KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
vasiljević i sad klasa za ove zahiragiće i slične iz domaće lige, odmah vidiš, bez statistike...sad sam siguran da je mogao kvalitetno 10 minuta gordića mijenjati protiv rusa....
Istog sam misljenja poslje sinocnje utakmicefrenki je napisao/la:vasiljević i sad klasa za ove zahiragiće i slične iz domaće lige, odmah vidiš, bez statistike...sad sam siguran da je mogao kvalitetno 10 minuta gordića mijenjati protiv rusa....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma to su vas vaši novi sponzori malo pustili da bude neizvjesno 

Dobro su i danas odigrali, vidi se da se trude, da ima akcija, da se nesto radi. Nisu igrali Vasiljevic, Residovic i Ikonic, tako da je moglo i bolje ja mislim, ali i ovi koji su igrali su dobro odigrali, Durak, Šarić, Delalić...Djordjevic logicno...
Zato nece biti neizvjesno kada vi dodjete u Skenderijusb1996 je napisao/la:Ma to su vas vaši novi sponzori malo pustili da bude neizvjesno

SARAJEVO
-
- Kontakt:
Iskreno, dabogda nas trpali, otkad je Bosna propala i Široki je krenuo silaznom putanjom
Željo i Sarajevo su vječiti, gradski derbi s velikom tradicijom ,ali što su Bosna i Široki znali napraviti spektakl u oba grada može se komotno stavit u istu rečenicu s prvonavedenim.
Nadam se za par godina opet finale Široki-Bosna
Željo i Sarajevo su vječiti, gradski derbi s velikom tradicijom ,ali što su Bosna i Široki znali napraviti spektakl u oba grada može se komotno stavit u istu rečenicu s prvonavedenim.

Slazem se.felix123 je napisao/la:Iskreno, dabogda nas trpali, otkad je Bosna propala i Široki je krenuo silaznom putanjom

Sto vise jakih klubova u ligi bi unaprijedilo nasu kosarku, samim time bi bilo vise publike, vise sponzora i vise potencijalnih reprezentativaca.
SARAJEVO
Nek on bude ko Neno, ali novi Vanjak će i vas zatrpati kao u stara vremenafico je napisao/la:Zato nece biti neizvjesno kada vi dodjete u Skenderijusb1996 je napisao/la:Ma to su vas vaši novi sponzori malo pustili da bude neizvjesnoTrpat ce vas Delalic k'o Neno Markovic prije desetak godina

- ASD
- Kontakt:
Kamo srece i jedan i drugi bili upravu.sb1996 je napisao/la:Nek on bude ko Neno, ali novi Vanjak će i vas zatrpati kao u stara vremenafico je napisao/la:Zato nece biti neizvjesno kada vi dodjete u Skenderijusb1996 je napisao/la:Ma to su vas vaši novi sponzori malo pustili da bude neizvjesnoTrpat ce vas Delalic k'o Neno Markovic prije desetak godina
Hoce taj Vanjak igrati za nas, ili ide komsijama?sb1996 je napisao/la:Nek on bude ko Neno, ali novi Vanjak će i vas zatrpati kao u stara vremenafico je napisao/la:Zato nece biti neizvjesno kada vi dodjete u Skenderijusb1996 je napisao/la:Ma to su vas vaši novi sponzori malo pustili da bude neizvjesnoTrpat ce vas Delalic k'o Neno Markovic prije desetak godina

Pa ako bude valjao zaigrati ce za susjede, ako ne onda ce se trampti sa nama za njima bolje
Ali eto imi smo nesto uboli sa stipanovicem (opet izgubili sa zubcem) mada opet taj nije bio u sirokom
Sistema nema jer svaki hrvat, srbin i crnogorac su domaci
Davno sam ja rekao to pravilo se mora ukinuti i uvesti ono izraelsko/tursko/rusko da svakog momenta na parketu moraju biti 2 sa domacim kosarkaskim drzyvljanstvom
E to bi bio veliki napredak
Ali eto imi smo nesto uboli sa stipanovicem (opet izgubili sa zubcem) mada opet taj nije bio u sirokom
Sistema nema jer svaki hrvat, srbin i crnogorac su domaci
Davno sam ja rekao to pravilo se mora ukinuti i uvesti ono izraelsko/tursko/rusko da svakog momenta na parketu moraju biti 2 sa domacim kosarkaskim drzyvljanstvom
E to bi bio veliki napredak
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sabahudin Basovic novi sef omladinskih selekcija, bivsi trener Gradjanskog..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hvala Bogu, KK Bosna opet počinje ličiti na nešto
Ima li kakva medalja za nas koji smo je pratili i u poluamaterskoj A1 ligi, još i piskarali ovde

Ima li kakva medalja za nas koji smo je pratili i u poluamaterskoj A1 ligi, još i piskarali ovde

1946
Najveca medalja za nas bi bila sljedece ili one tamo sezone, da u Skenderiji padaju Zvezda, Buducnost, CibonaBitiSrcemVezan je napisao/la:Hvala Bogu, KK Bosna opet počinje ličiti na nešto![]()

SARAJEVO
Meni se taj potez nimalo ne sviđa.Ethel je napisao/la:Sabahudin Basovic novi sef omladinskih selekcija, bivsi trener Gradjanskog..

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Opet stara gardaCashMan je napisao/la:Meni se taj potez nimalo ne sviđa.Ethel je napisao/la:Sabahudin Basovic novi sef omladinskih selekcija, bivsi trener Gradjanskog..
Nije los trener, dosta je mladih igraca proslo kroz Gradjanski, dosta prilike su dobijali a dolazili su obicno iz Buducnosti Bijeljina sto vodi Dario Cojic...CashMan je napisao/la:Meni se taj potez nimalo ne sviđa.Ethel je napisao/la:Sabahudin Basovic novi sef omladinskih selekcija, bivsi trener Gradjanskog..
Miljan Saric, Djordje Micic, Luka Jovanovic mi padaju na pamet na prvu...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ne rece mi niko, sta je fazon s onim "clanskim karticama" sto su dijelili na turniru? Gdje se mogu koristiti, i skupljati ti "poeni"? Mozes valjda ako skupis dovoljno poena kupovinom proizvoda od sponzora, koristiti kao ulaznicu na utakmicu ?
Prati upute na onom bijelom kartončiću u kojem si dobio karticu, ja sam se prijavio, za sada nema nikakvih ponuda, valjda budu popusti u nekim Bosninim sponzorima.JHam je napisao/la:Ne rece mi niko, sta je fazon s onim "clanskim karticama" sto su dijelili na turniru? Gdje se mogu koristiti, i skupljati ti "poeni"? Mozes valjda ako skupis dovoljno poena kupovinom proizvoda od sponzora, koristiti kao ulaznicu na utakmicu ?
Ne znam ni ja koji je tačno fazon, valjda na zvaničnoj objave. Ako šta saznam u međuvremenu, napisat ću na temi.
SARAJEVO
Nije mi dalo da se prijavim, mozda sad radi probat cu, pojavi se ono polje neko kad unesem, i samo nestane ne mogu nista kliknutifico je napisao/la:Prati upute na onom bijelom kartončiću u kojem si dobio karticu, ja sam se prijavio, za sada nema nikakvih ponuda, valjda budu popusti u nekim Bosninim sponzorima.JHam je napisao/la:Ne rece mi niko, sta je fazon s onim "clanskim karticama" sto su dijelili na turniru? Gdje se mogu koristiti, i skupljati ti "poeni"? Mozes valjda ako skupis dovoljno poena kupovinom proizvoda od sponzora, koristiti kao ulaznicu na utakmicu ?
Ne znam ni ja koji je tačno fazon, valjda na zvaničnoj objave. Ako šta saznam u međuvremenu, napisat ću na temi.

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, MElloo i 12 gostiju.