Pogledo prvu sezonu i skontam da ce u narednim bit bar jos 50 "mislio sam da smo prijatelji" scena i **** to na vrijeme.Jabroni je napisao/la: ↑28 dec 2025, 01:51Nisam još pogledao posljednje dvije ali očaj mi je sezona do sad. Dijalozi očajni, scene kliše na kliše, a prvi dio sezone isto kao shuffle plotova ranijih sezonaJayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2025, 00:07Stranger Things![]()
Utter woke nonsense
Millie Bobby Brown je najgora glumica na planeti zemlji
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Prve dvije sezone su jedino dobre. Ostale meh. Al eto kad se zapocelo, daj da se i ostale odgledaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad smo kod serija pregaženih vremenom Band of brothers još jedna od takvih. Ne kažem ništa protiv cijenim kome valja i poštujem, danas je ipak neko drugo vrijeme.
Game of Thrones primjer vrhunske moderne serije. Iznenadila me pozitivno fotografija i kamera, uglavnom produkcija najviši mogući nivo. Kostimi i sve ostalo ispeglano fantastično, ne znam jesam li ikad srednji vijek vidio ovako čist ispeglan bilo na filmu ili seriji. Svaka im čast na ovom, a sound isto tako za srednji vijek jako pogođena ova uvodna špica. Pilot odgledao i radujem se ovoj seriji, svaka epizoda će biti užitak ja mislim
Game of Thrones primjer vrhunske moderne serije. Iznenadila me pozitivno fotografija i kamera, uglavnom produkcija najviši mogući nivo. Kostimi i sve ostalo ispeglano fantastično, ne znam jesam li ikad srednji vijek vidio ovako čist ispeglan bilo na filmu ili seriji. Svaka im čast na ovom, a sound isto tako za srednji vijek jako pogođena ova uvodna špica. Pilot odgledao i radujem se ovoj seriji, svaka epizoda će biti užitak ja mislim
Zašto je Allaha ti BoB pregažen vremenom?
Serija i dalje izgleda epski, sve na vrhunskom nivou
Serija i dalje izgleda epski, sve na vrhunskom nivou
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moguće da je satiričnog karaktera post. BoB će za 150 godina opet bit masterpiece a GoT se uskoro niko neće ni sjećat'.
Ljudi, seriju sam gledao sa zakašnjenjem. Toliko toga je snimljeno o toj temi, toliko video igara također, i nakon svega toga prvi doživljaj ove serije ne može biti kao 2001. Nakon svega toga izgleda mi kao da je serija kopirala video igre, a ustvari video igre su kopirale ovu seriju. Nemojmo pretjerivati da je kinematografija vrhunska, ipak se radi o TV produkciji, i to se ipak dobro primjeti. ovako staru seriju bi izvukli nekakva razrada karaktera i savršeni dijalozi, ipak serija nije o tome nego o ratnim dešavanjima na bojnom polju. Ta TV produkcija se jasno primjeti i na slici i na zvuku, ma koliko god neko branio da to nije tako.
Isto su mi govorili i da je The Wire jake produkcije i ispeglan, a opet nije. Ono što je ispeglano od starih serija je Twin Peaks recimo, e ta serija je visoke produkcije sa slikom i zvukom za sva vremena, fantastičan ugođaj.
Isto su mi govorili i da je The Wire jake produkcije i ispeglan, a opet nije. Ono što je ispeglano od starih serija je Twin Peaks recimo, e ta serija je visoke produkcije sa slikom i zvukom za sva vremena, fantastičan ugođaj.
Meni to nije ni problem, ali sve ostalo jeste, čak su mi prve četiri epizode bile solidne.JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2025, 00:07Stranger Things![]()
Utter woke nonsense
Pretjeruješ, prvih šest sezona će se uvijek gledati.
ja sam stranger things batalio nakon prve sezone, jednostavno, previse mi iritirala ona poremecena balavica i vijesti iz njenog privatnog zivota, ponasala se kao da je u najmanju ruku 7-8 godina starija nego sto jeste.
koliko sam upratio reakcije, nisam puno propustio u kasnijim sezonama...posebno zadnjom
koliko sam upratio reakcije, nisam puno propustio u kasnijim sezonama...posebno zadnjom
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne znam ništa o seriji Stranger things, ali znam da su tinejdžerke lude za njom.
Kako drugačije objasniti da je kod nas lik prodao paket Kinder jaja (72 komada) za dva dana
Kaze sve srednjoškoljke pokupovale, unutra su valjda igračke sa likovima iz te serije...
Kako drugačije objasniti da je kod nas lik prodao paket Kinder jaja (72 komada) za dva dana
Kaze sve srednjoškoljke pokupovale, unutra su valjda igračke sa likovima iz te serije...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- JayCatwright
- Kontakt:
Oikamid je napisao/la: ↑28 dec 2025, 21:43Meni to nije ni problem, ali sve ostalo jeste, čak su mi prve četiri epizode bile solidne.JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2025, 00:07Stranger Things![]()
Utter woke nonsense
A možda se i previše zamaram serijom, vjerovatno treba totalno isključiti mozak da se gleda 90% stvari.
Prvi dio strangera things sezone pet moze proci. Ovaj drugi je potpuni trash, woke smece koje nailazi na sve veci otpor u svijetu sto je nada za oporavak svijeta.
Nikako da glavni likovi umru, svi prezive, dijalog bez smisla uslijed urusavanja svijeta, treba puca iz puske kao profesionalac, vojnici ginu dodju do njih i svi prezive. Cudoviste pocini masakr roditelji prezive.
Hajde vidjet cemo season final 31.12, ali razocaran sam.
Millie je odlicna glumica i to je pokazala u Holmesu. Nije kao smece cionisticko sto glumi wonder woman.
Dark je za stranger things real madrid
Nikako da glavni likovi umru, svi prezive, dijalog bez smisla uslijed urusavanja svijeta, treba puca iz puske kao profesionalac, vojnici ginu dodju do njih i svi prezive. Cudoviste pocini masakr roditelji prezive.
Millie je odlicna glumica i to je pokazala u Holmesu. Nije kao smece cionisticko sto glumi wonder woman.
JayCatwright je napisao/la: ↑29 dec 2025, 00:01Oikamid je napisao/la: ↑28 dec 2025, 21:43Meni to nije ni problem, ali sve ostalo jeste, čak su mi prve četiri epizode bile solidne.JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2025, 00:07Stranger Things![]()
Utter woke nonsense
A možda se i previše zamaram serijom, vjerovatno treba totalno isključiti mozak da se gleda 90% stvari.
Eh da, od vojske su napravili 'storm trooper' efekat, najbeskorisnija vojska ikad sa tupavom motivacijom za sve. Demodogovi ne mogu ubiti nikoga osim VOJSKE, koja inače zna da samo vatra ima neki efekat, ali i dalje koriste obične puške.Neutral je napisao/la: ↑29 dec 2025, 00:26Prvi dio strangera things sezone pet moze proci. Ovaj drugi je potpuni trash, woke smece koje nailazi na sve veci otpor u svijetu sto je nada za oporavak svijeta.
Ma generalno, kompletan smjer pete sezone je povraćotina.
Lost je fenomen sam za sebe, u zivotu nije bilo vise teorija i rasprava nego oko te serije i misterija u istoj. Prvi put se pojavile stranice na internetu koje su samo za to sluzile. Mogao bi se Lost ponovo poceti, ima bar 10 godina kad sam zadnji put gledao 
GGMU
To je serija svih serija. Takva količina psihofizioloških tema i rasprava nije viđena nigdje. Radnja i dešavanja su meni čak u drugom planu iako je radnja pravo dobra, ali ponašanja i pozadine likova, njihove priče u pozadini, ta serija do one sezone kad ih zarobe i odvedu u kamp je moje štivo za cijeli život. Nekada ću je i ja ponovo gledati. Šteta što je serija nakon toga baš zbrzana i nema dubinu kao do tada. Ali u ovakvim slučajevima pada kvalitete seriju računam samo do tog trenutka, i onda kažem da Lost masterpiece ali prva sezona ili prve dvije, ne sjećam se sad.BaiMai je napisao/la: ↑29 dec 2025, 09:10Lost je fenomen sam za sebe, u zivotu nije bilo vise teorija i rasprava nego oko te serije i misterija u istoj. Prvi put se pojavile stranice na internetu koje su samo za to sluzile. Mogao bi se Lost ponovo poceti, ima bar 10 godina kad sam zadnji put gledao![]()
Isto tako je i Heroes masterpiece prvih 15 epizoda tako nešto, kao i Twin Peaks do razotkrivanja glavne teme, ili Prison Break prva sezona, solidan u drugoj i trećoj sezoni... I ne znam sad šta sam još gledao da je ovako bilo odlično a onda naglo kvalitet padne.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Prošle godine pogledao Lost, prve 3.sezone top, kasnije se to razvodni. Kraj mi bezvezan. Ali serija ko serija stvarno top
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovi sto su skontali Prison break, nisu se nadali da ce serija biti ogroman hit nakon prve (pa i druge) sezone.
Poslije su nešto pokušavali, ali ni blizu prve sezone, koja je bas top topova...
Poslije su nešto pokušavali, ali ni blizu prve sezone, koja je bas top topova...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: b00t, LegendKiller, Napapijri i 25 gostiju.