BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Batko
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Batko » 15 dec 2014, 11:55

Muratović ima porijeklo iz Bosne i Hercegovine, ali njegova želja je da zaigra za reprezentaciju Crne Gore, no ne isključuje mogućnost da jednog dana obuče dres nacionalnog tima BiH.

"Uvijek sam želio da zaigram za Crnu Goru, ali me još uvijek nisu pozvati. Imam familije iz Bosne i Hercegovine, ali više bih volio da zaigram za Crnu Goru", rekao je veoma iskreni Muratović, te je dodao:

"Nije da ne bih igra za BiH. Bio bih sretan kada bih dobio poziv, jer to je nešto pozitivno. Ko zna, možda bih zaigrao za BiH, ako ne bih dobio poziv iz Crne Gore".

Mladi fudbaler dobio je poziv za kadetsku reprezentaciju Luksemburga i upisao je nastup upravo protiv svoje Crbe Gore.

"Igrao sam protiv Crne Gore i pobijedili smo. Bilo mi je malo teško na početku igrat protiv svoje države, ali poslije je bilo sve u redu", istakao je Muratović za kraj razgovora.

Eh kad bio ovako govorili bosanski Srbi i Hrvati... :crazy: :crazy:

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 15 dec 2014, 14:13

smail preveljak momak u drugoj austrinskoj ligi razvaljuje .. doso iz RB Leipziga u drugu ekipu RedBull Salzburga, FC Liefering i stvarno poceo da pruza dobre partije

imam jednog drugara koji isto takodje igra za taj klub, reko mi je da je smail dobar igrac ambicijozan zeli uvijek vise i vise i uskoro ce dobit poziv u prvu ekipu salzburga .. sto se ja mislim vec i desilo

treba ga pozvat u mladu reprezentaciju probat vidjet kakav je u dresu reprezentacije :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 dec 2014, 14:40

@Batko, ma hajd kad je onaj Salanavic izabrao Lihtenštajn ispred nas bude čovjeku jasno kakvih Bošnjaka ima, ovdje mislim prije svih mislim na roditelje te djece. Svašta, više bi volio za Crnu Goru nego za nas :bow:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 dec 2014, 15:03

Batko je napisao/la:
Muratović ima porijeklo iz Bosne i Hercegovine, ali njegova želja je da zaigra za reprezentaciju Crne Gore, no ne isključuje mogućnost da jednog dana obuče dres nacionalnog tima BiH.

"Uvijek sam želio da zaigram za Crnu Goru, ali me još uvijek nisu pozvati. Imam familije iz Bosne i Hercegovine, ali više bih volio da zaigram za Crnu Goru", rekao je veoma iskreni Muratović, te je dodao:

"Nije da ne bih igra za BiH. Bio bih sretan kada bih dobio poziv, jer to je nešto pozitivno. Ko zna, možda bih zaigrao za BiH, ako ne bih dobio poziv iz Crne Gore".

Mladi fudbaler dobio je poziv za kadetsku reprezentaciju Luksemburga i upisao je nastup upravo protiv svoje Crbe Gore.

"Igrao sam protiv Crne Gore i pobijedili smo. Bilo mi je malo teško na početku igrat protiv svoje države, ali poslije je bilo sve u redu", istakao je Muratović za kraj razgovora.

Eh kad bio ovako govorili bosanski Srbi i Hrvati... :crazy: :crazy:
Ma posteno je rekao i skidam mu kapu :salut:

Za razliku od onog malog Halilovica koji je glumio nesto ovaj je rekao kako stvari stoje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 dec 2014, 15:11

Muratovici su inače Bošnjaci. Jedan Muratovic mi je iz Lux ko brat i nikad ne bi igrao za CG. Ovo je neka izgubljena duša, čuj da igra za CG :puke:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 26 dec 2020, 17:03

Može i ovdje da se nastavi diskusija.

Marijan Ćavar, Eintracht Frankfurt
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 27 dec 2020, 11:19

Bosniacum Lilium je napisao/la:
15 dec 2014, 15:11
Muratovici su inače Bošnjaci. Jedan Muratovic mi je iz Lux ko brat i nikad ne bi igrao za CG. Ovo je neka izgubljena duša, čuj da igra za CG :puke:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne brukaj se.
Muratovici su Crnogorci, Muslimani, Bosnjaci... Nikakvu dodirnu tacku sa Bosnom nemaju.
tz tz tz tz tz tz

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 dec 2020, 11:23

Da ti sta znas u životu ne bi bio tuzlak
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 27 dec 2020, 11:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:
27 dec 2020, 11:23
Da ti sta znas u životu ne bi bio tuzlak
Glavonjo
tz tz tz tz tz tz

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.