Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Stari forumasi
stza bih dao da se vratim u 2009. 
Još nekoliko dana i bit će tačno 30 mjeseci kako sam na ovom forumu. Da nisam halalio onaj prvi profil sad bi imao i preko 6000 postova.
Ih kako vrijeme brzo prolazi.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Tacno 5 godina i dva dana...
Kako brzo prodje vrijeme,kao da sam se prije sedmicu dana prijavio jbt
Kako brzo prodje vrijeme,kao da sam se prije sedmicu dana prijavio jbt
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Syebao ga Škotski referendum.Head je napisao/la:Sta je sa Duke of Wellington?
Dobar forumas, pametan momak.Belmin6 je napisao/la:Syebao ga Škotski referendum.Head je napisao/la:Sta je sa Duke of Wellington?
1946
Nema ga odavno i nije Zenicanin ali se druzio s takvimaBaDa12 je napisao/la: Jesam li propustila povratak, ili ovaj forumaš nije od marta tu?
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=27476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=5817" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad čitam neke stare postove, pa i on naleti. Sjetih se da je bio interesantan forumaš. Čini mi se Zeničanin.
Ako je i dalje tu,![]()
Dobar momak,korektan,fino odgojen,pravi topnik
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Malo jače od 3 ipo godine.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Zadnji put prijavljen/a:
16 okt 2014, 09:02
Pet i po godina

16 apr 2009, 19:56
Zadnji put prijavljen/a:
16 okt 2014, 09:02
Pet i po godina
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ima li ko "stariji"? 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ih sta sam accaunta promijenio, ja sam od 2009-te. Sigurno da sam imao 10-ak profila. 
1946
Drzis se dugo na ovom iako si par puta trebao letiti hahahaHead je napisao/la:Ih sta sam accaunta promijenio, ja sam od 2009-te. Sigurno da sam imao 10-ak profila.
Letio sam i na ovom pa su me vracaliarelinho je napisao/la:Drzis se dugo na ovom iako si par puta trebao letiti hahahaHead je napisao/la:Ih sta sam accaunta promijenio, ja sam od 2009-te. Sigurno da sam imao 10-ak profila.
1946
I onda kažu da ja imam šteluHead je napisao/la:Letio sam i na ovom pa su me vracali
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma na dan kad smo igrali u Litvaniji, na bajram poceo gringo pametovati, prizeljkivati kiks i ja posaljem gdje mu je mjestoVirtu4l je napisao/la:I onda kažu da ja imam šteluHead je napisao/la:Letio sam i na ovom pa su me vracali
1946
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Za divno čudo.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Dva put trajno ali borim se. Doduše jednom sam "greškom" dobio trajni 
DRUG NEBI TI PUNCA
Joj teme, prelistah cijelu, bas se podsjetih nekih likova iako nickove jako slabo pamtim. Netko je spomenuo par stranica prije da forumase pamti po avatarima. Isti sam, pamtim samo one koji pisu na odredjenim i slabije posjecenim temama na kojim stalno visim pa su mi tu stalno pred nosom.
Meni ovo treci profil. Na forumu sam tri godine, sest mjeseci i dva dana. Ni sam nebi rekao da je toliko proslo
Iako sam pratio par mjeseci prije jednu odredjenu temu, al to se ne broji
Najvise zalim za Devilom. Jest da me jednom banovao zbog neke reklame za koju nisam znao da ne smjem postavit, al po meni svakako najbolji forumas. Vidio sam da je nakon ostavke ulazio par puta da pozdravi raju
Vidim da se spominjao i raul-zakon
Jedan od najjacih. To su bila vremena na temi Ljubav i Sex(Tu sam dugo bio Jack777Pott
). Tamo je bilo jos zanimljivih forumasa, prije svih legenda reala, al od kad sam nasao curu ostavio sam sviju da i dalje kukaju a ja se prepustio uzivanju.
Bas sam gad
I gdje nam je BParena? Nisam odavno naletio na neki njegov post. Il je napustio forum il se ne srecemo. Zanimljivo i neki dan u Zenici i nema ga na njegovom radnom mjestu. Da nije napustio ovaj svijet?
Meni ovo treci profil. Na forumu sam tri godine, sest mjeseci i dva dana. Ni sam nebi rekao da je toliko proslo
Najvise zalim za Devilom. Jest da me jednom banovao zbog neke reklame za koju nisam znao da ne smjem postavit, al po meni svakako najbolji forumas. Vidio sam da je nakon ostavke ulazio par puta da pozdravi raju
Vidim da se spominjao i raul-zakon
I gdje nam je BParena? Nisam odavno naletio na neki njegov post. Il je napustio forum il se ne srecemo. Zanimljivo i neki dan u Zenici i nema ga na njegovom radnom mjestu. Da nije napustio ovaj svijet?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.