BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Mogu mislit kolike će cijene "nabiti" tapkaroši za ovu utakmicu
. Danas gradom prolazim i vidim kod Sport life-a onu dvojicu papčina iz Švrakinog meni se čini. Kila gela na glavi, dva zuba u ustima, maxice i već se raspituju za karte i oni su tu bukvalno svaku temu 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Gdje se može kupiti karta?
Vjerujem da oni veze nemaju ni ko igra. Nadam se da ovu tekmu nece biti preprodaje, odnosno ako i kupe tapkarosi da ce past ovu tekmu..DooVe je napisao/la:Mogu mislit kolike će cijene "nabiti" tapkaroši za ovu utakmicu. Danas gradom prolazim i vidim kod Sport life-a onu dvojicu papčina iz Švrakinog meni se čini. Kila gela na glavi, dva zuba u ustima, maxice i već se raspituju za karte i oni su tu bukvalno svaku temu
- bistrikboy
- Kontakt:
Kad se pustaju karte u prodaju?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma za to se ne treba nikad brinuti, uvijek bude karata na stadionu i po sklizanim cijenama...TH14 je napisao/la:Gdje se može kupiti karta?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma kao uvijek u centrotransu u Ferhadiji...gringobih je napisao/la:Ma za to se ne treba nikad brinuti, uvijek bude karata na stadionu i po sklizanim cijenama...TH14 je napisao/la:Gdje se može kupiti karta?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bas sad protiv Viktorije ja i drug dosli bez karata, sacekali da svi udju i prisli redaru na istocnom ulazu, kazem mu prika izgubili smo karte a dosli smo iz daleka ako hoces naplati nam koliko su i karte, moramo uci, i covjek odmahnu glavom i bez da nam marke uzme pusti nas...bistrikboy je napisao/la:Ma kao uvijek u centrotransu u Ferhadiji...gringobih je napisao/la:Ma za to se ne treba nikad brinuti, uvijek bude karata na stadionu i po sklizanim cijenama...TH14 je napisao/la:Gdje se može kupiti karta?
Uci se uvijek moze
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
može mi neko pomoć,ako ko zna,koliko je još ostalo ulaznica za zapad,il bar jel' dovoljno da se neće rasprodat(zapad) u narednih par dana
Bio sam danas u poslovnici u Tuzli i rasprodan je zapad(50 karti),ostao jug,pa da znam dal' da kupujem to il čekam jarana da kupi zapad kad ode u Sarajevo.A gamad u agenciji,*** dvije,na pitanje : možete mi dat broj da nazovem agenciju u sarajevu,odgovaraju 'tu mi je negdje u papirima,mrsko mi tražit'
Bio sam danas u poslovnici u Tuzli i rasprodan je zapad(50 karti),ostao jug,pa da znam dal' da kupujem to il čekam jarana da kupi zapad kad ode u Sarajevo.A gamad u agenciji,*** dvije,na pitanje : možete mi dat broj da nazovem agenciju u sarajevu,odgovaraju 'tu mi je negdje u papirima,mrsko mi tražit'
Nad tobom sunce najljepše sja
Uzmes im sa pulta bilo kakav letak za ljetovanje 2013 i na ponudi ti pise broj od glavne centrale centrotransa..pinoglavi je napisao/la:može mi neko pomoć,ako ko zna,koliko je još ostalo ulaznica za zapad,il bar jel' dovoljno da se neće rasprodat(zapad) u narednih par dana
@gringobih, sumnjam da to pije vodu kad igra repka u Zenici kvalfikacijone tekme. U Sarajevu moze, jer svakako se ne napuni, mislim stadion je dosta veci.
Dakle, apsolutno je ok biti usljo i lazov.gringobih je napisao/la: Bas sad protiv Viktorije ja i drug dosli bez karata, sacekali da svi udju i prisli redaru na istocnom ulazu, kazem mu prika izgubili smo karte a dosli smo iz daleka ako hoces naplati nam koliko su i karte, moramo uci, i covjek odmahnu glavom i bez da nam marke uzme pusti nas...![]()
Uci se uvijek moze
ma našo sam broj,al et sutra il ću zaboravit il prespavat,pa valja do ponedjeljka čekat,pa reko ako ko slučajno zna da kažeFliX je napisao/la:Uzmes im sa pulta bilo kakav letak za ljetovanje 2013 i na ponudi ti pise broj od glavne centrale centrotransa..pinoglavi je napisao/la:može mi neko pomoć,ako ko zna,koliko je još ostalo ulaznica za zapad,il bar jel' dovoljno da se neće rasprodat(zapad) u narednih par dana
@gringobih, sumnjam da to pije vodu kad igra repka u Zenici kvalfikacijone tekme. U Sarajevu moze, jer svakako se ne napuni, mislim stadion je dosta veci.
hvala ugl
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Bosnia and Herzegovina vs USA - PROMO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart
Jurgen Klinsmann, selektor USA: "Bosna i Hercegovina ima fantastične igrače, sjajnog selektora i potpuno zasluženo su na prvoj poziciji u svojoj grupi. Morat ćemo dati sve od sebe da bi izborili pobjedu."
Ocekuje se topla dobrodoslica Amerima.
Ocekuje se topla dobrodoslica Amerima.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 07 avg 2013, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zreo si za bana zbog te slike...Ovo je sportski forum...
Dobro dobro, pretjero sam.
Jos sam pod uticajem dokumentarca na Al Jazeeri.
Slika je izbrisana.
Jos sam pod uticajem dokumentarca na Al Jazeeri.
Slika je izbrisana.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- velez_mostar
- Kontakt:
Zasto neko ne ukloni ovu sliku paljenja zastave??
Amerika je za nas uradila vise nego bilo koja zemlja, i definitivno trebamo pokazati toplu dobrodoslicu njihovoj reprezentaciji.
Amerika je za nas uradila vise nego bilo koja zemlja, i definitivno trebamo pokazati toplu dobrodoslicu njihovoj reprezentaciji.
Upravo tako, zasluzuju odlican docek. Ali 100% ce neke budale zvizdat himni, nadam se da ce stat na tome.velez_mostar je napisao/la:Zasto neko ne ukloni ovu sliku paljenja zastave??
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ta Amerika koliko je pomogla, toliko je i odmogla .. samo ću reći Banja Luka
generalno su najveća gamad na svijetu uz ći*ute i treba da im zabijemo 5 komada
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- velez_mostar
- Kontakt:
Da nije Amerika stala u zastitu svega sto se danas zove BiH (nisam rekao da nisu mogli vise), niti bi imao drzavu, niti reprezentaciju koja ce sada igrati protiv njih.JTS je napisao/la:ta Amerika koliko je pomogla, toliko je i odmogla .. samo ću reći Banja Luka
Ovo je sportski forum, ne bi da idem duboko u temu, i naravno da im treba zabiti 5 komada, to je sportski, ali isto tako onoga ko bude zvizdao treba odstraniti sa tribina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.