Pa nije nitko dirao loptu.Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha pa cist ofsajd gol Visica.![]()
![]()

Pa nije nitko dirao loptu.Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha pa cist ofsajd gol Visica.![]()
![]()
Brate ne brini ništa. Ovo ti je 1 ko kuća, igrači su spremni da ih razbiju. Nisu im zaboravili ono iz Jablanice kad su ih dobili 4-0 , a sad smo puno jači nego tada. Dobijamo 3-1Rdje94 je napisao/la:Parovi 15. kola:
Sloga Lj - Kupres --- 1
Brotnjo - Turbina --- 1
Sloga U - Stolac --- X
Grude - Bigeste --- 1
Višići - Posušje --- 1
Iskra - Kamešnica --- 1
Klis - Tomislav --- X
derbi u Čitluku.... nadamo se pobjedi Brotnja
A mi duplo jaci nego na jesen1950 je napisao/la:Brate ne brini ništa. Ovo ti je 1 ko kuća, igrači su spremni da ih razbiju. Nisu im zaboravili ono iz Jablanice kad su ih dobili 4-0 , a sad smo puno jači nego tada. Dobijamo 3-1Rdje94 je napisao/la:Parovi 15. kola:
Sloga Lj - Kupres --- 1
Brotnjo - Turbina --- 1
Sloga U - Stolac --- X
Grude - Bigeste --- 1
Višići - Posušje --- 1
Iskra - Kamešnica --- 1
Klis - Tomislav --- X
derbi u Čitluku.... nadamo se pobjedi Brotnja
Utakmica je prodana Turbini to je 2 sto posto1950 je napisao/la:Budite sretni ako bod odnesete sa BaraJoš ako je istina da će svaki igrač Brotnja dobit 200 km ako dobiju Turbinu , onda bgm crno vam se piše
pun si nekih informacija, vidjet cemo dns sta ce biti, ja sam ubijedjen u 3 boda Turbine, al ta 3 boda ce biti osvojena postenozrinjke je napisao/la:Utakmica je prodana Turbini to je 2 sto posto1950 je napisao/la:Budite sretni ako bod odnesete sa BaraJoš ako je istina da će svaki igrač Brotnja dobit 200 km ako dobiju Turbinu , onda bgm crno vam se piše
ko je bio bolji ? moze li ista detaljnije ?Grdan je napisao/la:Brotnjo-Turbina(1:0) 1:2,Turbina zabila 2 gola u 3 minute
U 1. poluvremenu Turbina je imala NULA udaraca u okvir gola, al vidjelo se u nastavku da su kvalitetniji i u boljoj formi.Grdan je napisao/la:Brotnjo-Turbina(1:0) 1:2,Turbina zabila 2 gola u 3 minute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.