnosti?Gunner4 je napisao/la: Sta je tu cudno? Zar nije tako?
Kao drugo: igra se na odlicno popunjenoj Donbass Areni, domu Shakthara
Drugo ne zalazim u taj dio foruma... Kladioncu sam prestao igrati ..
- franklampard8
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao utakmica.
Pratio sam uporedo nekoliko utakmica, taman vidim jedan gol kad komentator javlja da je pao neki naredni.
Podsjetilo me sve ovo na TOP GOL.
Pratio sam uporedo nekoliko utakmica, taman vidim jedan gol kad komentator javlja da je pao neki naredni.
Podsjetilo me sve ovo na TOP GOL.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Frankfurt - Porto, nevidjena tekma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.