A evo currya, ja se izvinjavam.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ne diraj čovjeka, odabrao je pravičnu stranu, logičnomessilla je napisao/la:Svetac, đe ti je podrška?
Momčino ne znam fakat o čemu pričaš,malo objašnjenja fakat ne bi bilo na odmet,ili me miješaš sa nekim namjerno i tako provociraš ili to radiš nesvjesno stvarno misleći da sam taj,imao sam samo jedan nick prije ovog i to sigurno nije bio curry.messilla je napisao/la:Svetac, đe ti je podrška?
17 postova dnevno,tako da tvoja tvrdnja pada u vodu,možeš ovo i provjeriti naravno tako što ćeš kliknuti na moj avatar,da te malo obučim kad sam već tuLillard je napisao/la:618 postova dnevno, a nije curry![]()
![]()
bit ce mu nick @nihoni banovan pa mora vratit stari
Naravno,i ti imaš isto ko Stevie nažalost,ali ne znam čemu to sad jbt ? Tema Barcelona,a on spominje StevieaRajaz je napisao/la:@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjekSveti je napisao/la:Imam i jednak broj titula svjetskog prvaka kao Messi
Pa moramo ti ga malo šuknut kad si već došao jelSteveHeighway je napisao/la:Naravno,i ti imaš isto ko Stevie nažalost,ali ne znam čemu to sad jbt ? Tema Barcelona,a on spominje StevieaRajaz je napisao/la:@SteveHeighway jesil ti svjestan da @sveti ima jednak broj liga kao Steve G
Kriščjano vjerovatno neće nikad ni bit blizu osvajanja, a nadam se ni Midžet, ko bi vas tek onda istrpioRajaz je napisao/la:
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjek![]()
Šuti tamo, htio sam staviti nick Kemal Malovčić (najozbiljnije govorim), ali to bi bilo ipak previše fansySveti je napisao/la:@let3 buraz, uvijek sam imao namjeru da te pitam al' sve zaboravim, na koji način ti biraš te nickove vjere ti?
Kriščjano vjerovatno neće nikad ni bit blizu osvajanja, a nadam se ni Midžet, ko bi vas tek onda istrpioRajaz je napisao/la:
I još + kad se sastave Krišćjano i Di Stefano. Uvijek sam ja govorio da si ti svjetski čovjek![]()
Portillo trenutno izučava socijalne nauke, ne sikiraj se, osjetit će on potrebu za priključenjem kad završi sa aminovanjem marksističke propagandemessilla je napisao/la:Vidiš ti kako Svetac loše trola, neće ni Portillo da mu se priključi.
Čuj Kemo hahahahhalet3 je napisao/la:
Šuti tamo, htio sam staviti nick Kemal Malovčić (najozbiljnije govorim), ali to bi bilo ipak previše fansy![]()
A Midžo ce uzeti tu titulu kad-tad, yebeš joj mater (cisto da onaj kozojeb Pele zauvijek zacepi svoja lajava usta)....ako treba i u 40 -toj godini
Da sam odigrao 17 sezona lige, posvetio život tome i na kraju osvojio drvenu kitu, ozbiljno bi počeo razmišljati o samoubistvu, brat bratuSteveHeighway je napisao/la:E jesi mi ga šukno u pm,to je uobičajeno da se tako vrijeđa Stevie G,ništa na šta nisam navikao,to samo govori dovoljno o osobama koje ga vrijeđajuDa su društveno neprihvatljive,pune kompleksa i sklone samoubistvu. Nemoj se ubiti pakaš,kome ćemo se smijati ?