alan_kardec je napisao/la:diskusiju završavaš pokazivanjem dlakavog šupka? u pravu si, nema šta.
dabome da jesam. što ti gledaš moj šupak?
ja bio u pravu ti nisi, idemo dalje. sad je sve u vašim rukama. ako dobijete bajern 80% ste u 16,a ako dobijete i himki i bajern to je zicer
Kombinacija je milion.. Kao da gledam da ce biti barem 2-3 ekipe sa istim omjerom. Pretprosle godine smo bili jedina ekipa sa cetiri pobjede koja je ispala, valjda necemo i ove.. A mislim da bi dvije pobjede (jedna da bude Bajern) trebale biti dovoljne.
Nadam se da ce Fener obezbjediti prvo mjesto u narednom kolu, pa da mozda i oni izrotiraju protiv nas.. odmore neke nosioce jer im svakako nece biti bitno. A vec sada su obezbjedili top 16.
Po pisanju medija, Himki će u petak biti značajno oslabljen jer im neće igrati oba prva centra, Davis i Pateev. Ne mora značiti ništa, ali bi i moglo da znači.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
Inace sto se tice Khimkija i njihovih problema pod kosem.. to se mora maksimalno iskoristiti, sto vjerujem i da hoce. Narocito jer se vraca M-Will i siguran sam da ce dati dosta dobrih lopti pod kos za Cirbesa i Stimca. Ako nam odbrana bude na nivou, tj da zaustavimo njihove niske igrace, mogli bi pobijediti.
dscile je napisao/la:Ipak se nije povrijedio, dobro je..
Inace sto se tice Khimkija i njihovih problema pod kosem.. to se mora maksimalno iskoristiti, sto vjerujem i da hoce. Narocito jer se vraca M-Will i siguran sam da ce dati dosta dobrih lopti pod kos za Cirbesa i Stimca. Ako nam odbrana bude na nivou, tj zaustavimo njihove niske igrace, mogli bi pobijediti.
Ovaj put ne vjerujem. Oni igraju tvrđe nego real očekujem utakmicu kao protiv fenera.
Ma mi u svakom slucaju nismo favoriti protiv ekipe koja ima Dragica, Rajsa, Sveda, Koponena, Moniu.. Mozemo ih dobiti uz neku nasu izvanrednu partiju (i u odbrani i u napadu).. Ali ako je istina da im nece igrati dvojica centara, to je svakako dobra stvar.