Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

muhamedhulk
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2015, 12:38

Cuj nece zvati Susica? Pa jedan od rijetkih koji igra, Sejo isto. Ne kontam Mesu...Medo nema utakmice nikako, kao ni Vedo i Hajro (niti ce imati) do Bel i And ali ce biti na spisku. :crazy:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 12:46

Svaka čast za golmane i za Vrančića :thumbup:

Avdija bi morao letiti al' ga ipak očekujem jer nemamo trenutno rezervnog beka.

Jedina prava zamjerka je što je Hadžić tu, logičnije je da je njega nogirao a Tino da je ostao.

I ne bi bilo loše rezervni lijevi bek da se zovne možda Kvesić, ako Zukanović otpadne.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 21 avg 2015, 13:10

Ako je ovo istina, OK je spisak, volio bih da je tu Salihovic, ali izgleda da je to zavrsena prica.
Zec i Djuric su realne opcije za drugog i treceg napadaca . Mislim da Zec donosi ono sto ima Mahmutovic, mozda i vise (iako ga licno ne bih zvao radi antitransfera :mrgreen:), Djuric je razbijac i moze posluziti. To je to, otprilike, koncno da nema TSS i Vrsajevica,a i Anelka ce svakako brzo otpasti.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 21 avg 2015, 13:28

Medo i Hajra možda ne igraju ali su u zadnjoj utakmici za repku igrali dobro, Ibišević je tu na lovorikama stare slave i ne vjerujem da će on dobijati priliku da igra on je zadnja opcija za napadača vjerovatno. Što se tiče ostalih igrača dobro je to za Burića, Vrančića se ionako očekivalo još prije i bez obzira što nije u prvim 11 Darmstadta momak će vjerovatno dobiti priliku protiv Andore. Džeko i Višća će početi u napadu protiv Andore a onda će vjerovatno Đurić ući umjesto Džeke jer će se Džeku čuvati za Belgiju.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 13:39

SGD53 je napisao/la:Medo i Hajra možda ne igraju ali su u zadnjoj utakmici za repku igrali dobro, Ibišević je tu na lovorikama stare slave i ne vjerujem da će on dobijati priliku da igra on je zadnja opcija za napadača vjerovatno. Što se tiče ostalih igrača dobro je to za Burića, Vrančića se ionako očekivalo još prije i bez obzira što nije u prvim 11 Darmstadta momak će vjerovatno dobiti priliku protiv Andore. Džeko i Višća će početi u napadu protiv Andore a onda će vjerovatno Đurić ući umjesto Džeke jer će se Džeku čuvati za Belgiju.
Prvo igramo sa Belgijom :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 21 avg 2015, 13:46

FaraonTM je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:Medo i Hajra možda ne igraju ali su u zadnjoj utakmici za repku igrali dobro, Ibišević je tu na lovorikama stare slave i ne vjerujem da će on dobijati priliku da igra on je zadnja opcija za napadača vjerovatno. Što se tiče ostalih igrača dobro je to za Burića, Vrančića se ionako očekivalo još prije i bez obzira što nije u prvim 11 Darmstadta momak će vjerovatno dobiti priliku protiv Andore. Džeko i Višća će početi u napadu protiv Andore a onda će vjerovatno Đurić ući umjesto Džeke jer će se Džeku čuvati za Belgiju.
Prvo igramo sa Belgijom :mrgreen:
JAOOOOO, PA JA CIJELO VRIJEME UBIJEĐEN DA IGRAMO PRVO PROTIV ANDORE. ODO SE BACIT S JAPANSKOG MOSTA kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 avg 2015, 13:51

ne znam stvarno do kad Ibišević planira ''živjeti'' na osnovu stare slave, pitanje je jel on uopšte trenira sa Štutgartom(!?) o njegovoj minutaži ne vrijedi raspravljati.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 21 avg 2015, 13:52

Po meni:

Izbor golmana odličan, konačno smo se riješili toga da pozivamo trećeg golmana iz domaće lige isključivo zbog toga što je iz domaće lige, a ne što kvalitetom zavrijeđuje to mjesto, nisam očekivala da će se to desiti tako skoro :thumbup:
Poziv Vrančiću je i očekivan, toliko dugo se već njegovo ime vrti oko spiska, i razumljivo je da Meša želi vidjeti na djelu, barem na treninzima za početak, kako će se uklopiti i da li može zaigrati na toj poziciji playmakera koju nikako da popunimo. Isprobali smo masu igrača tu i nijedan se nije snašao nažalost. Međutim, ono što se vrlo lako može desiti je da Vrančić bude još jedan u nizu onih koji bivaju hvaljeni na sva zvona prije nego što zaigraju za reprezentaciju, a nakon toga se uvidi pravo stanje stvari i promijeni se ploča. Uz dužno poštovanje i Vrančiću, Medunjaninu, Štiliću i kompaniji, moje lično mišljenje je da mi još dugo nećemo naći igrača koji će moći adekvatno zamijeniti Misketa i samim tim ćemo se tu krpati kako znamo i umijemo, ali šta je tu je.
Što se bekova tiče, koliko vidim, rezerve ni za Kolašinca ni za Mujdžu nema na spisku, zbog toga mislim da će Avdija ipak dobiti poziv, a što se tiče rezerve za lijevog beka, u slučaju neigranja Zukanovića bi se trebao naći neko, nećemo valjda gurati Lulića na beka ako zagusti. :shock:
Kao što sam jučer i rekla, izvjesno je da će Ibišević dobiti poziv, sve dok barem trenira, čak iako se na njega ne računa jer zna se šta njegovo ime znači ovdje i to je razumljivo. Također i pozivanje Hajrovića u slučaju potrebe rezervnog krila, ali i Medunjanina koji iako ne igra sada, ima iskustva i bio je važna karika u sredini u prošlom meču mogu shvatiti jer vjerovatno je on taj koji će se dalje uigravati sa Bešićem i Pjanićem ako se Vrančić ne pokaže.
Izostavljanje Salihovića je očekivano, sve je ukazivalo na to da je Meša završio sa njim, mada po meni nerazumljivo i neopravdano, kada se uzme u obzir da je on jedan od rijetkih naših igrača koji trenutno igra, pa makar i u Kini, i u formi je, a o iskustvu koje ima da ne govorim. Za mene nepravedno, međutim, selektor je taj koji odlučuje i mi možemo samo komentarisati.
Ostatak tima, koliko-toliko očekivan tako da je spisak OK i nadam se da će Meša uspjeti izvući najbolje iz ovog tima. :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 avg 2015, 14:09

A zbog cega se ovdje toliko ocekuje od Vrancica? Razocarao me je jer grije klupu u skoro nikakvoj konkurenciji u Darmstadtu, a stigao je kao najvece pojacanje u historiji kluba. Zasluzuje Mario poziv, ali niposto u prvih 11 ne smije da se nadje. Prije godinu i vise sam ozbiljno racunao na njega, posebno nakon one fenomenalne sezone u Cvajti, i odlicnog pocetka u Bundesligi, ali nije to vise to..

Izostavljanje Salihovica je veliki minus po meni, ne svidja mi se nimalo sto se rjesava ovako iskusnog igraca, i konacno igra u kontinuitetu pa kakav god nivo lige bio.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 avg 2015, 14:20

Buric :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 avg 2015, 14:44

muhamedhulk je napisao/la:Cuj nece zvati Susica? Pa jedan od rijetkih koji igra, Sejo isto. Ne kontam Mesu...Medo nema utakmice nikako, kao ni Vedo i Hajro (niti ce imati) do Bel i And ali ce biti na spisku. :crazy:
Pa, sta bi sad trebao? Ne pozivati igrace ako im liga nije pocela? Susic uopste nije standardan, tek se u zadnje vrijeme vratio u sastav i ponovo pokazao da ima koji lucidan potez ali da je sveukupno daleko iza konkurenata za to mjesto.
Naravno, pozdravljam poziv Buricu, momak je to odavno zasluzio. Vrancic je misterija, ali s obzirom koliko nam je hitno potrebna raspolozena 'desetka', pozdravljam poziv.

I, previse se prica o tom 'neigranju' (Susic je uveo to glupo pravilo, pa ga se nije pridrzavao). Ako igrac nije u prvih 11, to ne znaci da se vrati kuci i tuce PlayStation... Nece zaboraviti sto zna radi 2-3 utakmice. I protiv Izraela smo imali isti problem, pa smo ih prekucali. :bih:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 avg 2015, 14:52

Nisam upratio tu povredu Zukanovica, o cemu se radi, kada bi se trebao vratiti?
Sejad Salihovic - jos uvijek vjerujem da ce dobiti poziv, a najvece nade za njegov poziv polazem u Misketa!

Vjerujem Mesi u svakom slucaju i ocekujem pozitivan rezultat protiv Belgije, samo da nas povrede zaobidju s obzirom da je pocetak sezona... akoBogda makar pobjeda :D

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 21 avg 2015, 14:53

-----------------------Beg----------------------
-Mujdza---Vranješ-Spaha---Zuka-
----------------Bešić---XXX-----------------
-Višća------------Mire-------------Lulić-
---------------------Džeko--------------------

XXX - će vjerovatno biti Medunjanin čisto jer je on najuigraniji s ostalim igračima, Vrančić, ne vjerujem da je toliko bolji igrač od Mede da bi ga sad gurali u vatru u ovako važnoj utakmici.
X - bi mogao biti i Seo da rusi sa Mumetom na sredini, ali onda bi imali manje igraca prema naprijed. Steta sto nemamo jednog Naingolana u ekipi.

Protiv Andore nema veze ko ce igrati.
DD

JimCarrey
Kontakt:

Post Postao/la JimCarrey » 21 avg 2015, 14:56

Mozda je Mario zbog one prosle povrede bio na klupi, vidjet cemo, uglavnom neka novajlija mozda od nekog i bude nesto, jer ovo sto sad imamo je u krajnju ruku zabrinjavajuce

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 avg 2015, 15:25

Posto nema Zukanovica, mislim da bi Bojan Letic trebao biti uzet u razmatranje kao zamjena za Kolasinca...momak ima 22 godine, bivsi je mladi reprezentativac...nezamjenjiv je u Zilini koja dere redom, jucer su dobili i Bilbao-a...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 avg 2015, 16:19

Kako bi valjalo da stignemo Izrael (mi 4 boda, oni 3) prije oktobarskih utakmica! :pray:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 avg 2015, 16:38

Burundi je napisao/la:-----------------------Beg----------------------
-Mujdza---Vranješ-Spaha---Zuka-
----------------Bešić---XXX-----------------
-Višća------------Mire-------------Lulić-
---------------------Džeko--------------------

XXX - će vjerovatno biti Medunjanin čisto jer je on najuigraniji s ostalim igračima, Vrančić, ne vjerujem da je toliko bolji igrač od Mede da bi ga sad gurali u vatru u ovako važnoj utakmici.
X - bi mogao biti i Seo da rusi sa Mumetom na sredini, ali onda bi imali manje igraca prema naprijed. Steta sto nemamo jednog Naingolana u ekipi.

Protiv Andore nema veze ko ce igrati.
cuj vranjes :kafa:

:mrgreen:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 21 avg 2015, 17:02

Krajnje je vrijeme da nas Mesa obavijesti sta se desava sa Milicevicem, pa i Marticem, Arslanagicem , igracima koji su dovodjeni u kontekst reoprezentacije, a koje je i sam Mesa spominjao.
Nece valjda i on preuzeti staru taktiku sutnje i ignorisanja slucajeva koji treba da provedu administrativne procedure. Neka kaze brate,sta je problem, je li hoce ili nece.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 avg 2015, 17:34

Ma kukaju na ulaznice, a nisu to zbog Džeke, Begovića, Kolašinca, njima je cilj hodati po gradu/selu i reći joooj jarane vidio sam Azarda, Kompanija i Bejla, a ti navijaš(čitaj simpatišeš) za Real, a nisi ga vidio uživo. hehe ludilo hehe

:bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2015, 18:16

SjeverniVjetar je napisao/la:Ako je ovo istina, OK je spisak, volio bih da je tu Salihovic, ali izgleda da je to zavrsena prica.
Zec i Djuric su realne opcije za drugog i treceg napadaca . Mislim da Zec donosi ono sto ima Mahmutovic, mozda i vise (iako ga licno ne bih zvao radi antitransfera :mrgreen:), Djuric je razbijac i moze posluziti. To je to, otprilike, koncno da nema TSS i Vrsajevica,a i Anelka ce svakako brzo otpasti.
Djuric je prosjecan napadac i nista vise. TSS ce 100% pozvati Mesa neznam zasto mislis da nece. Ako stvarno nebude Zukanovica onda bi najlogicnije bilo da pozove Letica i da ga nagradi za odlicne partije u Zilini. Nikad se nezna kada nam moze zatrebati igrac na toj poziciji. Bolje neko ko to igra non stop nego "polivalentni" igraci. Medu i Hajrovica treba pozvati a ako ove sezone ne budu igrali dovoljno onda i njih treba prestati zvati. Ibisevica po meni nema svrhe da pozove osim ako bi mu to olaksalo buduci transfer jedino zato inace ne.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 avg 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.