Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- IlCapitano
- Kontakt:
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Rondo loš, ne znam koji mu je vrag, ne može ocean pogoditi. Nema agresivnost koju je nekad imao, sve igra preko one stvari. Na stranu asistencije, to mu je uvijek bilo broj jedan ali nema u njemu žara nimalo.
Očekivao sam ove sezone napredak od njega i da preuzme ulogu vođe u momčadi ali ništa. Ne bih se čudio da ga trejdaju ako ovako nastavi. Ovaj doručak sa Kobeom nešto govori i smatram da nije nemoguće da ode u Lakerse. Ipak je on slijedeće ljeto FA i ima pravo birati.
Očekivao sam ove sezone napredak od njega i da preuzme ulogu vođe u momčadi ali ništa. Ne bih se čudio da ga trejdaju ako ovako nastavi. Ovaj doručak sa Kobeom nešto govori i smatram da nije nemoguće da ode u Lakerse. Ipak je on slijedeće ljeto FA i ima pravo birati.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam koju utakmicu ti gledaš, ali Rondo je odličan. Svi šutevi su bili dobri, jednostavno neće u koš, što je i razumljivo nakon dugo vremena i povrede.Stefan Effenberg je napisao/la:Rondo loš, ne znam koji mu je vrag, ne može ocean pogoditi. Nema agresivnost koju je nekad imao, sve igra preko one stvari. Na stranu asistencije, to mu je uvijek bilo broj jedan ali nema u njemu žara nimalo.
Zadnje tri utakmice nije bilo agresivnosti, večeras kontroliše sve.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
I Rondo stavlja tačku na i.
12 poena, 8 skokova, 16 asistencija. Ne baš najbolja šuterska noć, ali mora nastaviti uzimati ove šuteve i vremenom će doći na svoje. Zadnje tri utakmice je forsirao, uzimao loše šuteve, gubio lopte. Večeras igrač utakmice.
Zeller 24/14
Sully 17/13 sa samo 9 šuteva, 2-3 sa trice.
Green solidnih 19 poena, polahko postaje konstantno agresivan.
Sad se gospodin Pierce vraća u Garden u Nedjelju.
12 poena, 8 skokova, 16 asistencija. Ne baš najbolja šuterska noć, ali mora nastaviti uzimati ove šuteve i vremenom će doći na svoje. Zadnje tri utakmice je forsirao, uzimao loše šuteve, gubio lopte. Večeras igrač utakmice.
Zeller 24/14
Sully 17/13 sa samo 9 šuteva, 2-3 sa trice.
Green solidnih 19 poena, polahko postaje konstantno agresivan.
Sad se gospodin Pierce vraća u Garden u Nedjelju.
Rekoh ja da cemo uzeti Lakerse..Rondo maestralan, malo falilo za triple-double, Green i Sully konstantno dobri..Rondo od Zellera pravi i vise nego korisnog igracan
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako sam dobro prebrojao, Rondo je Zelleru asistirao 7/10 šuteva. 
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Rajon Rondo on his breakfast with Kobe: "just two assholes having breakfast."
Hahaha
:lol:
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Gledaj ne želim ti proturječiti jer si pogledao ove sezone sigurno puno više utakmica nego ja i to priznam bez problema, nemam šta lagati i izmišljavati, ali činjenica jeste da ono što sam vidio od Ronda nije dobro.IlCapitano je napisao/la:Ne znam koju utakmicu ti gledaš, ali Rondo je odličan. Svi šutevi su bili dobri, jednostavno neće u koš, što je i razumljivo nakon dugo vremena i povrede.Stefan Effenberg je napisao/la:Rondo loš, ne znam koji mu je vrag, ne može ocean pogoditi. Nema agresivnost koju je nekad imao, sve igra preko one stvari. Na stranu asistencije, to mu je uvijek bilo broj jedan ali nema u njemu žara nimalo.
Ja ga znam kao puno agresivnijeg igrača i očekujem da takav ponovno bude.
Ti šutevi koje je on uzeo ovu utakmicu nisu bili loši, to je istina, ali ja očekujem da on počne nešto pogađati od toga jer je dosta tih šuteva i šutirao tako da ga nisu ni branili. Ulazak pod obruč i polaganje od njega ove godine viđamo rijetko. Šut za 3 poena nula bodova. I dalje asistira odlično ali to je ono što sam od njega naviknut i u tome je broj jedan u ligi po meni uvijek bio i bude.
Znači neki ogroman napredak kod njega ne postoji. Čak ne postoji niti malen napredak ali dobro, kao što kažeš bio je ozlijeđen i vjerojatno mu treba duže vremena da se vrati u formu.
Što se tiče utakmice, pobjeda protiv vječitih rivala je odlična i melem je za dušu.
Ipak, ne sviđa mi se takva naša igra gdje smo postali totalna šuterska momčad i gdje smo dobrano zapostavili obranu koja nas je krasila prošlih godina.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rondo nikad nije bio suter, niti ce biti, to je tako, sa tim se morate pomiriti. Ali i bez toga suta on je nas najbolji igrac, polako se diye u formi, i sigurno da ce s vremenom biti sve agresivniji. Ono sto meni najvise smeta jesu njegova slobodna, tu je katastrofalan, i to se moze i mora popraviti, jer svaki puta kad se tekma lomi protivnici ce ici sa hack a rondo taktikom i onda nije cudo sto smo slabi u tim tijesnim tekmama 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Pogledao sam ove sezone sve utakmice i Rondo u većini njih nije uopšte gledao na koš i to ga je koštalo zadnje tri.Stefan Effenberg je napisao/la:Gledaj ne želim ti proturječiti jer si pogledao ove sezone sigurno puno više utakmica nego ja i to priznam bez problema, nemam šta lagati i izmišljavati, ali činjenica jeste da ono što sam vidio od Ronda nije dobro.IlCapitano je napisao/la:Ne znam koju utakmicu ti gledaš, ali Rondo je odličan. Svi šutevi su bili dobri, jednostavno neće u koš, što je i razumljivo nakon dugo vremena i povrede.Stefan Effenberg je napisao/la:Rondo loš, ne znam koji mu je vrag, ne može ocean pogoditi. Nema agresivnost koju je nekad imao, sve igra preko one stvari. Na stranu asistencije, to mu je uvijek bilo broj jedan ali nema u njemu žara nimalo.
Ja ga znam kao puno agresivnijeg igrača i očekujem da takav ponovno bude.
Ti šutevi koje je on uzeo ovu utakmicu nisu bili loši, to je istina, ali ja očekujem da on počne nešto pogađati od toga jer je dosta tih šuteva i šutirao tako da ga nisu ni branili. Ulazak pod obruč i polaganje od njega ove godine viđamo rijetko. Šut za 3 poena nula bodova. I dalje asistira odlično ali to je ono što sam od njega naviknut i u tome je broj jedan u ligi po meni uvijek bio i bude.
Znači neki ogroman napredak kod njega ne postoji. Čak ne postoji niti malen napredak ali dobro, kao što kažeš bio je ozlijeđen i vjerojatno mu treba duže vremena da se vrati u formu.
Što se tiče utakmice, pobjeda protiv vječitih rivala je odlična i melem je za dušu.![]()
Ipak, ne sviđa mi se takva naša igra gdje smo postali totalna šuterska momčad i gdje smo dobrano zapostavili obranu koja nas je krasila prošlih godina.
Pored toga što više nema Piercea i Garnetta da odvuku dio pažnje na sebe što mu je uveliko olakšavalo postizanje poena, sam je sebe ukopavao time što je uvijek forsirao dodavanje. Zatvarali su mu reket, imao je puno izgubljenih i puno loših šuteva. Zadnjih par dana je i on sam govorio, kao i Stevens, da mora biti agresivniji, da previše razmišlja i čeka idealnu situaciju, da mora uzeti prvu priliku koja mu se otvori, bilo šut ili dodavanje. Sinoć je to radio od prve minute i ispostavilo se kao odlično.
Što se ulaska pod obruč tiče, i to je sinoć bilo bolje samo što je skoro svaki put asistirao Zelleru za lagano polaganje, tj. čak 14 od 24 poena Zellera on mu je napravio. Ali opet mora i može bolje. Kad vrati ritam sa poludistance, pogodi koju trojku, protivnici počnu više poštovati Sullyev i Kellyev šut, onda će i on imati više prilika za napadati obruč.
Mislim da od njega ne možeš ni očekivati neki napredak. Rondo je izgrađen igrač i sad je najbitnije da se vrati na ono kakav je bio prije ozljede. Eventualno možda još koji procenat gore za tri poena, ali to je to. Ljudi su govorili da nema šanse da ima tolike asistencije bez tri HOF igrača, a on lagano opet dominira u tom aspektu. Kad on od Zellera ovo napravi, samo zamisli kako bi izgledali on i Cousins npr. skupa.
Ono što je sad meni najbitnije je da se oni svi kao ekipa nastave "dizati", skupa sa trenerom koji je sinoć bio isto odličan, i da Danny složi nešto da se vratimo u playoff. Tek onda se pravi Rondo vraća.
I mene odbrana nervira, ali bez kvalitetnog visokog defanzivca ne možeš nešto ni napraviti. Svaki visoki pick-and-roll je koban za nas jer ovi naši visoki ne mogu ništa zaustaviti. Da je tu ovaj skoro 40-godišnji Garnett, bilo bi puno bolje.
Slobodna ove godine su manjim dijelom problem povrede ruke, ali puno većim to je samo u njegovoj glavi. Kao i sa šutiranjem, prvi put mu je da je prva opcija ekipe, čovjek kojem daju loptu kad ne znaju šta bi sa njom, prvi put da je daleko najbolji igrač ekipe, i kao što je Stevens govorio, samo previše razmišlja i komplikuje. Popravit će on to. A ne sjećam se kad nas je u 'big three' eri koštao slobodnim. Uglavnom je bio miran i siguran u tim trenucima kad se lomila utakmica.rio_Ferdy88 je napisao/la:Rondo nikad nije bio suter, niti ce biti, to je tako, sa tim se morate pomiriti. Ali i bez toga suta on je nas najbolji igrac, polako se diye u formi, i sigurno da ce s vremenom biti sve agresivniji. Ono sto meni najvise smeta jesu njegova slobodna, tu je katastrofalan, i to se moze i mora popraviti, jer svaki puta kad se tekma lomi protivnici ce ici sa hack a rondo taktikom i onda nije cudo sto smo slabi u tim tijesnim tekmama
- BernardBarnjak
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Zeller mašina.
Kad sam ja to rekao
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Sljedeće dvije utakmice igramo protiv Wizardsa, sutra i prekosutra, b2b. Pierceu fali 24 poena da pretekne Millera na 16. mjestu strijelaca svih vremena. Drago mi je da će bar protiv Bostona aBd uspjeti kad nije mogao u Bostonu. 
Mogu samo misliti kako bi Garden ključao kad bi već sutra uspio.
Mogu samo misliti kako bi Garden ključao kad bi već sutra uspio.
- IlCapitano
- Kontakt:
16/9/3, 36% za tri poena (45% u zadnjih 10 utakmica). Da Butler nema sezonu kakvu ima bio bi prvi kandidat za MIP.
- IlCapitano
- Kontakt:
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Potpuno si u pravu što se tiče šuta ali moram reći da sam ipak očekivao napredak u tom segmentu igre. Apsolutno se slažem da je on naš najbolji igrač i smatram da oko njega treba graditi momčad jer je unikatni playmaker i spada pod onu stranu školu playa. Ja samo očekujem da bude onaj stari Rondo koji je bio agresivan i kojemu se polaganja bila sastavni dio njegove igre. Za slobodna si potpuno u pravu, ne shvaćam kako ne može to popraviti, pa barem to ne bi trebao biti neki problem za popraviti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Rondo nikad nije bio suter, niti ce biti, to je tako, sa tim se morate pomiriti. Ali i bez toga suta on je nas najbolji igrac, polako se diye u formi, i sigurno da ce s vremenom biti sve agresivniji. Ono sto meni najvise smeta jesu njegova slobodna, tu je katastrofalan, i to se moze i mora popraviti, jer svaki puta kad se tekma lomi protivnici ce ici sa hack a rondo taktikom i onda nije cudo sto smo slabi u tim tijesnim tekmama
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Dobro govoriš, u pravu si i što se tiče prva dva odlomka. Slažem se ja i sa tobom i sa @ Riom, no opet se moram ponoviti, očekujem barem mali napredak u njegovom šuterskom segmentu, ništa više.IlCapitano je napisao/la:Mislim da od njega ne možeš ni očekivati neki napredak. Rondo je izgrađen igrač i sad je najbitnije da se vrati na ono kakav je bio prije ozljede. Eventualno možda još koji procenat gore za tri poena, ali to je to. Ljudi su govorili da nema šanse da ima tolike asistencije bez tri HOF igrača, a on lagano opet dominira u tom aspektu. Kad on od Zellera ovo napravi, samo zamisli kako bi izgledali on i Cousins npr. skupa.![]()
Ono što je sad meni najbitnije je da se oni svi kao ekipa nastave "dizati", skupa sa trenerom koji je sinoć bio isto odličan, i da Danny složi nešto da se vratimo u playoff. Tek onda se pravi Rondo vraća.![]()
I mene odbrana nervira, ali bez kvalitetnog visokog defanzivca ne možeš nešto ni napraviti. Svaki visoki pick-and-roll je koban za nas jer ovi naši visoki ne mogu ništa zaustaviti. Da je tu ovaj skoro 40-godišnji Garnett, bilo bi puno bolje.
Ma oni koji su govorili takve gluposti pojma nemaju jer je Rondo uvijek bio pass-first playmaker i njegova kreativnost i imaginacija u igri su nešto po čemu on spada u unikatne igrače.
Što se tiče obrane smatram da je to ove godine jako loše, toliko gubljenja u obrani imamo da je to za plakati ponekad, koliko samo loše branimo tricu to je očajno, kompletno djelujemo često totalno neposloženo i izgubljeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.