Zaostali jer nismo feminizirani?Lillard je napisao/la:Kakvi bolidi zaostali...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Re: Odg: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Da.Curry je napisao/la:Zaostali jer nismo feminizirani?Lillard je napisao/la:Kakvi bolidi zaostali...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidimo se u play offuLillard je napisao/la:Da.Curry je napisao/la:Zaostali jer nismo feminizirani?Lillard je napisao/la:Kakvi bolidi zaostali...

A neko je feminiziran jer cupa obrve. Dragi kari, opet si opterecen mojim vanjskim izgledom, pa dokle 
Nije Problem u cupanju obrva, svjesni su oni svi da svaki dan prolaze pored takve raje, a sigurno se i druze s njima a nista im ne govore, vec u ovakvim diskusijama kad ih onako u paru posaketam, nemaju za sta drugo da se uhvate, pa kao, pedderru cupas obrve
Sama cinjenica da nekome kazes da je pedderr dovoljno govori o tvom kulturoloskom i mentalnom stanju.

Nije Problem u cupanju obrva, svjesni su oni svi da svaki dan prolaze pored takve raje, a sigurno se i druze s njima a nista im ne govore, vec u ovakvim diskusijama kad ih onako u paru posaketam, nemaju za sta drugo da se uhvate, pa kao, pedderru cupas obrve

naprijed rejal
Izgleda da je ovdje sve riješeno,
Aragon - Cacio 22:36
harishp - lafomamone 36:22
Aragon - Cacio 22:36
harishp - lafomamone 36:22
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Može li se kako onom tomasson20 dati preko štele kanta ? Koja botina
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Je ovaj Sveti naporan lik majko mila. Yebale te obrve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hahaha a kako nije.Cartman je napisao/la:Je ovaj Sveti naporan lik majko mila. Yebale te obrve.
Preko 4 stranice se to svadja jer mu je neko spomenuo te slavne obrve.
Cupaj ih yebote, koga briga za tvoje obrve na forumu svega ti?
Oj majko, odem na temu Bayerna malo citat, kad i tamo ovaj o obrvama. Sta je ovo?

Oj majko, odem na temu Bayerna malo citat, kad i tamo ovaj o obrvama. Sta je ovo?

Harishp i ovaj Calcio kakav bi to sudar bio u finalu 
Kakve obrve.... kakva je ovo prica...
Evo da se ija izjasnim oko ovog nemam potrebe da cupam (jer imam fino oblikovane obrve)
jednom mi je cura predlagala da samo malo pocupa ali ne dolazi u obzir ni dlakica dvije...
A da mi smeta sto drugi cupaju... ne smeta mi neka cupaju a ono kad vidim nekog obrve spojile
pa nemogu pricat snjim, nemogu ga gledati u oci pa moram ono
a onda opet pogledas u te obrve...
dodje mi da kazem ajd pocupaj te obrve vise.

Kakve obrve.... kakva je ovo prica...
Evo da se ija izjasnim oko ovog nemam potrebe da cupam (jer imam fino oblikovane obrve)

A da mi smeta sto drugi cupaju... ne smeta mi neka cupaju a ono kad vidim nekog obrve spojile

Zadnja izmjena: Zamora, dana/u 28 dec 2014, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
X
Uvalio se frajer sa obrvama, bolje da je šutio jednostavno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma yebe mi se za obrve, nego je nevjerovatno naporan sa tom pricom i gdje god taj lik pise, tema je obrve. Citao sam sad ove pizdarije od pocetka, i on je zapoceo prcanje na racun virtuala. Naravno da ce dobit odgovor, ali je on tako osjetljiv da mora preko 5 stranica branit svoje cupanje obrva. Nije mi jasno odakle uopste ta prica na forumu, valjda je postavljao neke slike tih obrva ili sta vec ne. Ne razumijem odakle nekome ta potreba.
Ma valjda bila tema u vezi toga na temi odjeca obuca i td, i ovaj ga curry prca što je pokazivao da čupa šta li već, a on se prima ko na udicu.
Glupo čitat o obrvama se raspravljaju

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Topnice ne prcam ga ba,prca on sam sebe,ali kad sam uvidio koliko je dosadan prestao sam,tako da necu vise dirati naseg svetog anthony davisatopnik1 je napisao/la:Ma valjda bila tema u vezi toga na temi odjeca obuca i td, i ovaj ga curry prca što je pokazivao da čupa šta li već, a on se prima ko na udicu.

Oni raspravljaju o obrvama i onda vi raspravljate o tome kako oni raspravljaju o obrvama

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A onda ti raspravljaš kako mi raspravljamo kako oni raspravljaju o obrvama
obrvception 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sa postom prije nisam raspravljao nego sam ukazao na cinjenicutopnik1 je napisao/la:A onda ti raspravljaš kako mi raspravljamo kako oni raspravljaju o obrvamaobrvception

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I onda topnik raspravlja kako otelo raspravlja o raspravljanju topnika i cartmana kako ja raspravljak tj.samaram anthony davisa
i onda dodje cashman i sve vas banuje 

Yebi se cartman, dao sam ti shes bodova na listi za forumasa 

naprijed rejal