Addict je napisao/la:Bok Mirke,mirke22 je napisao/la:Bok dečki,
Prvo da pozdravim sve realne i poštene forumaše čije komentare uživam pročitati da bih znao o čemu se radi u ovoj našoj (kakvoj/takvoj) ligi.
Nekad je bilo više vremena za pratiti i posjećivati utakmice (moralo se i odseliti radi posla), međutim sad većinu informacija upratim ovdje po forumu i zato veliko hvala svima ozbiljnijima koji daju provjerene informacije i drže forum na životu.
Inače navijam za Gošk, pa su me neki komentari ovdje natjerali da podijelim i svoje razmišljanje sa vama. Svi mi koji smo malo dulje upoznati sa ovom ligom znamo da se Gošk uvijek znao snaći ovako ili onako (ali nećemo se lagati, tko nije).
Nekad nam je to bilo drago, nekad nije, ali što smo bili stariji počne ti se to lagano gaditi i tjerati raju sa utakmica.
Međutim ovo što sam vidio pri kraju sezone u Gabeli i dva zadnja gostovanja me je ugodno iznenadilo. Možda može netko iz Mostara ili Konjica potvrditi, suđenje je bilo meni nevjerojatno, izuzimajući par grešaka na ovu ili onu stranu, na vrlo visokom nivou.
Zatim sam malo pogledao i tablicu, pa Gošk stvarno ima i prvi napad i prvu obranu i prvog strijelca lige (nije mala stvar)
Sad će me možda neki navijač Mladosti popljuvati, ali realno skor Mladosti P/N/I - 18/2/9 mene podsjeća na godine kad bi se Gošk borio za opstanak, tj. što ne riješiš - izgubiš.(Sa manje pobjeda naravno, ali razumijete)
Čak sam i ovdje pročitao dosta pohvala za ovogodišnja suđenja i prijeme gostiju u Gabeli. Nisam baš upućen da je se nekoga pokralo ili drastično oštetilo. Dok za momčad iz D-K nije baš tako. (Možda sam subjektivan ali mi se po svemu čini da je Gošk malo odmaknuo od one klasične seljačke ekipe - nabij, razbij). Pustite priče o kupovanju i sl., vjerujte mi, nema Gošk trenutačno za takve investicije, ove godine ljudi jednostavno igraju dobro.
Također bih spomenuo Jedinstvo. To što su ti momci i klub napravili par zadnjih kola u ovoj ligi graniči sa nadnaravnim, iako im je i Gošk radio o glavi (mislim čak prošle godine) kad su trebali napustiti ovaj rang natjecanja. Oni su (koliko znam) tako pošteno i borbeno odradili zadnje utakmice koje bi možda na kraju i mogle odlučiti putnika u viši rang, pobijedili u Banovićima i uspjeli kući otkinuti Mladost bod unatoč teškom pritisku sudaca.
Lijepo je što će zadnja utakmica odlučiti putnika u PL, osobno mislim da je Gošk ipak kvalitetniji i iskusniji i da ne bi trebao izgubiti, ali stvarno imam samo jednu želju za tu utakmicu. Neka je ne odluče suci pa makar bilo na kraju 5-0 za Mladost, popit ćemo pivu gore i čestitati vam na ulasku. (U tom slučaju vi častite)
Kako god bilo, u buduće se nadam vidjeti što više ekipa da slijede primjer Jedinstva.
Pozdrav
A kaj bi na vasu konstataciju o fer sudjenu rekel gospon Sabrija Topalovic?
Nisam toliko upoznat sa situacijom da dam dobar odgovor na pitanje (ne bih lupao), htio sam samo reći za ovo što sam uspio vidjeti.
Odnosillo se na situacije kad je nekoj momčadi "trebalo", bilo bi tu zaleđa već na svojoj polovici, penala na 20m i sl.
To u ovih zadnjih par kola nisam imao priliku vidjeti (bar u Gabeli) i Mostaru (iako su obje momčadi trebale bodove).