NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
AMIN !
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Mene vise interesuje ko ce biti ovo posljednje pojacanje 
www.nkbratstvogracanica.com
- 7aprildomemoj
Ja sam još ranije govorio za Omkija i konačno su ga doveli. Moja želja bi bila da ako ikako mogu vrate Karađuza i dovedu jednog ekstra napadača 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nece vise biti dolazaka napadaca tako je receno ..... Samo se trazi sad jedan jak vezni i to je to7aprildomemoj je napisao/la:Ja sam još ranije govorio za Omkija i konačno su ga doveli. Moja želja bi bila da ako ikako mogu vrate Karađuza i dovedu jednog ekstra napadača
@7april...
opet ponavljam, ja nemam problem sa bilo čijim komentarima i stavovima, svako ima debele razloge zašto nešto napiše, samo mi smeta kad nekoga "ocrniš" a da nisi vidio lika, ne znaš ko je, kakav je i sl...ako se kontamo
opet ponavljam, ja nemam problem sa bilo čijim komentarima i stavovima, svako ima debele razloge zašto nešto napiše, samo mi smeta kad nekoga "ocrniš" a da nisi vidio lika, ne znaš ko je, kakav je i sl...ako se kontamo
Undici stelle - ACM 1899
Da je kvalitetan i da je vezni....to jednostavno ne ide sa ovom ligom,,,,deficitarni su i u premijer ligi,,,cesc4 je napisao/la:Nece vise biti dolazaka napadaca tako je receno ..... Samo se trazi sad jedan jak vezni i to je to7aprildomemoj je napisao/la:Ja sam još ranije govorio za Omkija i konačno su ga doveli. Moja želja bi bila da ako ikako mogu vrate Karađuza i dovedu jednog ekstra napadača
Što se tiče ulaska u premijer ligu,ko bude imo više novca u crnom fondu (ČITAJ ZA KUPOVINU UTAKMICA) taj ulazi...po meni Sloboda je previše uložila da bi šta prepustila slučaju,ni Jedinstvu takve akcije nisu strane,,dok Berluskoniji iz Gračanice ima problem,nema dovoljno takvog novca,,,,
Tisina na temi NK Bratstvo ....tiha voda brijege valja 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jes,jes..forum je mjeriloALBOX je napisao/la:Tisina na temi NK Bratstvo ....tiha voda brijege valja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Necemo se vrijedatstaragarda je napisao/la:jes,jes..forum je mjeriloALBOX je napisao/la:Tisina na temi NK Bratstvo ....tiha voda brijege valja![]()
..tisina je jer vas svih 5 koji ovdje pisete imate trenutno pametnijeg posla
5 nas je al sta vrijedi ,kad ima i 30 ko prosle godine ili ovestaragarda je napisao/la:jes,jes..forum je mjeriloALBOX je napisao/la:Tisina na temi NK Bratstvo ....tiha voda brijege valja![]()
..tisina je jer vas svih 5 koji ovdje pisete imate trenutno pametnijeg posla
o tom po tom samo vi tuzlaci pisite navalite tu se dobija prvenstvo
ligu evrope:)))))
-
joksimovic
- Kontakt:
Najiskrenije vam želim sve najbolje ,a obzirom da imate dosta naše(Slobodine) djece,ja vas se iskreno bojim.Ono što još želim naglasiti ,je sve ćestitke na dovođenju Šmigija,kao i Nezića jer se radi o odličnim igračima,kao i odličnim momcima ,što je danas vrlo bitno.Zna Sadik šta radi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa sto Sadik nije ostao sa svojom dijecom kad je bio u Slobodi?..toliko o tome da zna sta radi... uvjek smo imali babinu dijecu a talenata je bilo a ove o kome ti pricas su dovoljni za ovu ligu I kapak
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- 7aprildomemoj
Pa nama ova líga i jest kapak ! Jednog dana kad čitava općina stane uz klub, a staće onog momenta kad klub više nebude DJL,može se razmišljati o PL. Kad na pozicije dođu stručni a ne podobni tad će i privrednici ulagat svoj novac. Npr. Predsjednik kluba da bude Mujo Hasić, sportski direktor Nedim Musić a koordinator svih mladih selekcija Ferid Imamović.
ekipa se danas vraća sa Vlašića a u srijedu je prva utakmica u novoj godini
Srijeda; 5.2. od 13:00 h - Tuzla, Tušanj (teren sa umjetnom travom)
Bratstvo - Doboj Istok
Bratstvo - Doboj Istok
Undici stelle - ACM 1899
Super tamam otic pogledatbaltazar1 je napisao/la:ekipa se danas vraća sa Vlašića a u srijedu je prva utakmica u novoj godini
Bratstvo - Doboj Istok
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ja msm da bi se trebala igrat kod nas, ako Taca dopusticesc4 je napisao/la:Super tamam otic pogledatbaltazar1 je napisao/la:ekipa se danas vraća sa Vlašića a u srijedu je prva utakmica u novoj godini
Bratstvo - Doboj IstokNego ova generalna proba protiv Travnika jel se kao i dosad igra kod nas il ?
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bratstvo ... icu/123938" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.