FC Barcelona (Gefufna i prijatelji :kava)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona (opšte diskusije)

Post Postao/la messilla » 19 maj 2015, 23:37

Svetac, đe ti je podrška? :P

A evo currya, ja se izvinjavam. :tralala:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 23:39

messilla je napisao/la:Svetac, đe ti je podrška? :P

Ne diraj čovjeka, odabrao je pravičnu stranu, logično :kafa:
naprijed rejal

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 19 maj 2015, 23:40

messilla je napisao/la:Svetac, đe ti je podrška? :P

Momčino ne znam fakat o čemu pričaš,malo objašnjenja fakat ne bi bilo na odmet,ili me miješaš sa nekim namjerno i tako provociraš ili to radiš nesvjesno stvarno misleći da sam taj,imao sam samo jedan nick prije ovog i to sigurno nije bio curry.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 maj 2015, 23:41

618 postova dnevno, a nije curry :lol: :lol:

bit ce mu nick @nihoni banovan pa mora vratit stari :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 19 maj 2015, 23:44

Lillard je napisao/la:618 postova dnevno, a nije curry :lol: :lol:

bit ce mu nick @nihoni banovan pa mora vratit stari :lol:
17 postova dnevno,tako da tvoja tvrdnja pada u vodu,možeš ovo i provjeriti naravno tako što ćeš kliknuti na moj avatar,da te malo obučim kad sam već tu :kafa:
Ima forumaša sigurno koji ostavljaju više postova dnevno od mene,jel to znače da su svi taj curry ?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 maj 2015, 23:44

@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 23:46

Imam i jednak broj titula svjetskog prvaka kao Messi :kafa:
naprijed rejal

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 19 maj 2015, 23:46

Rajaz je napisao/la:@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G :mrgreen:
Naravno,i ti imaš isto ko Stevie nažalost,ali ne znam čemu to sad jbt ? Tema Barcelona,a on spominje Steviea
Steven Gerrard !

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 maj 2015, 23:53

Sveti je napisao/la:Imam i jednak broj titula svjetskog prvaka kao Messi :kafa:
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjek :mrgreen:
SteveHeighway je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G :mrgreen:
Naravno,i ti imaš isto ko Stevie nažalost,ali ne znam čemu to sad jbt ? Tema Barcelona,a on spominje Steviea
Pa moramo ti ga malo šuknut kad si već došao jel

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 23:54

@let3 buraz, uvijek sam imao namjeru da te pitam al' sve zaboravim, na koji način ti biraš te nickove vjere ti? :urnebes:
Rajaz je napisao/la:
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjek :mrgreen:
Kriščjano vjerovatno neće nikad ni bit blizu osvajanja, a nadam se ni Midžet, ko bi vas tek onda istrpio :mrgreen:
naprijed rejal

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 maj 2015, 23:57

Vidiš ti kako Svetac loše trola, neće ni Portillo da mu se priključi. :P
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 maj 2015, 23:59

Sveti je napisao/la:@let3 buraz, uvijek sam imao namjeru da te pitam al' sve zaboravim, na koji način ti biraš te nickove vjere ti? :urnebes:
Rajaz je napisao/la:
Kriščjano vjerovatno neće nikad ni bit blizu osvajanja, a nadam se ni Midžet, ko bi vas tek onda istrpio :mrgreen:
Šuti tamo, htio sam staviti nick Kemal Malovčić (najozbiljnije govorim), ali to bi bilo ipak previše fansy :beba:

A Midžo ce uzeti tu titulu kad-tad, yebeš joj mater (cisto da onaj kozojeb Pele zauvijek zacepi svoja lajava usta)....ako treba i u 40 -toj godini :opaopa:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 maj 2015, 00:02

messilla je napisao/la:Vidiš ti kako Svetac loše trola, neće ni Portillo da mu se priključi. :P
Portillo trenutno izučava socijalne nauke, ne sikiraj se, osjetit će on potrebu za priključenjem kad završi sa aminovanjem marksističke propagande :kafa:
let3 je napisao/la:
Šuti tamo, htio sam staviti nick Kemal Malovčić (najozbiljnije govorim), ali to bi bilo ipak previše fansy :beba:

A Midžo ce uzeti tu titulu kad-tad, yebeš joj mater (cisto da onaj kozojeb Pele zauvijek zacepi svoja lajava usta)....ako treba i u 40 -toj godini :opaopa:
Čuj Kemo hahahahha :clap: :clap:

ali opet, što let3 yebote :urnebes: :urnebes: :urnebes:
naprijed rejal

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 20 maj 2015, 00:03

E jesi mi ga šukno u pm,to je uobičajeno da se tako vrijeđa Stevie G,ništa na šta nisam navikao,to samo govori dovoljno o osobama koje ga vrijeđaju :kafa: Da su društveno neprihvatljive,pune kompleksa i sklone samoubistvu. Nemoj se ubiti pakaš,kome ćemo se smijati ? :kafa:
Steven Gerrard !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2015, 00:07

ma nemam pojma... to naleti asocijacija neka

vjerovatno su negdje u pozadini drljale one riječke bitange :rol: dok sam smišljao nick. Ko ce ga znati

zayebo sam se sad, ali slijedeci put kad dobijem trajnu bananu ce biti Kemo ili Abid Sakalaš, nema trece opcije :nene: cisto da znate ko je u pitanju

ali neka to ostane ovdje među nama ;) :mrgreen: ne mora svak' znati

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 maj 2015, 00:09

SteveHeighway je napisao/la:E jesi mi ga šukno u pm,to je uobičajeno da se tako vrijeđa Stevie G,ništa na šta nisam navikao,to samo govori dovoljno o osobama koje ga vrijeđaju :kafa: Da su društveno neprihvatljive,pune kompleksa i sklone samoubistvu. Nemoj se ubiti pakaš,kome ćemo se smijati ? :kafa:
Da sam odigrao 17 sezona lige, posvetio život tome i na kraju osvojio drvenu kitu, ozbiljno bi počeo razmišljati o samoubistvu, brat bratu :mrgreen:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 20 maj 2015, 00:13

Sad ozbiljno,pogledaj s kakvim je panjevima sve igrao u karijeri jbt,samo je dva puta dolazio u priliku da se bori za titulu 2008/09 kad smo imali najbolju ekipu Poola u zadnjh 20 ak godina i zadnju sezonu kad nas je Luis sam vodio do toga,ali nazalost nismo osvojili.
Nije do njega uopste,on je pokazao svoje,ne trebaju njegovi trofeji uopste,pokazao je vjernost,lako je biti vjeran u Barci,Realu i Bayernu,budi vjeran u Liverpoolu kad te svi zele ha ya... Ima nesta sto je iznad trofeja ali da ti ne objasnjavam posto si potpuni trol
Steven Gerrard !

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 maj 2015, 00:17

Suarez mu vuko ekipu, čupo ih kada je najviše trebalo, na kraju mu ponudi ligu na tacni i šta Stevica uradi ?
OKLIZNE SE, ali nije do njega što ne zna jel :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2015, 00:29

pa osvajo je Gerrard bitne titule, EL, LP (cak je i bio strijelac u tim utakmicama) kupova FA i slicno...yebo titulu EPL, ko neka liga :tralala:
veliki je to igrac...ali ne znam otkud se on pojavi na ovoj temi kao tacka dnevnog reda :lol: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 10 gostiju.