Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Dodje i Boneri ponekad odigra briljantnu utakmicu, haman ga ponese inspiracija, zamisli da je Maldini, sta li vec ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Cannavaro je odigrao 3-4 dobre sezone+svijetsko prvenstvo.To je sve od njega.Ne umanjujem taj njegov kvalitetan period ali ne treba praviti neki bauk oko toga.Za mene je Maldini numero uno,poslije njega odmah Sandro Nesta.To su oni igraci koje sam imao priliku gledati,od 1997 pa na ovamo.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
E svasta. Cuj poredit dvije istinske legende sa Giacherinijem i onda jos pise o nekoj objektivnosti i godinama forumasa, svasta..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
malo mi je retardirana ova rasprava.. ok postoje igraci koji su 2006 dali malo vise, postoje oni koji su dali malo manje, ali to je bila u globalu jedna perfektna ekipa i generacija u kojoj je svaki kotacic bio podjednako znacajan..
Groso je eksplodirao, dao odlucujuce golove, ali svi zaborave da Groso nije bio u planu. Prvi izbor je bio desno Odo, lijevo Zambrota i onda Odo dao autogol pa Groso uskocio i poludio...dalje sjetim se "tragedije" kad sam cuo da Nesta nece igrati, da je upitan, jbg katastrofa..onda iskoci Materaci i odigra isto tako perfektan turnir...od Bufona na golu do Jakinte na desnom krilu svako je imao svoju ulogu i odradio je perfektno..
koja generacija jbt Bufon, Peruci, Nesta, Kanavaro, Materaci, Zambrota, Gatuzo, Pirlo, Perota, De Rosi, Kamoranezi, Toti, Del Piero, Toni, Inzagi...
Groso je eksplodirao, dao odlucujuce golove, ali svi zaborave da Groso nije bio u planu. Prvi izbor je bio desno Odo, lijevo Zambrota i onda Odo dao autogol pa Groso uskocio i poludio...dalje sjetim se "tragedije" kad sam cuo da Nesta nece igrati, da je upitan, jbg katastrofa..onda iskoci Materaci i odigra isto tako perfektan turnir...od Bufona na golu do Jakinte na desnom krilu svako je imao svoju ulogu i odradio je perfektno..
koja generacija jbt Bufon, Peruci, Nesta, Kanavaro, Materaci, Zambrota, Gatuzo, Pirlo, Perota, De Rosi, Kamoranezi, Toti, Del Piero, Toni, Inzagi...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Šta ti uzimaš to?Calcio7 je napisao/la:E svasta. Cuj poredit dvije istinske legende sa Giacherinijem i onda jos pise o nekoj objektivnosti i godinama forumasa, svasta..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sandro Nesta leee Sandro Nesta leee
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Probable line-up against Norway:

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Juventusov veznjak Andrea Pirlo je potvrdio da će nastaviti svoju reprezentativnu karijeru.
“Razgovarao sam s Conteom i odlučio da ću nastaviti svoju reprezentativnu karijeru.”
“Sviđa mi se nova ekipa Italije. već se može vidjeti Conteov radi.”
Andrea Pirlo je 99 puta nastupio u dresu Italije, a 12 puta je bio strijelac.
“Razgovarao sam s Conteom i odlučio da ću nastaviti svoju reprezentativnu karijeru.”
“Sviđa mi se nova ekipa Italije. već se može vidjeti Conteov radi.”
Andrea Pirlo je 99 puta nastupio u dresu Italije, a 12 puta je bio strijelac.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Norvegia (4-4-2): Nyland; Elabdellaoui, Nordtveid, Forren, P. Flo; Skjelbred, Johansen, Jenssen, Daehli; King, Nielsen.
Italia (3-5-2): Buffon; Bonucci, Ranocchia, Astori; Darmian, Florenzi, De Rossi, Giaccherini, De Sciglio; Immobile, Zaza.
Italia (3-5-2): Buffon; Bonucci, Ranocchia, Astori; Darmian, Florenzi, De Rossi, Giaccherini, De Sciglio; Immobile, Zaza.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Imam osjećaj da bi on Giaccherinija i na gol stavio da se Buffon povrijedi. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jel to conte hejta veratia ?
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne bih rekao. Više ga baca na ove igrače zadatka poput Giaccherinija.
Čudna postava Contea skroz, Azzurri nemaju pravo na kiks, grupa je izuzetno teška.
embrace the chaos
Uvali ga

- IlCapitano
- Kontakt:
Ko gledaj da ce na ljeto platit onu klauzulu od 16 miliona, a ovo ljeto na njemu zaradili 7,5.IlCapitano je napisao/la:Prvijenac Zaze.
Samo Marotta ima takve ideje
Mora odigrati fantastičnu sezonu, tipa 15-tak golova da bi se moglo pričati. Imaš Berrardia koji je 3 godine mlađi, a imao fantastičnu sezonu pa nije vraćen odmah. 30M treba platiti za njih dvojicu, a to Juventus ne može sebi priuštiti sigurno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.