Transferi, igrači Premijer Lige BiH

Pirke
Kontakt:

Re: Najbolji igrač polusezone 2009.

Post Postao/la Pirke » 30 nov 2009, 20:31

Džafić i Škoro
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 nov 2009, 20:32

gdje je Jackson ;)
A C A B !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 nov 2009, 20:35

Fale Jackson Mesanovic
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 30 nov 2009, 20:40

čuj stojan vranješ, toni šunjić....halo za klasu bolji od njih i po meni najbolji igrač ove lige uz škoru je cocalić, a to će se ubrzo dokazati
Strauss Junior

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 nov 2009, 20:41

TheManiacs je napisao/la:Fale Jackson Mesanovic
Fali Mesanovic ali neznam kakav je ovdje Bekric stavit pa covjek nije ni upola odigrao kao prosle sezone zabio 5 golova ako se nevaram od toga 4 iz penala a Jackson neznam je li trebao biti tu bio je suspendovan prvih par kola tako da se nije mogao do kraja dokazati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

borac_sampion
Kontakt:

Re: Zimski prelazni rok !!!

Post Postao/la borac_sampion » 30 nov 2009, 21:03

kad krece prelazni rok??
TREĆI PUT ČASTIMO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 nov 2009, 21:07

borac_sampion je napisao/la:kad krece prelazni rok??
Pred kraj decembra mislim

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 30 nov 2009, 21:08

FK Sarajevo je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:kad krece prelazni rok??
Pred kraj decembra mislim
hvala
TREĆI PUT ČASTIMO

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 nov 2009, 21:13

e ako je on najbolji igrac ja sam onda najveci talenat evrope...[/quote]
Ko je burazeru po tebi najbolji igrac lige , al hajd realno molim te :?:
Sto bolan sam sebe pokusavas slagati haj mi samo to reci
@ jovanbl - skoru sigurno neces vidjeti u borcu, to ti garantujem :D[/quote]
bilbija daleko najbolji igrac nase lige[/quote]
poslije huntelaara mozda[/quote]

Koliko je skoro ove polusezone dao golova da nisu iz penala ? :roll:[/quote]

A, koliko golova dade onaj talijanski stoper pa bijase najbolji igrac Svjetskog prvenstva? Ili, koliko je Pancev davao, a koliko Prosinecki ili Dejo, pa koje bio bolji igrac. Ebote fudbalski znalci sve kroz golove gledaju[/quote]

jao logike cuj kolko je kanavaro dao golova pa opet bio najbolji igrac. uredu je mladicu sa tobom nema vise rasprave po tebi najbolji mora bit onaj ko da najvise golova.shvatili smo.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 nov 2009, 21:14

Skoro zabio 3 iz penala i 6 iz igre i jos dao 3 asistencije

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 21:20

FK Sarajevo je napisao/la:Ja nekontam kako vi manijaci tako razmisljate kakvih bolan 150.000-300.000 covjece pa toliko Zeljo trazio za njega dok je imao ugovor a da sad kad nema ugovora dobije toliko kako se mogu samo gluposti pisati a sto se tice Colica ako Bog da on ce kod nas prije 2 godine je bio blizu prelaska i rekao je da bi volio igrati za Sarajevo jer je organizovana ekipa
Ja ne kontam kako vas vise toliko interesuje Zeljo i stvari koje se desavaju u Zelji. Sto bi tebe, recimo, bolio vrsnjak koliko ce Zeljo para dobiti za Cocalica ili za nekog drugog? Sto se opterecujete time pored kluba za koji navijate .. :?

Jeli to tebi Coca rekao te stvari .. :mrgreen: E cuj prije dvije godine .. Svakakvih likova .. :mrgreen: :mrgreen:
FK Sarajevo je napisao/la:Ma mastaju pa mi smo od Pandzinog transfera i Europa lige dobili preko 1.5 miliona maraka
Hajde da se malo raspitam pa da budemo sigurni, mislim da su TRI miliona u pitanju .. :mrgreen: :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 nov 2009, 21:24

Stole iz Bora je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Ja nekontam kako vi manijaci tako razmisljate kakvih bolan 150.000-300.000 covjece pa toliko Zeljo trazio za njega dok je imao ugovor a da sad kad nema ugovora dobije toliko kako se mogu samo gluposti pisati a sto se tice Colica ako Bog da on ce kod nas prije 2 godine je bio blizu prelaska i rekao je da bi volio igrati za Sarajevo jer je organizovana ekipa
Ja ne kontam kako vas vise toliko interesuje Zeljo i stvari koje se desavaju u Zelji. Sto bi tebe, recimo, bolio vrsnjak koliko ce Zeljo para dobiti za Cocalica ili za nekog drugog? Sto se opterecujete time pored kluba za koji navijate .. :?

Jeli to tebi Coca rekao te stvari .. :mrgreen: E cuj prije dvije godine .. Svakakvih likova .. :mrgreen: :mrgreen:
FK Sarajevo je napisao/la:Ma mastaju pa mi smo od Pandzinog transfera i Europa lige dobili preko 1.5 miliona maraka
Hajde da se malo raspitam pa da budemo sigurni, mislim da su TRI miliona u pitanju .. :mrgreen: :mrgreen:
Zato sto neki preseravaju u nekim stvarima kako bi tebi bilo kad bi ja rekao Skoro nema ugovora ode za 3 miliona bil to bila i glupa i suplja prica a ovo za Europu budi siguran Pandza 300.000 eura-600.000 km Prvo kolo Europa lige je 90.000 eura a onda kako ides naprijed vise love i plus posjeta koja je bila preko 15.000 zamisli koji novci

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 21:25

jovanbl je napisao/la:kada sam neki dan procitao izjavu fisera da bi u borcu rado vidjeli skoru , mislio sam da luepta po obicaju.
Medjutim , informacije koje imam , a jako su dobre :) govore da u upravi borca raazmisljaju ozbiljno o toj mogucnosti, kao i o malom dzaficu iz veleza.
Razumijem ja vasu upravu i njihove zelje ali sam skoro 100% uvjeren da Skoro NIKAD ne bi igrao za neki drugi klub iz nase lige.
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 21:27

FK Sarajevo je napisao/la:

Zato sto neki preseravaju u nekim stvarima kako bi tebi bilo kad bi ja rekao Skoro nema ugovora ode za 3 miliona bil to bila i glupa i suplja prica a ovo za Europu budi siguran Pandza 300.000 eura-600.000 km Prvo kolo Europa lige je 90.000 eura a onda kako ides naprijed vise love i plus posjeta koja je bila preko 15.000 zamisli koji novci
Iskreno, bolio bi me vrsnjak za sve te price. J.be se meni za koliko para Sarajevo prodaje ili kupuje igrace, meni je bitan samo Zeljo i stvari vezane za transfere u Zelji.
AMAR OSIM

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 nov 2009, 21:30

jovanbl je napisao/la:kada sam neki dan procitao izjavu fisera da bi u borcu rado vidjeli skoru , mislio sam da luepta po obicaju.
Medjutim , informacije koje imam , a jako su dobre :) govore da u upravi borca raazmisljaju ozbiljno o toj mogucnosti, kao i o malom dzaficu iz veleza.
Razumijem ja vasu upravu i njihove zelje ali sam skoro 100% uvjeren da Skoro NIKAD ne bi igrao za neki drugi klub iz nase lige.
lupeta covjek opasno,iako ne volim sarajevo ni skoru,siguran sam da on nikad u BiH ne bi igrao ni za koga osim za komsije.
Posteno i fer,nema sta,ljubav prema klubu na nivou,RESPECT:

Isti je slucaj i sa Dzaficem,nema sansi da ode u Banjaluku,GARANTUJEM.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

tm87 mosa ljoZe
Kontakt:

Post Postao/la tm87 mosa ljoZe » 30 nov 2009, 21:59

ubjedljivo alen skoro..............igrac koji jednim poteezom rijesi tekmu...kako bih dobro dosao jedan ovakav igrac uz alena u zelji.....hm masta radi svasta

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 nov 2009, 22:05

anketa napravljena bez najboljega igrača jesenjega prvaka, dalibora šilića

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 30 nov 2009, 22:07

bh hrvat je napisao/la:anketa napravljena bez najboljega igrača jesenjega prvaka, dalibora šilića
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:07

ne moze se bas reci koji je igrac najbolji imaju za to statistike, sada kada bi se islo po pozicijama to bi vec bilo lakse odrediti... ovdje svatko glasa za svoje i to je to... po meni ja dajem tri igrača a to su wagner, škoro i bilbija...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 nov 2009, 22:09

Mozemo mi naprdivati do iznemoglosti, ali nista od toga..U naslovu teme navedena je cijela 2009. godina, mislim da se nije ciljalo na to, ali kad je vec spomenuto, ne mogu a ne spomenuti najboljeg defanzivca koji je igrao u zajednickoj Ligi, Stanisu Nikolica, barem meni je najbolji bio :D Njega cu uvijek zeljeti u svojoj ekipi..

Sto se ove polusezone tice, Alen Skoro je preporodio FK Sarajevo svojim nastupima, izdvojio bih njega. Bilbija je postigao dosta golova ove polusezone, pa i Stajic jbt, prvi strijelac Lige je covjek, nema ga na anketi, znaci, khm :P Vidim ovi momci iz Prijedora dosta hvale Avdukica, a i ja sam ga imao priliku gledati, broj primljenih golova Rudara je najbolji pokazatelj njegove trenutne forme, obzirom da Rudar igra premijernu sezonu u PL..Nisam najbolje pratio Siroki, ali ne sumnjam da je Silic i ove sezone jedan od ponajboljih igraca tima i Lige uopste.

Iz svoga tima, na anketu bih stavio Adina Dzafica, te Asima Skaljica, njih dvojica svojim partijama u ovom dijelu takmicenja mogu da ravnopravno konkurisu ostalima. Asim je, uz Cocalica, najbolji stoper Lige, i samo medijska paznja, koju su imali neki drugi igraci (?) mu je nedostajala da zaigra i za reprezentaciju, ubijedjen sam.

Tri igraca koja ja pisem u notes :D : Skoro, Dzafic, Stajic ..
Support Velez, It's logical! ★

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, ristagrad i 24 gosta.