boli Mesija za dozivotno frustriranog.azTer je napisao/la:opa, ronaldo konačno ima neki rekord naspram messija, čestitke
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A ste tebe briga ko je s kim zakuhao, na pdf Real Madrid ako i dodje do sukoba misljenja to se rijesava na diplomatski nacin i tebe se to APSOLUTNO ne tice.bparena je napisao/la:Nakon sto si zakuho sa svakim korektnim Realovim navijacem na njihovom pdf-u, sad si dosao i ovdje da nastavis sa provokacijama. Ako ne znas napisati korektan post nemoj traziti izliku i blacenje najboljeg igraca svijeta vec nam ponovi sutanje Arbeloe na utakmici koje je vidio citav svijet. Ovo ostavi sebi ko mehlem za lazi...
p.s.. sad ti Marca ne laze...koja izvrnuta stvarnost
Reci cu ti nesto. Znam jednu istinitu pricu iz BiH, naime, dva brata (ljudi oko 40 god.) su se nesto zavadili, stalno se svadjali i tukli oko nake medje i zemljetine i jednom im dosla majka da ih rastavi, jer su se ovi marisali. I znas li ta su oni uradili ??? Prekinuli da se biju, obojica zajedno zaklali mater i nastavili se marisati, pa ti sad vidi...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ima jos dobrih prica al su one nebitne za druge. Ne pratim te porodicne odnose. E moj harisonu - kazem ti da mi je jasno da se ne razumijemo jer kako da vi razumijete druge kad se sami ne razumijete. Cudno mi bilo da se nazivate kako se nazivate medzusobno a navijate za isti klub.
p.s. i dobro je da nadzete zajednicki dogovor. Samo sto vise ne vidim onog idi.... (da ne navodim) kako je nazivan iDon.
p.s. i dobro je da nadzete zajednicki dogovor. Samo sto vise ne vidim onog idi.... (da ne navodim) kako je nazivan iDon.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Izbrisan mi je post @Portillo na temi Real Madrid.
Pa ću ga ovdje zalijepit', bilo je i gorih, pa moze i ovaj ostat'.
Ma ljudi pa ovo je forum, provociranje je "normala" stvar, ok naravno u normalnim granicama, al' vrijeđanje lično forumaša je skroz druga stvar.
Ja priznajem da @bparena zna pretjerat', al' i pored toga to njegovo provociranje se ne može poredit' sa ovim što par vas piše njemu, strašno bezobrazno.
"par" godina je on već aktivan forumaš, nikad, al' nikad nikoga na ovom forumu nije nazvao idiotom ili nešto slično tome, za razliku od nekih pojedinaca sa ove teme.
Nije fer, jednostavno.
Ne valja vam to.

Pa ću ga ovdje zalijepit', bilo je i gorih, pa moze i ovaj ostat'.
Ma ljudi pa ovo je forum, provociranje je "normala" stvar, ok naravno u normalnim granicama, al' vrijeđanje lično forumaša je skroz druga stvar.
Ja priznajem da @bparena zna pretjerat', al' i pored toga to njegovo provociranje se ne može poredit' sa ovim što par vas piše njemu, strašno bezobrazno.
"par" godina je on već aktivan forumaš, nikad, al' nikad nikoga na ovom forumu nije nazvao idiotom ili nešto slično tome, za razliku od nekih pojedinaca sa ove teme.
Nije fer, jednostavno.
Ne valja vam to.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima gorih. I to puno gorih. Oni su sad na 5. ili 6. profilu, a vala i tu dobiju ban.
Bparena je lik koji trolla i zbog toga je banovan. Dakle, njemu nikad niko nije dao ban zbog vrijeđanja ili psovanja, ostali su stalni u toj kategoriji.
Nisam obavezan odgovoriti na to, al' da ne biste ovu diskusiju nastavili u ovom pravcu, odlučih se počastiti vas odgovorom. Ukoliko nastavite sa ovim "zašto on, a ne neko drugi", pridružićete mu se u jednom lijepom bosanskom gradiću zvanom Banovići.
Pozdrav.

Nisam obavezan odgovoriti na to, al' da ne biste ovu diskusiju nastavili u ovom pravcu, odlučih se počastiti vas odgovorom. Ukoliko nastavite sa ovim "zašto on, a ne neko drugi", pridružićete mu se u jednom lijepom bosanskom gradiću zvanom Banovići.
Pozdrav.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma koji ba bparena , zajebavaju i drugi al normalno barem
u 5000 postova od kojih je preko 3000 na temi Reala vazda isto pise i pominje iste likove
nije zdrav nikako
nije da opravdavam vrijedjanje
al Barbin haver nije za foruma al nikako
u 5000 postova od kojih je preko 3000 na temi Reala vazda isto pise i pominje iste likove
nije zdrav nikako
nije da opravdavam vrijedjanje
al Barbin haver nije za foruma al nikako
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
http://futbol.as.com/futbol/2013/02/21/ ... 14015.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala.
Ukratko zbog videa o hijenama Real dobija 6 milja evrića
Dobra neka televizija 
Hvala.
Ukratko zbog videa o hijenama Real dobija 6 milja evrića

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a do kad je arena baniran 

Koliko ti imaš od toga?LBJ MVP je napisao/la:http://futbol.as.com/futbol/2013/02/21/ ... 14015.html
Hvala.
Ukratko zbog videa o hijenama Real dobija 6 milja evrićaDobra neka televizija

http://sportsport.ba/ino_fudbal/rooney- ... jeme/98995

Igraci Milana: Messi se rodio?mandraX je napisao/la:Koliko ti imaš od toga?LBJ MVP je napisao/la:http://futbol.as.com/futbol/2013/02/21/ ... 14015.html
Hvala.
Ukratko zbog videa o hijenama Real dobija 6 milja evrićaDobra neka televizija
http://sportsport.ba/ino_fudbal/rooney- ... jeme/98995

O objektivnosti medija prema ova dva kluba! Jos uz to Real je bio gost a Barca domacin, pobijedili istim rezultatoom, obje ekipe su gubile i preokrenule rezultat.

Zadnja izmjena: emir987, dana/u 24 feb 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Sta je tu cudno ?
Barcelona dominirala u vecini utakmice a Reala Deportivo razbio u prvih 60 minuta i Higuain im donio pobjedu u 88. minutu.
Malo logike.

Barcelona dominirala u vecini utakmice a Reala Deportivo razbio u prvih 60 minuta i Higuain im donio pobjedu u 88. minutu.
Malo logike.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Barca uvijek "dominira". I kad su popusili na san siru kazu da su dominirali.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ako su slobodnjaci messija i dodavanje na 40 metara dominacija,barcelona je dominiralaM4kaveli je napisao/la:Sta je tu cudno ?![]()
Malo logike.

Rođen s tobom da budem
- IronmanFCB
- Kontakt:
Sta tu ima netacno?emir987 je napisao/la:Barca uvijek "dominira". I kad su popusili na san siru kazu da su dominirali.
@Citizen

Da je ovo statistika barce i tada bi dominirali, jeli tako?
Na San Siru nisu, ali sinoc protiv Seville jesu.
Messi dao pobjedonosni gol u 60. minutu a Higuain u 88.
Da ne pricamo kako su igrali jedni a kako drugi.
Oko cega mi i raspravljamo.
Messi dao pobjedonosni gol u 60. minutu a Higuain u 88.
Da ne pricamo kako su igrali jedni a kako drugi.
Oko cega mi i raspravljamo.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jbg druze, ne da mi se spavat a nema niko zanimljiv na fb-uM4kaveli je napisao/la: Oko cega mi i raspravljamo.

kakva je to dominacija , dodavanje na 40m od gola , mrtva igra , kakve veze ima kad je pao pobjedonosni gol , pogledaj statistiku utakmice reala-deplac i barcelona-sevilla , ti vasi cigani od 3 suta u okvir 2 ufuljaju , al' vama culesima posjed lopte i pasovi su dominacija , ako cemo na taj nacin gledati i milan je bio izdominiranM4kaveli je napisao/la:Sta je tu cudno ?![]()
Malo logike.
bas nije milan bio izdominiran?
pas lijevo, pas desno, pas nazad, hegemonija

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.