BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2011, 10:31

mahalas je napisao/la:momci jel moze neko nabaciti linkove za tekmu, za nas diasporce :oops: :oops: :oops: Hvala unaprijed!!!
Linkovi ce biti nekih pola sata prije utakmice, ali evo ti par stranica na kojim bi trebalo prikazivati utakmicu :

http://www.myp2p.eu
http://www.livescorehunter.com
http://www.domacifilmovi.us

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 jun 2011, 10:33

ljudi veceras igramo sigurno sa jedinom napadacem dzekom(dijamant)...
................hasagic...................
mujdza....mravac...spaha........lula
.........rahimic......medo.............
...pjanke.....miske.........ibro.......
.............DIJAMANT...................

kad ga veceras topalbecirovic drekne gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll...sad nes slusam kazu oni ce beli udvajat dzeku,bas bih voliod a to rade ,jer tek tad cemo im ***** mamu...i dzeko ce im zabit al zabit ce im i ovi ostali ako budu udvajali dzeku 3 4 gola cemo ih uvali zapamtite...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 10:36

Moraju ga udvajat, nema im druge. Jedini igrač koji je sam mogao igrati protiv Džeke je Chivu. Njegov nedostatak je nenadoknadiv za Rumune. Večeras će Dijamant ponovo da sjaji :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 jun 2011, 10:37

Samo da Miske bude raspoložen. Ostalo je nebitno :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 jun 2011, 10:40

Nimla_RZ je napisao/la:Samo da Miske bude raspoložen. Ostalo je nebitno :mrgreen:
Hvala Bogu pa nam više ne ovisi sva igra o njemu. Zahvaljujuči Sušiću imamo tu dosta kreatora igre poput Pjanića, Medunjanina, a da ne govorim o Luliću i Mujdži koji znaju fenomenalno povuči loptu naprijed i stvoriti priliku. Sve to samo olakšava Misimoviću njegov posao!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 jun 2011, 10:43

Prijedlog adminima da od sad, nadalje i ubuduce na index stranice stavljaju odbrojavanje recimo zadnjih 48 sati prije utakmice. Nesto slicno kao sto je bilo sa suspenzijom. Bilo bi kul :)
Inace veceras 1:2, i naravno nasa prevaga u veznom redu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 jun 2011, 10:46

VanBasten je napisao/la:Moraju ga udvajat, nema im druge. Jedini igrač koji je sam mogao igrati protiv Džeke je Chivu. Njegov nedostatak je nenadoknadiv za Rumune. Večeras će Dijamant ponovo da sjaji :D
ja bih volio da ga udvajaju haya...jer tad nam u to sam 1000% ubjedjen rastu sanse za pobjedom vjerujte mi...a kosto kazes DIJAMANT CE VECERAS DA SJAJI NAJBOLJE STO MOZE..

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 03 jun 2011, 10:47

0:2 (Dzekson i Ibro ) ;)

slika
Zadnja izmjena: defender, dana/u 03 jun 2011, 10:56, ukupno mijenjano 2 puta.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 03 jun 2011, 10:50

Hajmo katolici, hajmo muslimani, hajmo pravoslvaci, hajmo ateisti, hajmo Bosanci, hajmo Hercegovci, HAJMO BOSNO I HERCEGOVINO !!!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2011, 10:51

Nimla_RZ je napisao/la:Evo šta kažu Rumuni, sport.ro

http://www.sport.ro/nationala/exclusiv- ... chivu.html

Sastav smo i mi znali :mrgreen:
Kako je dobra ova crnokosa voditeljica. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 03 jun 2011, 10:52

[youtube][/youtube]
Da se malo zagrijemo :mrgreen:
Evo neci evo ludilaaaa.....
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 03 jun 2011, 11:02

VanBasten je napisao/la:Moraju ga udvajat, nema im druge. Jedini igrač koji je sam mogao igrati protiv Džeke je Chivu. Njegov nedostatak je nenadoknadiv za Rumune. Večeras će Dijamant ponovo da sjaji :D
Ovo..

Njihova odbrana je u kur*u, to je sigurno, Dzeku ce 100% cuvati 2 a mozda i 3 igraca i opet imam osjecaj da ce ih Dzeko ebat u mozak cijelo vrijeme...

Ostat ce tu i vise nego slobodnog prostora za ostale igrace.. Ja bih bio sretniji da igramo s 2 napadaca jer Vedo uvijek zabije za repku, ali ako bude 0:0, treba ga uvesti zadnjih 30 minuta..
Samo da ne bude kao protiv Francuske...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 jun 2011, 11:07

Raja mene od juce boli stomak,ko od nekog uzbudjenja,nekakvi zigovi,ili sam pojeo kakvu pokvarenu holandsku haringu,ko ce ga znati,a osjecaj nekako ko prije kad se zaljubim iz momackih dana,ono nekako nje mi ni do cega,samo sucurim,zamisljen...zena kaze da sam ko malo dijete,ali sta cu,ne razumije ona to... :?
Kad ce vise poceti,u pm,poludih.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 jun 2011, 11:14

nisam siguran koliko je dobro staviti ibricica. opet, nisam ga ni gledao nakon francuske gdje je bio katastrofa kao i ostali. onih 15-tak minuta protiv cigana u zenici bio je poprilicno agresivan i prodoran. plasim da ne budemo previse spori u toj ofanzivnoj veznoj liniji. ja bih vise ibricica gledao u zenici protiv siptara. a ovdje bi trebali malo brze da igramo. siguran sam samo kada bi poceli prvih 10 minuta kao u zenici sa dva tri napada i šance da bi se ovi rumuni dobro prepali, posebno ti igraci koji nemaju previse iskustva. hocu da kazem da ce psiholoski momenta biti izuzetno bitan a tu smo u prednosti. cak i ako izgubimo ne treba se predavati, imali bi jos sanse.
Super mi je opcija papetovog razmisljanja da stavi besica. opt ako rezultat bude povoljan mozda ga i vidimo pred kraj tekme.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 jun 2011, 11:16

sedra je napisao/la:Raja mene od juce boli stomak,ko od nekog uzbudjenja,nekakvi zigovi,ili sam pojeo kakvu pokvarenu holandsku haringu,ko ce ga znati,a osjecaj nekako ko prije kad se zaljubim iz momackih dana,ono nekako nje mi ni do cega,samo sucurim,zamisljen...zena kaze da sam ko malo dijete,ali sta cu,ne razumije ona to... :?
Kad ce vise poceti,u pm,poludih.
joj brate to je ozbiljan problem....:D....vjedruj da nas sve ubi to iscekivanje ja sam od jutros milion puta pogledo u sat jbg..ima jos 8 sati i 45 minuta :(.....

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 03 jun 2011, 11:19

MrShadow je napisao/la:
Ovo..

Njihova odbrana je u kur*u, to je sigurno, Dzeku ce 100% cuvati 2 a mozda i 3 igraca i opet imam osjecaj da ce ih Dzeko ebat u mozak cijelo vrijeme...

Ostat ce tu i vise nego slobodnog prostora za ostale igrace.. Ja bih bio sretniji da igramo s 2 napadaca jer Vedo uvijek zabije za repku, ali ako bude 0:0, treba ga uvesti zadnjih 30 minuta..
Samo da ne bude kao protiv Francuske...
ako bude 0:0, u zadnjih 30 minuta i Vedu i Muslima gurnitu u vatru, druge nam nema ;-)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2011, 11:21

Ponos Torina je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: slika
Inspektor Gadzet, valjda nadje rjesenje za Rumune veceras. ;), ohanut cu od njega danas, aBd da nas obraduje veceras.
isto coban koji tjera ovcice na ovoj slici jos mu frula fali,a pomalo se i zvizdi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

naravno malo sale nije na odmet....

i ja ocekujem neku pobjedu al opet s rumunima se nikad nezna,cigani su t,bice svasta tamo mozda i crvenih kartona skoro pa sigurno...
Kad smo kod sale slika al da se ne naljute Papetoljupci, ovo je samo SALA.

Veceras Pape vodi Zmajeve u pobjedu aBd 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 jun 2011, 11:23

mene je samo strah onog brzog igraca na krilu torjea mislim da ce nam on zadavati najvise problema :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2011, 11:26

kinder_jaje je napisao/la:mene je samo strah onog brzog igraca na krilu torjea mislim da ce nam on zadavati najvise problema :roll:
Lula je tu, dont worry be happy. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 jun 2011, 11:30

Elegant je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:mene je samo strah onog brzog igraca na krilu torjea mislim da ce nam on zadavati najvise problema :roll:
Lula je tu, dont worry be happy. 8-)
daj Boze :) ako povedemo utakmica je gotova a bit ce crveni 100% al za njih prljavo igraju cigani i treba to iskoristit

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.