Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Zdrijeb Grupne Faze
Za 2018 uvodi se pravilo :Francuska ce uvijek dobivati wild card za ostala prvenstva a ako to ne pomogne da prodju skupinu onda ce se kvalificirati direktno u 1/16 finala 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje su nestali oni dežurni branioci Platinia i Francuza 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
prije pocetka glavnog izvlacenja.. ne bi me cudilo da stave po tri kuglice BiH, Hrvatsku i Grcku...Cautinho je napisao/la:A kad će biti ždrijeb za tog uljeza iz 4. pota?
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Zdrijeb Grupne Faze
Meni je ovo ok opcija,ždrijeba se taj 9.,bez pravila,čista sreća.
Jedino ako je skroz regularno.
Nisam htio vjerovati u ove mutne poslove FIFA-e i UEFA-e,ali ovo provlačenje Francuza i čudne slučajnosti su i kod mene probudili sumnju.
Ne želim vjerovati da je stvar koju toliko volim ni na koji način neregularna i namještena.
Jedino ako je skroz regularno.
Nisam htio vjerovati u ove mutne poslove FIFA-e i UEFA-e,ali ovo provlačenje Francuza i čudne slučajnosti su i kod mene probudili sumnju.
Ne želim vjerovati da je stvar koju toliko volim ni na koji način neregularna i namještena.
Keep walking.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Evo sad citam da su se Holandjani i Englezi bunilibordo_Sarajevo je napisao/la:Sta ste odmah napunili gace ?!, koga god dobijemo u grupi, bit ce tesko, pa i Iran Alzir Australija ovo ono, mora se igrati 120 % i pametno protiv bilo koga. Samo mi krivo kako se ovi Francuzi provlace uvjek i stimaju kako njima odgovara i to ofirno, a niko od ovih velikih da reaguje na to.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kad smo svi objektivni reci cemo da je i jedna pobjeda ogromno nesto na ovom prvenstvu za nas. Tako da ko god da dodje bitno je osvjetlat obraz. Prvi put smo tu. Medju velikanima. Po meni je bolje dobit jaku grupu i iznenadit nekog, jer ce bit jak i motiv i sve, nego dobit nesto najlakse i govorit kako ovo moramo proc, lahka grupa i nista ne uradit i izgubit. Na ovom prvenstvu su najbolje ekipe tako da..Jednostavno treba pustit, uzivat samo sto cemo navijat za BiH. Nema potrebe da se zavaravamo da mozemo nesto golemo uradit. Drugi krug je u rangu osvajanja SP.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ne treba se toliko zamarati jacinom ekipa koje ce nam doci. Ko moze pretpostaviti kako ce se stvari odvijati kad krene takmicenje? Sjetite se samo Holandije na zadnjem Euru kad nisu mogli 3 pasa sastaviti, a svi ih se bojali i smatrali ih Top3 favoritima za titulu, a npr. Gana na SP 2006, koja je razvalila grupnu fazu, a niko igraca nije znao.
Nista nije sigurno, sve je moguce kad lopta krene sa centra.
Bitno je da smo mi medju elitom, da ce se o nama pisati i pricati slijdeceih 6-7 mjeseci. Treba uzivati i slaviti a ne sekirati se oko stvari koje na kraju ne moraju nista ni znaciti.
Nista nije sigurno, sve je moguce kad lopta krene sa centra.
Bitno je da smo mi medju elitom, da ce se o nama pisati i pricati slijdeceih 6-7 mjeseci. Treba uzivati i slaviti a ne sekirati se oko stvari koje na kraju ne moraju nista ni znaciti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ko nije znal ganske igrače 2006?
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakav je samo cirkusant i klaun ovaj Platini.. zajedno sa svojim pajdašem Blaterom kroje stvari kako njima odgovaraju, pišam im se na pozicije predsjednika ove dvije cirkusantske fudbalske ko fol kuće koje daju svima ista prava, pa Francuska da se nije plasirala sad njima bi njihov Mišel našao neko mjesto na SP-u makar nazor.. trebaju velike zemlje da se bune kad mi mali ionako nemamo pravo glasa, ovo je više smiješno postalo koliko se guraju, nije normalno, vidim Engleska i Holandija se bune, tako i treba, napokon da neko ustane protiv tog ušlje Platinija, pa ovaj je izgleda prevazišao Ušanovića po krimi radu..
znači, ako je već bilo odlučeno da će najlošije plasirana država sa oktobarske liste biti u tom specijalnom potu, zašto se sad mijenja to? znači da je bio bilo ko drugi u ovoj situaciju umjesto Francuske 100000% se pravila ne bi ništa mijenjala, nikakvog zrijebanja ne bi bilo, a ovako..
um klade valja, štela caruje
znači, ako je već bilo odlučeno da će najlošije plasirana država sa oktobarske liste biti u tom specijalnom potu, zašto se sad mijenja to? znači da je bio bilo ko drugi u ovoj situaciju umjesto Francuske 100000% se pravila ne bi ništa mijenjala, nikakvog zrijebanja ne bi bilo, a ovako..
um klade valja, štela caruje
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve informacije o zrijebu:

Pocetak: Petak, u 17:00h
Sesiri:
- Prvo slijedi izvlacenje timova iz POT1, i oni ce biti podjeljeni u razlicite Grupe. Brazil ide odmah u Grupu A.
- Nakon toga, izvlacice se tim iz POT4 [Europa], koji ce biti prebacen u POT2 [Afrika+J.Amerika]
- Poslije toga, slijedi izvlacenje timova iz POT2 [Afrika+J.Amerika]. Da se sprijeci da budu 3 Europska tima u jednoj grupi, bice napravljen POT X, sa 4 Juznoamericke ekipe iz POT1 [Brazil, Argentina, Uruguay, Kolumbija], i njima ce biti dodjeljena ta Europska ekipa, koja se nalazi u POT2.
- Onda slijedi izvlacenje POT3 i POT4 po normalnom redosljedu.

Pocetak: Petak, u 17:00h
Sesiri:
Tok zrijeba:Pot 1 (seeds)
Brazil, Argentina, Belgium, Colombia, Germany, Spain, Switzerland and Uruguay
Pot 2 (CAF and CONMEBOL teams)
Algeria, Cameroon, Cote d’Ivoire, Ghana, Nigeria, Chile and Ecuador (+1)![]()
Pot 3 (AFC and CONCACAF teams)
Australia, Iran, Japan, South Korea, Costa Rica, Honduras, Mexico and USA
Pot 4 (UEFA teams)
Bosnia-Herzegovina, Croatia, England, France, Greece, Italy, Netherlands, Portugal, Russia.
- Prvo slijedi izvlacenje timova iz POT1, i oni ce biti podjeljeni u razlicite Grupe. Brazil ide odmah u Grupu A.
- Nakon toga, izvlacice se tim iz POT4 [Europa], koji ce biti prebacen u POT2 [Afrika+J.Amerika]
- Poslije toga, slijedi izvlacenje timova iz POT2 [Afrika+J.Amerika]. Da se sprijeci da budu 3 Europska tima u jednoj grupi, bice napravljen POT X, sa 4 Juznoamericke ekipe iz POT1 [Brazil, Argentina, Uruguay, Kolumbija], i njima ce biti dodjeljena ta Europska ekipa, koja se nalazi u POT2.
- Onda slijedi izvlacenje POT3 i POT4 po normalnom redosljedu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 dec 2013, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
cim gosp. Blater nema sta da kaze na ovu promijenu sistema u zanji tren znaci da ma neka huska na ovome i sve i za ono sto neko napisa zasto ne bi bilo po tri puta i bosne i grcke ko ce znati da ce se sve repke ubaciti u bubanj mogu se zakleti francuza da nece biti 
- Donnie Darko
- Kontakt:
I kako sad ne pozelit Platiniju, Blatteru i ostaloj bagri sve najgore moguce, kako? Covjece pa ne mogu da vjerujem koliko nisko su se spremni spustit u ovim svojim ciganskih igricama.
Sad mi trebamo da se pretvaramo da nije kristalno jasno da su sanse da mi najebemo jedno 500% vece nego da najebe jedna **** Francuska. Pu kcerke im ****, i unuke ako su legalne.
Sad mi trebamo da se pretvaramo da nije kristalno jasno da su sanse da mi najebemo jedno 500% vece nego da najebe jedna **** Francuska. Pu kcerke im ****, i unuke ako su legalne.
- Consigliere
- Kontakt:
Priznajem, pogresan primjermaminho je napisao/la:ko nije znal ganske igrače 2006?
Ali, ipak su bili iznenadjenje
Fit Tony: I keep my friends close...
Ma ne znam zasto im je sve ovo trebalo. Ako su vec stimali, mogli su stimat kao i za baraz kada su izvukli "nosioca" Ukrajinu.. Dakle mogli su sebi ustimat grupu:
-Urugvaj
-Grcka
-Iran
-Francuska
To mi je nekako realnije, nego ovo sto su napravili. Mislim manje bi ih svijet mrzio
-Urugvaj
-Grcka
-Iran
-Francuska
To mi je nekako realnije, nego ovo sto su napravili. Mislim manje bi ih svijet mrzio
Protiv nas mogu al protiv boga dragog i pravde na putu boga ne mogu,ako odemo u onaj pot bit ce i uz boziju pomoc i silan inat bosanski da odemo dalje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
DDDDDDooobbbar post !Rule_hz je napisao/la:Protiv nas mogu al protiv boga dragog i pravde na putu boga ne mogu,ako odemo u onaj pot bit ce i uz boziju pomoc i silan inat bosanski da odemo dalje
- Bayern@heart
- Kontakt:
@Goalgetter zar je sutra izvlačenje ja sam pročitao negdje da je izvlačenje 6.dec u 17.00
jeli to bila promjena
jeli to bila promjena
- Goalgetter
- Kontakt:
Prekosutra, izvinjavam se. Moja greska, mislio sam da je vec cetvrtakBayern@heart je napisao/la:@Goalgetter zar je sutra izvlačenje ja sam pročitao negdje da je izvlačenje 6.dec u 17.00
jeli to bila promjena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.