Ispadate.
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Svaka cast LiBtardu. Nisam mislio da jos uvijek moze ovako da odigra. Izgleda da cu morat navijat za Autistu i Playoff P-a.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ma necu da rizikujem, il cu fuliti il cu ustati na drugo poluvrijeme radi onih 5 dodatnih minuta, pa ne spavam nikako dok ne odigra Denver, pa onda tek. Sreca od kuce se radi, mozes i kasnije ustat al ipak volim ranije zavrsiti sto imam pa gledam bar do 10 da ustanem xDEpidaurus je napisao/la: ↑09 sep 2020, 13:29Legnem ja oko 10-11 pa do 3 i onda poslije tekme od 6 do nekih 9. Sreca pa je klizno radno vrijeme i moze se doc kad mi odgovara![]()
Zato mi studenti ostajemo do kasno budni pod izgovorom da ucimo hahaha
Ja zato spavam po 2,3 sata,zuji mi u usima i manta mi se haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Okrece ovo Houston
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakvu su se tebi horori desili u djetinjstvu pa si fan i Mourinha, i Lebrona?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hhahhahaha sta cu kad sam sportski romantik,zamisli da jos navijam za Arsenal ko neki
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da nisu uradili trejd Russ-CP prosli bi. Opet ih je covjek sjebao u drugom poluvremenu. Ne mozes se cak ni nadati da dobro krene jer onda dobije samopouzdanja da sve pokvari.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:14Bez Covingtona, ako ne bude mogao igrati, mogu samo janje okrenuti s @alemom.![]()
Nemaju mnogo prostora za gresku, a LAL su sinoc otkrili i nesto novo u svojoj igri.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Tzv. lose-lose situacija.Justin je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:20Da nisu uradili trejd Russ-CP prosli bi. Opet ih je covjek sjebao u drugom poluvremenu. Ne mozes se cak ni nadati da dobro krene jer onda dobije samopouzdanja da sve pokvari.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:14Bez Covingtona, ako ne bude mogao igrati, mogu samo janje okrenuti s @alemom.![]()
Nemaju mnogo prostora za gresku, a LAL su sinoc otkrili i nesto novo u svojoj igri.
Ne znam meni je RW sinoc bio mozda i najbolji igrac Houstona.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sto je lose za okc?TheChief je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:23Tzv. lose-lose situacija.Justin je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:20Da nisu uradili trejd Russ-CP prosli bi. Opet ih je covjek sjebao u drugom poluvremenu. Ne mozes se cak ni nadati da dobro krene jer onda dobije samopouzdanja da sve pokvari.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:14
Bez Covingtona, ako ne bude mogao igrati, mogu samo janje okrenuti s @alemom.![]()
Nemaju mnogo prostora za gresku, a LAL su sinoc otkrili i nesto novo u svojoj igri.![]()
23
Bas jbt, OKC dobio boljeg igraca i jos more pickova na draftovima kad Harden vec bude u pofinim godinama.
Mislio sam da je lose-lose sitaucija za HOU. Ili ce odmah krenuti lose na utakmici ili ce dobro pa ce sve upropastiti. Samo je pitanje vremena kada ce sve uprskati.
Na ovo sam mislio.
Ne mozes se cak ni nadati da dobro krene jer onda dobije samopouzdanja da sve pokvari.
Buraz, i ti teski botJustin je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:20Da nisu uradili trejd Russ-CP prosli bi. Opet ih je covjek sjebao u drugom poluvremenu. Ne mozes se cak ni nadati da dobro krene jer onda dobije samopouzdanja da sve pokvari.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:14Bez Covingtona, ako ne bude mogao igrati, mogu samo janje okrenuti s @alemom.![]()
Prvo si hvalio kornjacu do neba sad ni u pljuvanju nemas mjere. Pusti da se serija zavrsi, nista jos nije gotovo.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Jbg razocaran sam. Volim ja Kornjacu ovako, al moram realan biti.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Denver ako uzme veceras moglo bi komotno u 7 da ide, nije da nisko navikli u zadnje dvije godine xD a tamo, kakav se Murray pojavi
Veceras moji zeleni lagano cekiraju kartu za konferencijsko finale .
Nego Alem je opet nestao,pojavio se samo nakon prve tekme i 0-1, sad je opet nestao,valjda smislja da opet kaze da je nastimano za Kobija,iako je neki dan napisao da je to palo u drugi plan
Nego Alem je opet nestao,pojavio se samo nakon prve tekme i 0-1, sad je opet nestao,valjda smislja da opet kaze da je nastimano za Kobija,iako je neki dan napisao da je to palo u drugi plan