Evo gospodo, jedan on najzescih Papetovih kriticara tvrdi ono sto svako normalan vidi. Btw, nek' si se vratio, sad malo laganije oko Spahica da te ne bi opet docekali.Cartman je napisao/la:Totalni panj, to govorim duze vrijeme. Lik koji nema osnovnu tehniku, koji je fudbalski glup ko tocak, krilo koje ne zna ubacit, koje ne zna driblat, koje ne zna dat gol. Sta znas? Trcat ko muha bez glave i smetat ostalim igracima. Panj nevidjeni. Igra samo zato sto je u Laziu (Boga pitaj kako) i zato sto je konkurencija mizerna.
Ali drago mi je da vecina sada konacno vidi koliko je limitiran i jadan. Kriminalan igrac u svakom smislu te rijeci. Fudbalski Kwame Brown:
[youtube][/youtube]
Ovo "Although he is mobile, he doesn't really know what he's doing" cak perfektno odgovara za ovog naseg panja.
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Begovic, Lulic, Edin, Pjana, Besic, Spahic .... srce ove repke .. a Lula jedan mali Braco ove generacije za neke nikada dobar i uvjek podbacuje a za druge igrac koji daje srce i drzi 1/4 terena za ljencuge koji nece i nemogu da trce u repci ...
Covjek koji 5 godina pokriva nedostatak pravog lijevog beka u repci .. covjek koji i jednog Salihovica pravi manje losim nego sto to u stvari jeste .
Covjek koga su nasi ijevi begovi , nepokretni srednjaci i losi treneri zajahali kao hercegvacko magare da tegli za njih.
Lula legenda i meni poslije Pjane i Besica najdrzi igrac repke
Covjek koji 5 godina pokriva nedostatak pravog lijevog beka u repci .. covjek koji i jednog Salihovica pravi manje losim nego sto to u stvari jeste .
Covjek koga su nasi ijevi begovi , nepokretni srednjaci i losi treneri zajahali kao hercegvacko magare da tegli za njih.
Lula legenda i meni poslije Pjane i Besica najdrzi igrac repke
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Odakle vama da on pokriva poziciju beka? To je najvise igrao Salihovic. Sejo je njega pokrivao i spasavao, sad kad njega nema, jos se vise vidi kako je katastrofalan u svim segmentima nogomtne igre osim trcanja. Evo protiv Izraela nije mogao bit ofanzivniji, pa je opet bio odron i jedan od najvecih krivaca za poraz.
Odigrao dvije dobre tekme za repku u zivotu. Protiv Latvije i Rumunije. Ostalo katastrofa.
Odigrao dvije dobre tekme za repku u zivotu. Protiv Latvije i Rumunije. Ostalo katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Salihović je najviše trpio zbog pozicije beka, ne Lulić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je. Salihovic kad je top formi i ako igra redovno nije nista losiji od Lulica. Jedini plus Lulicev je brzina. Problem su Salihoviceve povrede. Sto se tice pozicije beka i nju je odigrao bolje od Lulica.Virtu4l je napisao/la:Salihović je najviše trpio zbog pozicije beka, ne Lulić.
Salihovića smo potrošili ne znajući koliki je njegov maksimalni domet u reprezentaciji, samo zato jer je igrao na neprirodnoj poziciji, a ne u vezi gdje mu je i mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije nista ni sad kasno. Ako bude igrao redovno mogao bi jos da konkurise Lulicu. U nekim stvarima je bolji od njega. A potrosio ga je Susic dok nije doveo Kolasinca. A na kraju nije koristio ni njega ni Salihovica nego Lulica da cuva cijelu jednu stranu. 
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 nov 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Lulic je jedan od najkorisnijih igraca u reprezentaciji.I jedan od najkvalitetnijih,odmah poslije Dzeke,Pjanica,Spahica i Begovica.
Nemoguce je dragi strucnjaci da pet trenera Lazia nemaju pojma i da je kod svakog od njih jedan od najvaznijih igraca a da ste vi vidjeli nesto sto oni nisu.Svi nasi igraci nekad sjede na klupi ali Lulic ne sjedi nikad,zasto li?
Lulic je "igrac za sve" ,igrac kakvog svaki trener rado ima u ekipi.To sto gospodin Podravka nije znao iskoristiti sve njegove mogucnosti,nije Luletov problem.
Cak je i na svjetskom bio jedan od najboljih nasih igraca,u jedinoj nasoj utakmici koja se moze ozbiljno analizirati bio je nas najbolji igrac,sve sto smo napravili on je napravio,onaj sjajan udarac glavom i asistencija Ibisevicu.
Protiv Izraela je isto bio nas najbolji igrac i igrac koji se najvise trudio,igrac na kojem su Izraelci zaradili dva zuta kartona i kojeg su zaustavljali samo faulom.
Ali forumski stratezi znaju da je Lule truba...
Nemoguce je dragi strucnjaci da pet trenera Lazia nemaju pojma i da je kod svakog od njih jedan od najvaznijih igraca a da ste vi vidjeli nesto sto oni nisu.Svi nasi igraci nekad sjede na klupi ali Lulic ne sjedi nikad,zasto li?
Lulic je "igrac za sve" ,igrac kakvog svaki trener rado ima u ekipi.To sto gospodin Podravka nije znao iskoristiti sve njegove mogucnosti,nije Luletov problem.
Cak je i na svjetskom bio jedan od najboljih nasih igraca,u jedinoj nasoj utakmici koja se moze ozbiljno analizirati bio je nas najbolji igrac,sve sto smo napravili on je napravio,onaj sjajan udarac glavom i asistencija Ibisevicu.
Protiv Izraela je isto bio nas najbolji igrac i igrac koji se najvise trudio,igrac na kojem su Izraelci zaradili dva zuta kartona i kojeg su zaustavljali samo faulom.
Rusilac je napisao/la:Lulic je jedan od najkorisnijih igraca u reprezentaciji.I jedan od najkvalitetnijih,odmah poslije Dzeke,Pjanica,Spahica i Begovica.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Kakav smo mi narod to je nevjerovatno.Evo sad i Lulic ne valja. Momak najstandardniji reprezentativac, igra u Laciu, svaki od trenera mu vjeruje a eto nama nije dobar.Prvo nije valjao Misimovic, Spahi, Salihovic evo sad je i na Senada došao red.Mi nemamo toliki izbor igrača da bi se ovako mogli odreci bilo koga. Pa da nije ove djece iz dijaspore mi bi bili u rangu San Marina.Imamo desetak igrača u ligama petice od toga njih 5 je standardno ovo sve više ne igra nego što igra i opet im nalazimo mane na svakom koraku. Ohladite malo.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
-
SjeverniVjetar
Jedan od rijetkih igraca u reprezentaciji koji se nije ponasao indolentno, prepotentno, koji je uvijek trcao za trojicu, dao sve od sebe...pa ako su ga nekad prosli protivnicki napadaci, ako je fulio sansu, sta ima veze !
Da su ostali blizu Lulicevog igrackog rejtinga, blizu njegovih radnih navika, mi bi bili top reprezentacija.
Stvarno je smijesno da se pored skart igraca i bezobrazluka koji neki prosipaju, proziva jedan od najkorektnijih i najprofesionalnijih momaka u reprezentaciji.
Nije ni cudo sto je Hadzic proglasen herojem i pojacanjem , poslije Velsa.
Da su ostali blizu Lulicevog igrackog rejtinga, blizu njegovih radnih navika, mi bi bili top reprezentacija.
Stvarno je smijesno da se pored skart igraca i bezobrazluka koji neki prosipaju, proziva jedan od najkorektnijih i najprofesionalnijih momaka u reprezentaciji.
Nije ni cudo sto je Hadzic proglasen herojem i pojacanjem , poslije Velsa.
Prizeljkivali smo da se oproste Misimovic i Spahic pa sad vidimo koliko nam fale obojica. Ne valja Ibisevic,Salihovic,Medunjanin, Luliic,eno na Pjanicevoj temi čitam da ni on nevalja . Dajte da probamo zamisliti reprezentaciju bez ovih nabrojanih momaka, bili bi oslabljeni bar 50 %. Brzo mi zaboravljamo neke stvari.Vidjet ćemo za par godina kada se ovi momci oproste gdje ćemo biti.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ako koji strucnjak ovdje prati nastupe reprezentativaca, cak i antitalenata
kao sto je Lulic, igra od prve minute u kupu. Utakmica sad pocinje.
Ne bi to pratio da mi placaju.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ako koji strucnjak ovdje prati nastupe reprezentativaca, cak i antitalenatakao sto je Lulic, igra od prve minute u kupu. Utakmica sad pocinje.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ako koji strucnjak ovdje prati nastupe reprezentativaca, cak i antitalenatakao sto je Lulic, igra od prve minute u kupu. Utakmica sad pocinje.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
eto te isti si SusicCartman je napisao/la:Ne bi to pratio da mi placaju.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ako koji strucnjak ovdje prati nastupe reprezentativaca, cak i antitalenatakao sto je Lulic, igra od prve minute u kupu. Utakmica sad pocinje.
Uh cuvena izjava "Nisam gledao Kolasinca, gledao sam Barca-PSG, bolja tekma".DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:eto te isti si SusicCartman je napisao/la:Ne bi to pratio da mi placaju.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ako koji strucnjak ovdje prati nastupe reprezentativaca, cak i antitalenatakao sto je Lulic, igra od prve minute u kupu. Utakmica sad pocinje.
![]()
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
#parmalazio Lazio al Tardini con Marchetti Basta De Vrij Radu Braafheid Parolo Biglia Lulic Anderson Djordjevic Mauri
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Lulic ponovo igra poziciju centralnog veznog.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Lulic dobar danas. Jedan od najboljih na terenu. Imao je jedan dobar sut na gol ali golman odbrani i poslo loptu u aut za korner, cini mi se da je cak i malo stativu zakacila. Mogao je imati i asist da je mauri bolje loptu pogodio glavom nakon Lulicevog centersuta. Lazio je imao i srece jer je Parmi cist gol ponisten. Popeli se na peto mjestu u Seriji A.