Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Jusuf Nurkić
Umjesto da raspravljate koliko je licnih napravio,bolje bi da napisete danasnju statistiku
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bihac96 je napisao/la:Umjesto da raspravljate koliko je licnih napravio,bolje bi da napisete danasnju statistiku
http://www.eurocupbasketball.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
imas ovdje statistiku
Sinoć su oko 22 sat prošli kroz Mostar. A što se utakmice tiče, pa i nije nešto vele pokaza, ono standardno. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Eh sutra je prilika da se Jusuf pogleda uzivo..U Sirokom od 19:00 sati..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
juka dominira na pocetku
Ima li kakav link za stream ? Hvala.
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jusuf Nurkic:
14 poena , 7 skokova, 1 asistencija. 18 value najvise u ekipi.
14 poena , 7 skokova, 1 asistencija. 18 value najvise u ekipi.
Za malo više od 17 minuta na parketu: 14 poena, šut (5/8), 7 skokova, 2 ukradene lopte, asistencija i blokada.
valorizacija 18.
Momak igra sjajno. Njemu je sada samo potrebno da dobija odgovarajucu minutazu i da radi sa dobrim trenerima. NBA mu ne gine.
Kako to strahovito izgleda uzivo, pa to je cudo jedno..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Tako dobar ?neno#4 je napisao/la:Kako to strahovito izgleda uzivo, pa to je cudo jedno..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Znao sam da je dobar, ali ovakoAmar Dzeko je napisao/la:Tako dobar ?neno#4 je napisao/la:Kako to strahovito izgleda uzivo, pa to je cudo jedno..
Kao sto kaze pomocni od Repese, NBA nije upitan, samo je upitno sta ce gore napraviti..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Lijepi dani bh. košarke zaista, a biće još i ljepši..neno#4 je napisao/la:Znao sam da je dobar, ali ovakoAmar Dzeko je napisao/la:Tako dobar ?neno#4 je napisao/la:Kako to strahovito izgleda uzivo, pa to je cudo jedno..![]()
![]()
Kao sto kaze pomocni od Repese, NBA nije upitan, samo je upitno sta ce gore napraviti..
Ronaldo - Isco - Bale
Šta kažete postoji li mogućnost da poraste još poneki cm , jer relativno je mlad
Godište: 1994
Visina: 212cm
Težina: 125kg
-
edinjo-bih
- Kontakt:
dio intervju-a Jasmina Repese za eurohopes:
-What is your opinion of these players?
Dario Saric: outstanding understanding of the game, ready to play different positions in team and always a real competitor. Has to improve his body.
Jusuf Nurkic: plays for Bosnian National team and Cedevita, very talented, began playing basketball very recently, he could be a bery modern high player who could play back to the basket and facing the rim. He just misses some experience.
Mislav Brzoja: I follow him less because he is playing in NCAA. A real competitor, has improved his strength in the USA but should play more.
Mario Hezonja: fisically extremely talented, great shooter and opened court player. Needs more minutes on the court.
Lovro Mazalin: plays in my team and I think that it’s very useful for him. Extremely mature for his age, great passer and understanding of the game. Can cover several positions.
Dragan Bender: high level talented player, it seems like he was born with ball. Has to improve his shoot.
Matej Gasper: has a huge talent but has to improve his body to be able to give his best.
Marko Arapovic: if he manages to improve his body to a certain level, there are no limits for him with all his talent.
-What is your opinion of these players?
Dario Saric: outstanding understanding of the game, ready to play different positions in team and always a real competitor. Has to improve his body.
Jusuf Nurkic: plays for Bosnian National team and Cedevita, very talented, began playing basketball very recently, he could be a bery modern high player who could play back to the basket and facing the rim. He just misses some experience.
Mislav Brzoja: I follow him less because he is playing in NCAA. A real competitor, has improved his strength in the USA but should play more.
Mario Hezonja: fisically extremely talented, great shooter and opened court player. Needs more minutes on the court.
Lovro Mazalin: plays in my team and I think that it’s very useful for him. Extremely mature for his age, great passer and understanding of the game. Can cover several positions.
Dragan Bender: high level talented player, it seems like he was born with ball. Has to improve his shoot.
Matej Gasper: has a huge talent but has to improve his body to be able to give his best.
Marko Arapovic: if he manages to improve his body to a certain level, there are no limits for him with all his talent.
Mene najvise raduje sto je on rodjeni pobjednik. Za njega nema jakog i teskog protivnika.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Moze sigurno, jos cm ili dva..no rules je napisao/la:Šta kažete postoji li mogućnost da poraste još poneki cm , jer relativno je mlad![]()
U Evropi ce ako ovako nastavi biti jedan od dominantnijih centara, a za NBA tu vec mnogo faktora igra ulogu..
Ronaldo - Isco - Bale
Ne vidim potrebu za daljnim rastom, a i mogucnosti su minimale, nek on iskontrolise ovo sto vec imaAmar Dzeko je napisao/la:Moze sigurno, jos cm ili dva..no rules je napisao/la:Šta kažete postoji li mogućnost da poraste još poneki cm , jer relativno je mlad![]()
U Evropi ce ako ovako nastavi biti jedan od dominantnijih centara, a za NBA tu vec mnogo faktora igra ulogu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.