Euroliga 2014/15
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Euroliga 2014/15
Taman et birat se može 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Euroliga 2014/15
na poluvremenu razbijanje, 56:27

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Paaargoo

je li ne igra spanulis?
Oly who?
Igra, ali danas nula bodova. Zapazen jedino kad mu je Ante 2 blokade opalio. Raduje povratak Bostjana, naravno i dobra utakmica Navarra.
Igra, ali danas nula bodova. Zapazen jedino kad mu je Ante 2 blokade opalio. Raduje povratak Bostjana, naravno i dobra utakmica Navarra.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
K.C Rivers 
Tesko ce ovdje iko do breaka , pogotovo ako Vasilis ne bude mogao bolje od ovoga.
Danas Real igrao uzasnu utakmicu da bi opet lagano preokrenuo prije kraja.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Vasilisu prvi mec nakon povredeRaul_64 je napisao/la:Tesko ce ovdje iko do breaka , pogotovo ako Vasilis ne bude mogao bolje od ovoga.
Znam al zato kazem , jer novi mec je vec za 2 dana.Interista je napisao/la:Vasilisu prvi mec nakon povredeRaul_64 je napisao/la:Tesko ce ovdje iko do breaka , pogotovo ako Vasilis ne bude mogao bolje od ovoga.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
u pravu si za brejk nema sta traziti olympiacos niti barcelona u pireju ide ovo u majstoricu dok mi je zao za efesovu trecu cetvrtinu da nije bilo ludog riversa ko zna sta bi bilo duda je lisacRaul_64 je napisao/la:Znam al zato kazem , jer novi mec je vec za 2 dana.Interista je napisao/la:Vasilisu prvi mec nakon povredeRaul_64 je napisao/la:Tesko ce ovdje iko do breaka , pogotovo ako Vasilis ne bude mogao bolje od ovoga.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Večeras bi mogao da uleti brejk
Navijam da Fener prođe dalje,ali imam osjećaj(koji košta 1:3,5) da bi Makabi mogao da ih "uštine" večeras u sred Istanbula...
Mens sana in corpore sano.
taj voz su propustali... večeras će prije PAO iznenaditidjoleprijedor je napisao/la:Večeras bi mogao da uleti brejkNavijam da Fener prođe dalje,ali imam osjećaj(koji košta 1:3,5) da bi Makabi mogao da ih "uštine" večeras u sred Istanbula...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma ako PAO uzme ijednu utakmicu u seriji,to ce im biti premija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
lagano ovo cska dobija
Bice paklen F4
u revanš mečevima sve je moguće...cska je po meni najbliže plasmanu nakon 3.... fener teško, barsa teško, real će bar jednu izgubitirambo16 je napisao/la:Mogle bi ove serije biti ekstremno nezanimljive
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
CSKA uzima 3-0 lagano i mislim da su možda najveći favoriti ovde za titulu..A i red je nakon toliko godina i glupih/nesrećnih poraza da uzmu EL.DANTES je napisao/la:u revanš mečevima sve je moguće...cska je po meni najbliže plasmanu nakon 3.... fener teško, barsa teško, real će bar jednu izgubitirambo16 je napisao/la:Mogle bi ove serije biti ekstremno nezanimljive
Mens sana in corpore sano.
sve isto važi za real, + u madridu je F4...ali fener uzima... uzelio se trofej željka...djoleprijedor je napisao/la:CSKA uzima 3-0 lagano i mislim da su možda najveći favoriti ovde za titulu..A i red je nakon toliko godina i glupih/nesrećnih poraza da uzmu EL.DANTES je napisao/la:u revanš mečevima sve je moguće...cska je po meni najbliže plasmanu nakon 3.... fener teško, barsa teško, real će bar jednu izgubitirambo16 je napisao/la:Mogle bi ove serije biti ekstremno nezanimljive
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ali taj Madrid je mnogo nesrećan za Špance. . .
F4 se manje-više zna
I jedan finalist. . .
F4 se manje-više zna
I jedan finalist. . .
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.