Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Naravno da forum nije vrijedan toga. Sad po istoj osnovni dotični može prijaviti @aveniju jer mu ovaj prijeti. Nervirati se zbog nekog kretena sa nekog foruma kojeg nikad u životu nećeš vidjeti ni čuti je bespotrebno. Blokiraš ga, prijaviš moderaciji ili ako hoćeš vidiš koji su zakonski okviri za prijavu policiji i gotovo, a riskirati povredu, kaznu ili život zbog nečeg banalnog je banalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj ja ne mogu girice uz pivu, imam losa iskustva.
Povratio sam jednom nakon pive i girica u ZS, ruzan okus strahota, gore neko kad prepijes uz sudzuku onu masnu.
Meni pizza sjedne kao mezza najbolje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Nisam vidio da je do tog došlo.
Mislim. Učestvovao sam u toj raspravi gdje je Avenija napao na porodicu Memić u želji da odbrani onog Bin Ladena iz Luxemburga.
Roninxa je to baš pogodilo. Moguće da je iz Sarajeva, i reagovao je baš oštro ali nisam vidio da je dirao porodicu Avenijinu ili nečiju drugu.
Mislim. Učestvovao sam u toj raspravi gdje je Avenija napao na porodicu Memić u želji da odbrani onog Bin Ladena iz Luxemburga.
Roninxa je to baš pogodilo. Moguće da je iz Sarajeva, i reagovao je baš oštro ali nisam vidio da je dirao porodicu Avenijinu ili nečiju drugu.
- Marsal
- Kontakt:
Tako sjedim jednom kad neki lola samo ustade od stola, ode u wc povrati u kantu, opra ruke, umi se i nastavi lokat
Valjda nisi ti bio jbt

Meni girice baš gode, mezim ili njih ili uščipke sa sirom i mesom
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisam nikad u objektu povracao ali vani jesam dok idem kuci.Marsal je napisao/la: ↑09 sep 2021, 17:06Tako sjedim jednom kad neki lola samo ustade od stola, ode u wc povrati u kantu, opra ruke, umi se i nastavi lokat
Valjda nisi ti bio jbt![]()
Ustipci sa sirom pa blago je reci da mi je to meza bila godinu dana.
Ja kad god sam pio sa ekipom barem 2 od 4 povracu tijekom večeri da se moze vise popit..a pijemo iskljucivo viski:DMarsal je napisao/la: ↑09 sep 2021, 17:06Tako sjedim jednom kad neki lola samo ustade od stola, ode u wc povrati u kantu, opra ruke, umi se i nastavi lokat
Valjda nisi ti bio jbt![]()
-
- Kontakt:
Koje viskije pijete ?Rosicky je napisao/la: ↑09 sep 2021, 18:25Ja kad god sam pio sa ekipom barem 2 od 4 povracu tijekom večeri da se moze vise popit..a pijemo iskljucivo viski:D
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
a ko je zapamtio šišteće plovke? 
edit: a ono Severina ta žena fina i Mladen Delić, mini mini suknja, cvetak zanovetak, Požega s puno plusa, Branković Nebojša, gibanicu, picu, konkurenciju, reputaciju itd.
gledo sam te snimke audicije za Zvezde Granda od prije 15-18 godina, još tad nisu naši nastupali, koja ekipa je to bila 

edit: a ono Severina ta žena fina i Mladen Delić, mini mini suknja, cvetak zanovetak, Požega s puno plusa, Branković Nebojša, gibanicu, picu, konkurenciju, reputaciju itd.

Slažem se.Justin je napisao/la: ↑09 sep 2021, 16:35Ma tipovi koji vrijedjaju preko foruma su ckepi obicne. Puna podrska za aveniju. Dobro Epi kaze.enobarca je napisao/la: ↑09 sep 2021, 16:21Zamisli uvrijedis se na forumski post i zelis tuci nekoga, prvo sto ces popusiti kaznu od 500 maraka. Druga stvar ne znas ko te ceka sa druge strane, odes tuci lika a ono izadje mrga od 120 kila i zakuca te u zemlju ili ako nista doceka te s kakvom letvom i prebije ti je od glavu. Okanite se corava posla![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Opisao me Barca Eno dobro ne zaboravi da je suzavac uvijek tu ako bude više osoba uz teleskop. 

Msm viski..jack ili chivas mada u 80 posto slučajeva JDbombaysaphire je napisao/la: ↑09 sep 2021, 18:33Koje viskije pijete ?
-
- Kontakt:
Pretpostavio sam da je Jack u pitanju ... Probajte Johnnie Walker Black Label , odmah ćete zaboraviti na sve ostale viskijeRosicky je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:38Msm viski..jack ili chivas mada u 80 posto slučajeva JD
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Realno
Sport nije za zene.
Ti kao gledas zenski sport?
-
- Kontakt:
Za kozoyebe naravno da nije .
Za normalne ljude naravno da jeste , i naravno da normalni ljudi gledaju žesnki sport .
I sam gledaš našu žensku košarkašku reprezentaciju i pišeš postove , ne znam šta se praviš budala .
Ovo što radi GRAS je neka nova dimenzija.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ko je ono iz Banovića? Je l vam ovo frljoka počasni građanin?

Mostar 28 drugi najtopliji grad..Zenica 31stepeni haha kod nas ce u decembru biti 25 stepeni, uzavreli grad, vidim ja jutros mokar se budim ispod jorgana znaci pocinje toplotni val i u septembru.