Postao/la nepostenaliga » 21 jan 2018, 17:39
Nemoj misliti da ne volim Travnik, čak naprotiv zaslužujete PL. Ali ne može trener da klima glavom samo, znam ja da on ne može nikoga voditi, to budi sguran. Vama je trebao trener koji će pokazati stav, gard, a ne neko ko je vodio TOŠK uzeo 10-tak bodova i otjerali ga. Pored TOŠK-a bio trener juniora Veleža. Daj Bože da se varam, želio bih Travniku da završi u vrhu, ali sjetit ćeš me se za par kola, tada će već biti kasno
On nema apsolutno ništa, nit ideje, nit je neko ime. Ulizivao se svim klubovima samo da ima neki angažman, provjeri u Tešnju šta misle igrači o njemu. Sadiković došao sa istom ekipom spriječio katastrofu.
O Vojvodiću sam uvijek govorio loše, može primjetiti na temi Sloge, mislim loše ali iskreno. On je obični "taldžija", ništa drugo. Doveo vama 10 igrača, uzeo na svakom, gurao koliko je mogao, na kraju sam vidio na portalima da je bilo svega, jer baš pratim bh. nogomet, iako nisam sportski radnik. Sada je u Slogu doveo Bošnjaka, Jazvina, Poturalića, Abdihodžića,itd, itd, uzeo pare za sebe, a samo moli Boga da mu Azmir kupi jer on nema pojma.