A evo currya, ja se izvinjavam.
FC Barcelona (Gefufna i prijatelji :kava)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona (opšte diskusije)
Svetac, đe ti je podrška? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne diraj čovjeka, odabrao je pravičnu stranu, logičnomessilla je napisao/la:Svetac, đe ti je podrška?
naprijed rejal
- SteveHeighway
- Kontakt:
Momčino ne znam fakat o čemu pričaš,malo objašnjenja fakat ne bi bilo na odmet,ili me miješaš sa nekim namjerno i tako provociraš ili to radiš nesvjesno stvarno misleći da sam taj,imao sam samo jedan nick prije ovog i to sigurno nije bio curry.messilla je napisao/la:Svetac, đe ti je podrška?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
618 postova dnevno, a nije curry
bit ce mu nick @nihoni banovan pa mora vratit stari
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SteveHeighway
- Kontakt:
17 postova dnevno,tako da tvoja tvrdnja pada u vodu,možeš ovo i provjeriti naravno tako što ćeš kliknuti na moj avatar,da te malo obučim kad sam već tuLillard je napisao/la:618 postova dnevno, a nije curry![]()
![]()
Ima forumaša sigurno koji ostavljaju više postova dnevno od mene,jel to znače da su svi taj curry ?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G 
Imam i jednak broj titula svjetskog prvaka kao Messi 
naprijed rejal
- SteveHeighway
- Kontakt:
Naravno,i ti imaš isto ko Stevie nažalost,ali ne znam čemu to sad jbt ? Tema Barcelona,a on spominje StevieaRajaz je napisao/la:@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjekSveti je napisao/la:Imam i jednak broj titula svjetskog prvaka kao Messi
Pa moramo ti ga malo šuknut kad si već došao jelSteveHeighway je napisao/la:Naravno,i ti imaš isto ko Stevie nažalost,ali ne znam čemu to sad jbt ? Tema Barcelona,a on spominje StevieaRajaz je napisao/la:@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G
@let3 buraz, uvijek sam imao namjeru da te pitam al' sve zaboravim, na koji način ti biraš te nickove vjere ti? 

Kriščjano vjerovatno neće nikad ni bit blizu osvajanja, a nadam se ni Midžet, ko bi vas tek onda istrpioRajaz je napisao/la:
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjek![]()
naprijed rejal
Vidiš ti kako Svetac loše trola, neće ni Portillo da mu se priključi. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Šuti tamo, htio sam staviti nick Kemal Malovčić (najozbiljnije govorim), ali to bi bilo ipak previše fansySveti je napisao/la:@let3 buraz, uvijek sam imao namjeru da te pitam al' sve zaboravim, na koji način ti biraš te nickove vjere ti?
Kriščjano vjerovatno neće nikad ni bit blizu osvajanja, a nadam se ni Midžet, ko bi vas tek onda istrpioRajaz je napisao/la:
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjek![]()
A Midžo ce uzeti tu titulu kad-tad, yebeš joj mater (cisto da onaj kozojeb Pele zauvijek zacepi svoja lajava usta)....ako treba i u 40 -toj godini
Portillo trenutno izučava socijalne nauke, ne sikiraj se, osjetit će on potrebu za priključenjem kad završi sa aminovanjem marksističke propagandemessilla je napisao/la:Vidiš ti kako Svetac loše trola, neće ni Portillo da mu se priključi.
Čuj Kemo hahahahhalet3 je napisao/la:
Šuti tamo, htio sam staviti nick Kemal Malovčić (najozbiljnije govorim), ali to bi bilo ipak previše fansy![]()
A Midžo ce uzeti tu titulu kad-tad, yebeš joj mater (cisto da onaj kozojeb Pele zauvijek zacepi svoja lajava usta)....ako treba i u 40 -toj godini
ali opet, što let3 yebote
naprijed rejal
- SteveHeighway
- Kontakt:
E jesi mi ga šukno u pm,to je uobičajeno da se tako vrijeđa Stevie G,ništa na šta nisam navikao,to samo govori dovoljno o osobama koje ga vrijeđaju
Da su društveno neprihvatljive,pune kompleksa i sklone samoubistvu. Nemoj se ubiti pakaš,kome ćemo se smijati ? 
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
ma nemam pojma... to naleti asocijacija neka
vjerovatno su negdje u pozadini drljale one riječke bitange
dok sam smišljao nick. Ko ce ga znati
zayebo sam se sad, ali slijedeci put kad dobijem trajnu bananu ce biti Kemo ili Abid Sakalaš, nema trece opcije
cisto da znate ko je u pitanju
ali neka to ostane ovdje među nama
ne mora svak' znati
vjerovatno su negdje u pozadini drljale one riječke bitange
zayebo sam se sad, ali slijedeci put kad dobijem trajnu bananu ce biti Kemo ili Abid Sakalaš, nema trece opcije
ali neka to ostane ovdje među nama
Da sam odigrao 17 sezona lige, posvetio život tome i na kraju osvojio drvenu kitu, ozbiljno bi počeo razmišljati o samoubistvu, brat bratuSteveHeighway je napisao/la:E jesi mi ga šukno u pm,to je uobičajeno da se tako vrijeđa Stevie G,ništa na šta nisam navikao,to samo govori dovoljno o osobama koje ga vrijeđajuDa su društveno neprihvatljive,pune kompleksa i sklone samoubistvu. Nemoj se ubiti pakaš,kome ćemo se smijati ?
- SteveHeighway
- Kontakt:
Sad ozbiljno,pogledaj s kakvim je panjevima sve igrao u karijeri jbt,samo je dva puta dolazio u priliku da se bori za titulu 2008/09 kad smo imali najbolju ekipu Poola u zadnjh 20 ak godina i zadnju sezonu kad nas je Luis sam vodio do toga,ali nazalost nismo osvojili.
Nije do njega uopste,on je pokazao svoje,ne trebaju njegovi trofeji uopste,pokazao je vjernost,lako je biti vjeran u Barci,Realu i Bayernu,budi vjeran u Liverpoolu kad te svi zele ha ya... Ima nesta sto je iznad trofeja ali da ti ne objasnjavam posto si potpuni trol
Nije do njega uopste,on je pokazao svoje,ne trebaju njegovi trofeji uopste,pokazao je vjernost,lako je biti vjeran u Barci,Realu i Bayernu,budi vjeran u Liverpoolu kad te svi zele ha ya... Ima nesta sto je iznad trofeja ali da ti ne objasnjavam posto si potpuni trol
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Suarez mu vuko ekipu, čupo ih kada je najviše trebalo, na kraju mu ponudi ligu na tacni i šta Stevica uradi ?
OKLIZNE SE, ali nije do njega što ne zna jel
OKLIZNE SE, ali nije do njega što ne zna jel
pa osvajo je Gerrard bitne titule, EL, LP (cak je i bio strijelac u tim utakmicama) kupova FA i slicno...yebo titulu EPL, ko neka liga
veliki je to igrac...ali ne znam otkud se on pojavi na ovoj temi kao tacka dnevnog reda

veliki je to igrac...ali ne znam otkud se on pojavi na ovoj temi kao tacka dnevnog reda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.