SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
ja zavrsih 4-4 na kraju,i dalje 9 blizu play offa,sad 2 teska kola,ako ovu dobijem 8 sam,
- majestic24
- Kontakt:
moze ako ide paul za brooka. Naravno uz kombinaciju sa jos jednim igracemTracy3McGrady je napisao/la:Ipak 4:5 poraz
Treba li kome asistencija?
Gojko Cimirot
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pobjeda protiv Always-a koji je bio 1., sad sam 5. i igram protiv Bulls-a(dema??), nije lose, trebalo bi se i ovo uzeti, samo me cudi da niko nije do sad uzeo Mirotica, zacudio sam se kad sam ga vidio u FA 
Paul - Aldridge trade?Tracy3McGrady je napisao/la:Jose imas ponudu, nista specialno ali eto da probamo
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
morao bi razmislitiForster je napisao/la:Paul - Aldridge trade?Tracy3McGrady je napisao/la:Jose imas ponudu, nista specialno ali eto da probamo
Anfernee "Penny" Hardaway #1
To ti već ukalkulisao da ću ja izgubiti od wW?dema je napisao/la:ja zavrsih 4-4 na kraju,i dalje 9 blizu play offa,sad 2 teska kola,ako ovu dobijem 8 sam,
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
me sasvim nebitno koji ce izgubit ja ako dobijem trebao bi bit 8 a zasto pa pogledaj koji je on ,on je 7,tako da mi odgovara ovaj vas duel jer koji god izgubi postoji sansa u slucaju moje pobjede da ga predjemjose je napisao/la:To ti već ukalkulisao da ću ja izgubiti od wW?dema je napisao/la:ja zavrsih 4-4 na kraju,i dalje 9 blizu play offa,sad 2 teska kola,ako ovu dobijem 8 sam,(vjerovatno hoću, ali imam iste šanse kao i ti protiv JHam-a).
U slucaju pobjede

kako niko neće amira johnsona, haman sigurnih 10 poena i 6 skokova svaku tekmu, a dobar je i sa fg. Ne tražim ništa specijalno, samo da je solidan sg
nema potpisa
Gledaj Pantherse, ako imate za ponuditi skokove, asistencije, trice saljite sve, Aldridge moze ici takodjerAdmir_Sa je napisao/la:kako niko neće amira johnsona, haman sigurnih 10 poena i 6 skokova svaku tekmu, a dobar je i sa fg. Ne tražim ništa specijalno, samo da je solidan sg
pa aj da onda radimo tradeForster je napisao/la:Gledaj Pantherse, ako imate za ponuditi skokove, asistencije, trice saljite sve, Aldridge moze ici takodjerAdmir_Sa je napisao/la:kako niko neće amira johnsona, haman sigurnih 10 poena i 6 skokova svaku tekmu, a dobar je i sa fg. Ne tražim ništa specijalno, samo da je solidan sg
Panteri imas ponudu...
Ponude za LaMarcusa odbijene, pa ako mi se mijenja ekipa ne znaci da hocu da se unazadim 20-30% 
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 30 dec 2014, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Griffin za LMA ti 20-30%?? Nije ni Morris toliko losiji od Piercea za fantasy vala...Posalji eto ti svoju ponudu da vidimo sta je realnije
+ sto si ti ovim tradeom bio dobar 5 kategorija a gubio 4, dok je kod mene obrnuta situacija bila..
Ko mi je ovu zadnju ponudu poslao? Zašto bih uzimao još 2 PF/C kad sam ih već pun?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja sam ti je poslao, realno, ja kad trazim igraca gledam samo u njega, i ne gledam bas ekipu iz koje ga pokusavam pridobiti.Kawhi je napisao/la:Ko mi je ovu zadnju ponudu poslao? Zašto bih uzimao još 2 PF/C kad sam ih već pun?
Sto bullsi lagano ogulise hz ovim tradeom 
ser del barça es el millor que hi ha !
Scof1eld je napisao/la:Sto bullsi lagano ogulise hz ovim tradeom
pristao radi promjene:) nista spec nisam izgubio:) koliko i dobio bar po statistici vidjet cemo u narednom periodu ionako sam dotako dno zivota
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zao mi je Dema, ali ja kao komesar ovaj trejd jednostavno nmg. dozvoliti, pa u svakoj kategoriji rule gubi, i to drasticno, ne znam sta ostali misle ali ovaj trejd po meni ne moze proci.
evo da usporedim malo:
FG= tu su negdje, nijanse odlucuju.
FT= tu su negdje, iako bi mozda Rule za nijansu bolje prosao.
3Pts: Dema dobija 1 a rule 2.5
Poeni: Dema dobija 50,2 Rule dobija 41,6
Skokovi: dema dobija 21,1 Rule dobija 13,3
Asisti: Dema dobija 9,6 Rule 6,9
Steals: Dema dobija 3,6 Rule 2,4
BLK: Dema dobija 2,4 Rule 1,1
Izgubljene: Dema dobija 7,6 Rule 5,4 (ovdje je Rule u dobitku)
Kad se sve sabere, razlika je prevelika i nema sanse da prodje, sta ostali misle?
evo da usporedim malo:
FG= tu su negdje, nijanse odlucuju.
FT= tu su negdje, iako bi mozda Rule za nijansu bolje prosao.
3Pts: Dema dobija 1 a rule 2.5
Poeni: Dema dobija 50,2 Rule dobija 41,6
Skokovi: dema dobija 21,1 Rule dobija 13,3
Asisti: Dema dobija 9,6 Rule 6,9
Steals: Dema dobija 3,6 Rule 2,4
BLK: Dema dobija 2,4 Rule 1,1
Izgubljene: Dema dobija 7,6 Rule 5,4 (ovdje je Rule u dobitku)
Kad se sve sabere, razlika je prevelika i nema sanse da prodje, sta ostali misle?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.