BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

let3
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la let3 » 14 okt 2015, 02:03

SlevinKelevra je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Više se nije moglo tražiti od Meše.
Izostala je tiki-taka, clean sheet, te razvaljivanje Kipra (kojeg je samo Belgija dobila u hendikepu), tako da fin dio forum-navijaca ipak nije zadovoljan. :kafa:
:mrgreen: :mrgreen:

imaš pravo

Namibija
Kontakt:

Post Postao/la Namibija » 14 okt 2015, 02:04

Ne znam Bogami, trebali bi se neki forumaši stidit šta su sve pisali o reperezentativcima tokom utakmice. Svi smo se nervirali, svi smo bili u šoku krajnje čudnom igrom, ali kada su počinjale ove kvalifikacije, bili smo jaki k'o NATO, friški sa Svjetskog, a ja sam se bojao Kipra opet znajući da oni nikad ništa ne naprave, a vazda imaju bodova i nekom useru nešto. Reperezentacija nam nije na vrhuncu, ali psovati Ibiševiću onako, Spahiću, ikonama ove reprezentacije jednostavno ne priliči forumašima jer svima nama pukne film, ali ne moramo se istresati po forumu, nekim igračima se ne mogu zaboraviti mnoge stvari.

I na kraju da vas sve podsjetim ko je i šta je Kipar jer očigledno se ne informišete ...

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 okt 2015, 02:09

Ja vala nisam nikoga psovao i vrijeđao , samo sam zatjerao Spahu u tri lijepe p.materine kad je glumio Bekenbauera, ali ne na forumu....lik mu ote loptu i zamalo ne primismo gol. Sreca pa je Begović izletio na vrijeme i popravio njegovu grešku. Da su nam tad zabili gol, to bi bilo za 3-1 za njih i otišli bi oni u baraž. Mada je i Begović krivac za onaj prvi gol kiprana :facepalm: ne može se onako intervenisati jbg

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 okt 2015, 02:30

Malo sam citao komentare u toku utakmice i samo mogu napisat ovo

MESA YEBE I NE VADI :lol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 14 okt 2015, 04:24

Na kraju kad se sve slegne Kipar je dao 2 gola (narocito prvi) vise sretno nego spretno. Greske nase odbrane, prije svega Begovica, vjerovatno zbog velike nervoze i prioriteta pobjede je ucinila svoje. Istina je i da nam sreca bas nije bila naklonjena. Nadam se da smo ispucali pehove protiv Kipra.

Dvije stvari sto pravo raduje iz ove dvije utakmice su:
1. Po prvi put od kako gledam repku a ima skoro dvije decenije, imamo siroku klupu. Imamo igrace koji mogu uletiti u tim kad nam pola prve postave fali i napraviti rezultat. Mozda sve nije izledalo atraktivno ali ja bih radije da imamo rezultate a da umjetnicki dojam ostavljamo drugima.

2.Mesa je pogodio sa svim zamjenama ali sto jos vise raduje je da zna da transformise tim u kljucnom momentu, kad se vidi da stvar ne stima. Utakmicu smo poceli sa 4-2-3-1 a zavrsili sa 4-4-2. To je jedna stvar koja nam je trebala i sto ga cini toliko boljim od Papeta

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 okt 2015, 06:56

Naša odbrana izgleda tragikomično ne zna se ko je lošiji,Vranješ,Spahić,Mujdža i na kraju katastrofalni Begović kojem dva gola idu na dušu.Yebote napad Kipra pored naše odbrane izgleda poput napada Bayerna.

Imali smo lude sreće nadam se da nas neće napustiti u baražu a Meša mora poraditi na odbrani jer nam se ne piše dobro protiv ozbiljnih ekipa sa ovim načinom igre zadnje linije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 okt 2015, 07:17

Ti igraci u odbrani nisu losi koliko je to izgledalo sinoc. Neka bude da su imali samo los dan. Mene malo vise brine sredina terena, nikako da neko preuzme ulogu Misketa. Sa Besicem smo tu puno jaci, da li je rjesenje malo vratit Pjanica nazad ili jednostavno ici ovako pa sta bude.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2015, 08:02

JESAM VAM REKAO MOMCI DA CEMO POBJEDIT, I AKO JE KVOTA BILA 1,85, OPET SAM UPLATIO VELIKI NOVAC NA POBJEDU......A SAD SE SLAVIIII!!!!!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 okt 2015, 08:04

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:JESAM VAM REKAO MOMCI DA CEMO POBJEDIT, I AKO JE KVOTA BILA 1,85, OPET SAM UPLATIO VELIKI NOVAC NA POBJEDU......A SAD SE SLAVIIII!!!!!!!
10KM? :mrgreen:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2015, 08:06

jestamaji je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:JESAM VAM REKAO MOMCI DA CEMO POBJEDIT, I AKO JE KVOTA BILA 1,85, OPET SAM UPLATIO VELIKI NOVAC NA POBJEDU......A SAD SE SLAVIIII!!!!!!!
10KM? :mrgreen:
400KM prijatelju moj......al sam Ibisevicu opsovao vise puta, covjek je nevidjena talasika!!!! jedino sto taj tip zna su oni obicni ziceri blizu gola, inace nema veze s fudbalom! i dan danas mi nije jasno kako je uspio kao fudbaler, trebao bi zekat davati svakog dana!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2015, 08:13

tuzlak1987 je napisao/la:Bravo Kipar..

Vedo najgori igrac na svijetu, ko kaze jos jednom da taj nesto zasluzuje neka se ubije

a kad ja pisem da je to najveca talasika, ljudi mi se smiju i govore kako ja nemam veze s fudbalom.....nema vece talasike od ibisevica.....jedan ugao mu potpuno prazan, on gadja bas u golmanovu stranu :facepalm: ........da je on zabio u 25 minuti, mi nebi pali na njihovim pritiskom vec bi ih ubili, al eto....

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 okt 2015, 08:47

A zasto mi slavimo baraz kao da smo otisli na EP?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 okt 2015, 08:55

Zip je napisao/la:A zasto mi slavimo baraz kao da smo otisli na EP?
Zato sto nam je baraz nakon cetiri od deset odigranih kola bio misaona imenica. Od realnih 6 bodova iz te cetiri utakmice, imali smo 2 boda i dva poraza od direktnih konkurenata- Izraela i Kipra.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 okt 2015, 08:57

Bravo zmajevi svaka cast, sada idemo po zavrsni dio i taj baraz da preskocimo. ! :bih:
04.10.2009 !!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 okt 2015, 09:07

Meša hladno iz ovog dvomeča 6 bodova, rutinski :tokralju: :tokralju: :tokralju:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 okt 2015, 09:12

Zip je napisao/la:A zasto mi slavimo baraz kao da smo otisli na EP?
Zato sto u barazu nema Portugala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 okt 2015, 09:16

Pa normalno da nam je odbrana bila slaba, kada nije bilo Bešića da ubija Bogove u njima na sredini terena. Ljudi su iz svog 16erca dolazili direktno na Spahića i kompaniju. Polako ljudi. Sve će to doći na svoje do baraža ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 okt 2015, 09:17

Goalgetter je napisao/la:slika

Joj u ovog face :rol:

Prosjecni Kipranin. :mrgreen:
slika

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2015, 10:09

Donnie Darko je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika

Joj u ovog face :rol:

Prosjecni Kipranin. :mrgreen:
slika

dobar hahahaha....i meni je taj lik sinoc zapao za oci, nekako totalno smijesna faca hehehe ono BABY-FACE :) :beba:

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 14 okt 2015, 10:30

Ima li mozda snimak? Ubi se trazeci... Haj bar na pp ako moze. :pray: Hvala unaprijed! :bih:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.